Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canimmm kan testo felan yaptirdin mi yemen cok yok sporda yapiyorum diyorsun ters giden bir sey var ama nee yanii bunca emegine incelme olmasi lazim once yaglar yaniyor sonra kaslar cikiyor tartiya en son yansiyor .Birde sanirsam sende wc sıkıntısı var o da cok etken ben hergun 2 kayisi cayi iciyorum normalde de sıkıntı yasamadim simdi hic yasamiyorum.Biliyorum kuzusu espri oldugunu sadece vicdani rahatlama diyelim aciklamama

Hee vallahh kuzumm vicdanımı rahatlatayim dedimm hala aklim piside ve nutidee pisiyii yedimm lakin nutiiii hala aklimdaa dun zatii gormusundur son resmiimii hahaha nette de kizdiriyorum bana yaoamazsin diyenleri herkes şok

Buralarda çiğ bulamam ki. Düsun öyle kahnem yer ki dün bebem için balkabagi aradım aradım yok .. kuruyemiş ten hep korkmusumdr yağ oranı kalorisi yüksek die. Ama evde ceviz var cokacikinca yemekten önce 2 tane yiyorum bazen . Ben incir ve hurma alıyim diom bugün . Su biskuvilerden vazgecmeliyim yeni hafta icin

@ausenica
Cuma MENU

SABAH
bir dl tb kizarmis tost ekmegi
Kavurmali yumurta
Bir salatalik
5 zeytin

ARA
bir portakal

OGLEN
Bir eti form buskivi
Yigurt
3 cevuz, badem

ARA
bir kiwi

AKSAM
kereviz
5 kofte
Havuc turp maydanoz salatasi

2 lt su
55 dk yuruyus

Hee vallahh kuzumm vicdanımı rahatlatayim dedimm hala aklim piside ve nutidee pisiyii yedimm lakin nutiiii hala aklimdaa dun zatii gormusundur son resmiimii hahaha nette de kizdiriyorum bana yaoamazsin diyenleri herkes şok
Sen tarih yazıyorsun. Süpersin sakin sakin gevseme.hemen ensendeyim 600gr 600gr takipteyim

nerdeydin canım.

Sen tarih yazıyorsun. Süpersin sakin sakin gevseme.hemen ensendeyim 600gr 600gr takipteyim
Haftayaa daha bir bombaa olcakk insallah aksam ihmal ettigim sporuda yapacagim kuzumm hep ensemde oll valla iyii gaza geliyorum sayende dohtorummm civanimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…