Ah tatlim o 1.5 Kilo oldu sana 5 kilo ben bir gir depresyona bir anda aldım doktora gittim meğerse bende insulin drenci varmış hemde cok yuksek derecede zaten tiroid vardı bide bu eklendi derken diyetisyene basladim bir aydır düzenli yapınca gitti geri allahtan bu cuma kilo bildiririm insallah
İnşallah vardır hala bu :)) gidip bakayım bir arabenimki tam olarak bu hiç sorun yaşamadım canımEki Görüntüle 1920250
İyi ki dogdun tatlım
Günaydın kizlar hayirli musmutlu sabanlarınız olsun.Ben simdi kendi adima konusayim 5 mayista basladigim maratonum 112.2 kg ile basladi ve simdi 90.2 kg yani giden 22 kg ve dahada uzun yolum var.Bu zaman dilimi içinde agzima hiç hamur koyamadim taa ki gecen hafta biri giden kg icin ödül pazar gunu digeride bankada adam yanimda kuttenek bayilinca yicek bir sey bulamadigim içindi...Lakin ben sporu fazla yapiyorum.Tabani tigilanmis it gibi yürüyorum belkide bu etken kg gitmesinde diyeti sporla destekelrseniz iyi bir kg verirsiniz diye düşünüyorum.
Kaptanim bal ı pekmezim. .. ben bugun de tartildim sabah aç oldmgmu. Görünce . 66.8 çıktım yani dune göre eksi ciktim. Keşke dünkü bildirim bugün olsaydı fark -100 yazardmÇok teşekkür ederim canım hep birlikte görelim fit günler inşallah
Ay yanlış alıntı olmisss @Dersaadet_ imKaptanim bal ı pekmezim. .. ben bugun de tartildim sabah aç oldmgmu. Görünce . 66.8 çıktım yani dune göre eksi ciktim. Keşke dünkü bildirim bugün olsaydı fark -100 yazardm
Güzel günler senin olsun nice yıllara canımmÇok teşekkür ederim canım hep birlikte görelim fit günler inşallah
Sağlık çöl önemli yaaa. Ama işte o da kilolu olmamaktan da geçio. Ben siskoyken ne merdiven cikabilio ne de yuruyebiliodumYıllar boyu azimle bozduğum metabolizmam bana küsmüş işte.ortaokuldan beridir diyetteyim bilinçsizce hemde.suan abartılı bi kilo yok boyuma göre ama benim asıl gayem sağlıklı ve normal kilolu olmak.
Menu yazmiom iki gündür de. Sen bi vuruversen sopanla yazıyım yahu kopmim. Dün tavuklu bamya vardı az pilav salata ile yedimdi. Ama az yemsiim galiba sabah Cok aç hissettim. Oysa sonrasindà bisküvi portakal yemistim
Ya yorma yavruları ahum , çekim mekim . Manken gibiler o belli çok maşallahta .
Sen bu hafta düzenli ye hele bi ... Ama acele et takım doluyooooor.
Aaaa aaaa aaaa şunlarının umuma açık mekanda konuştuklarına bak hele
bugün çık çiğ badem çiğ fındık çiğ ceviz al.kurukayisi incir vs.2 ceviz yada 10 badem yada 10 fındıklı 2 kurukayısı veya2 incir ye bakalım hem tok tutar hem lezzetli hem sağlıklı hem süt yapar.yaninda da 1 bardak günlük süt oh mis.Menu yazmiom iki gündür de. Sen bi vuruversen sopanla yazıyım yahu kopmim. Dün tavuklu bamya vardı az pilav salata ile yedimdi. Ama az yemsiim galiba sabah Cok aç hissettim. Oysa sonrasindà bisküvi portakal yemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?