Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok cnm kelebek hocaminda dedigi gibi ben diyet yapa yapa bunyemin içine ettim . Şimdi kendini düzenlemeye çalışıyor vücudum kendine gelmeye çalışıyor bi gorsen beni gece kalkıp yarim ekmek zeytin yiyip yatiyordum ben , gece yemelerim vardı bünye manyadi şimdi hem kendini düzene sokup hemde kilo vermeye çalışıyor garibim

Şimdi şu dortgunluk diyette neler olcak bende meraktayim

Haydii insallah kuzum bir 'de onu dene ben de ekmeksiz yemek yiyemezdim bana bana yemeyi severdim lakin simdi ekmek hayal oldu

4 günlük diyet dediginiz aeben imin paylastigi mi??ekran görüntüsünü aldim belki yaparim diye bakayim bende bi..

Hem ne çekmek ama o kadar güzel gunlerdi ki ayazi simdi hic aklima gelmiyor..
Tam bir ogrenci sehri yaşanılası bir yer genelde gelen gitmiyor kuzum yerlesen cok yada ileride yerleşmek isteyen ama benim çokta sevdigimiz söylenmez. Ben denizii cok seviyorumm oturup karsina saatlerce izleyebileceğim denizii amaa o da ancak izinlerde tatillerde

Insan elinin altinda olunca kiymetini bilmiyor..yazin 3 kez denize 1 kez havuza gittim de ki gidip denize karsi oruruyor musun yılda 5 i gecmez..

Insan elinin altinda olunca kiymetini bilmiyor..yazin 3 kez denize 1 kez havuza gittim de ki gidip denize karsi oruruyor musun yılda 5 i gecmez..
Komsunun tavugu kaz görünür olayii canimm işte resmenn ben de eger olsamm bende gitmezdim olmayinca isteniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…