ben çalışıyorumKızlar hayırdır sabah sabah cumartesi hepiniz çalışıyor musunuz.
Yatakta hasta yatiyorum, regl sebepli belim agriyor. Ama kalkmam lazim 10 da cocuk grubu toplantim varKızlar hayırdır sabah sabah cumartesi hepiniz çalışıyor musunuz.
Canimmm kan testo felan yaptirdin mi yemen cok yok sporda yapiyorum diyorsun ters giden bir sey var ama nee yanii bunca emegine incelme olmasi lazim once yaglar yaniyor sonra kaslar cikiyor tartiya en son yansiyor .Birde sanirsam sende wc sıkıntısı var o da cok etken ben hergun 2 kayisi cayi iciyorum normalde de sıkıntı yasamadim simdi hic yasamiyorum.Biliyorum kuzusu espri oldugunu sadece vicdani rahatlama diyelim aciklamamaDely bizimkisi sadece espiriydi her bünye farkli syrisa senin kilon bizden çok tabiki de farkın olacak kilo verme konusunda
Sporda yapsam gitmiyor benim ki mesela onla alakalı değil hergun ,1 saat bantta yuruyorum ben zaten ayrıca 15 dk bölgesel calisiyorum yani 5*75 dk sporun var hergun bi geçen hafta sadece iki gün 45 dj yurudum
geçmiş olsun, ağrılı günlerde dışarı çıkmak zorunda olmak çok zorrYatakta hasta yatiyorum, regl sebepli belim agriyor. Ama kalkmam lazim 10 da cocuk grubu toplantim var
Hee vallahh kuzumm vicdanımı rahatlatayim dedimm hala aklim piside ve nutidee pisiyii yedimm lakin nutiiii hala aklimdaa dun zatii gormusundur son resmiimii hahaha nette de kizdiriyorum bana yaoamazsin diyenleri herkes şokGunaydinnnnnDelyDoly kuzum ya açıklama yapmış. Yok öyle bi Ütopya poğaça ye kilo ver.onun bi sebebi vardır tabiki.kimsenin bünyesi bir değil bu kilo verme işi tek yönlü olsa multifaktoriyel ve durum hiçbirimiz aynı değil. Ama hiç bir çaba karşılıksız değil.
Evett maleseff kiii calisiyorumm karli eskisehir ayazındaKızlar hayırdır sabah sabah cumartesi hepiniz çalışıyor musunuz.
Buralarda çiğ bulamam ki. Düsun öyle kahnem yer ki dün bebem için balkabagi aradım aradım yok .. kuruyemiş ten hep korkmusumdr yağ oranı kalorisi yüksek die. Ama evde ceviz var cokacikinca yemekten önce 2 tane yiyorum bazen . Ben incir ve hurma alıyim diom bugün . Su biskuvilerden vazgecmeliyim yeni hafta icinbugün çık çiğ badem çiğ fındık çiğ ceviz al.kurukayisi incir vs.2 ceviz yada 10 badem yada 10 fındıklı 2 kurukayısı veya2 incir ye bakalım hem tok tutar hem lezzetli hem sağlıklı hem süt yapar.yaninda da 1 bardak günlük süt oh mis.
Ben dé kursa geliorum çalışıyorum yani. Öğrenciler kar görünce gelmemiş.Evett maleseff kiii calisiyorumm karli eskisehir ayazında
Hahahaha haydii sansliisn bir nebzeeBen dé kursa geliorum çalışıyorum yani. Öğrenciler kar görünce gelmemiş.yihaaaa
Sen tarih yazıyorsun. Süpersin sakin sakin gevseme.hemen ensendeyim 600gr 600gr takipteyimHee vallahh kuzumm vicdanımı rahatlatayim dedimm hala aklim piside ve nutidee pisiyii yedimm lakin nutiiii hala aklimdaa dun zatii gormusundur son resmiimii hahaha nette de kizdiriyorum bana yaoamazsin diyenleri herkes şok
He yaaa. Oturmak kk ye takılmak güzel oliuiHahahaha haydii sansliisn bir nebzee
nerdeydin canım.Buralarda çiğ bulamam ki. Düsun öyle kahnem yer ki dün bebem için balkabagi aradım aradım yok .. kuruyemiş ten hep korkmusumdr yağ oranı kalorisi yüksek die. Ama evde ceviz var cokacikinca yemekten önce 2 tane yiyorum bazen . Ben incir ve hurma alıyim diom bugün . Su biskuvilerden vazgecmeliyim yeni hafta icin
Haftayaa daha bir bombaa olcakk insallah aksam ihmal ettigim sporuda yapacagim kuzumm hep ensemde oll valla iyii gaza geliyorum sayende dohtorummm civanimmmSen tarih yazıyorsun. Süpersin sakin sakin gevseme.hemen ensendeyim 600gr 600gr takipteyim
Bitlisnerdeydin canım.
Deme yaaaa.otobusten inip ankaraya koşarak gidip gelsem arayı kapatabilirimiyimHaftayaa daha bir bombaa olcakk insallah aksam ihmal ettigim sporuda yapacagim kuzumm hep ensemde oll valla iyii gaza geliyorum sayende dohtorummm civanimmm
hmmm.yok ku ordan Ayrılış ihtimaliBitlis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?