- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
bi zıplarsinn çekirgeeeeeee.fazla hoplama zıplama cekirgeeee
Yokk yokk bu hafta cekirge yorgunnbi zıplarsinn çekirgeeeeeee.fazla hoplama zıplama cekirgeeee
Canimmm kan testo felan yaptirdin mi yemen cok yok sporda yapiyorum diyorsun ters giden bir sey var ama nee yanii bunca emegine incelme olmasi lazim once yaglar yaniyor sonra kaslar cikiyor tartiya en son yansiyor .Birde sanirsam sende wc sıkıntısı var o da cok etken ben hergun 2 kayisi cayi iciyorum normalde de sıkıntı yasamadim simdi hic yasamiyorum.Biliyorum kuzusu espri oldugunu sadece vicdani rahatlama diyelim aciklamama
Senin gözlerin ele veriyor senden uslu olmazYokk yokk bu hafta cekirge yorgunntellimm uslu duracagim saka bir yanaa
Haydii insallah kuzum bir 'de onu dene ben de ekmeksiz yemek yiyemezdim bana bana yemeyi severdim lakin simdi ekmek hayal olduYok cnm kelebek hocaminda dedigi gibi ben diyet yapa yapa bunyemin içine ettim . Şimdi kendini düzenlemeye çalışıyor vücudum kendine gelmeye çalışıyor bi gorsen beni gece kalkıp yarim ekmek zeytin yiyip yatiyordum ben , gece yemelerim vardı bünye manyadi şimdi hem kendini düzene sokup hemde kilo vermeye çalışıyor garibim
Şimdi şu dortgunluk diyette neler olcak bende meraktayim
Hahahhaa dely delyy bakiyorr dimiii kuzummSenin gözlerin ele veriyor senden uslu olmaz
Gunaydin masumum ne guzel kar yagmiiis..cok severim karı..Gunaydinnnn kızlar karlı ankaradannn
Evet universite sehrim..yillar oldu hala yadederiz arkadaslarla...esimle tanistigim sehir :)
4 günlük diyet dediginizYok cnm kelebek hocaminda dedigi gibi ben diyet yapa yapa bunyemin içine ettim . Şimdi kendini düzenlemeye çalışıyor vücudum kendine gelmeye çalışıyor bi gorsen beni gece kalkıp yarim ekmek zeytin yiyip yatiyordum ben , gece yemelerim vardı bünye manyadi şimdi hem kendini düzene sokup hemde kilo vermeye çalışıyor garibim
Şimdi şu dortgunluk diyette neler olcak bende meraktayim
Ooo o zaman özel ve güzel bir anlami var canim Rabbim.mutlulugunuz daimi etsin.Desene sende az cekmedin ayazimiziEvet universite sehrim..yillar oldu hala yadederiz arkadaslarla...esimle tanistigim sehir :)
Hem ne çekmek ama o kadar güzel gunlerdi ki ayazi simdi hic aklima gelmiyor..Ooo o zaman özel ve güzel bir anlami var canim Rabbim.mutlulugunuz daimi etsin.Desene sende az cekmedin ayazimizi
ışıl ışıl cıvıl cıvıl masallahHahahhaa dely delyy bakiyorr dimiii kuzumm
Tam bir ogrenci sehri yaşanılası bir yer genelde gelen gitmiyor kuzum yerlesen cok yada ileride yerleşmek isteyen ama benim çokta sevdigimiz söylenmez. Ben denizii cok seviyorumm oturup karsina saatlerce izleyebileceğim denizii amaa o da ancak izinlerde tatillerdeHem ne çekmek ama o kadar güzel gunlerdi ki ayazi simdi hic aklima gelmiyor..
Yaaa canimsin senn kizz dohtorumm birtanemm hayat 2 şık sundu bende herseye ragmen hee diyip gülmeyi seçtim iman gücüyle ne edek nasil olsa faniyiz barii gülek geçekışıl ışıl cıvıl cıvıl masallah
Insan elinin altinda olunca kiymetini bilmiyor..yazin 3 kez denize 1 kez havuza gittim de ki gidip denize karsi oruruyor musun yılda 5 i gecmez..Tam bir ogrenci sehri yaşanılası bir yer genelde gelen gitmiyor kuzum yerlesen cok yada ileride yerleşmek isteyen ama benim çokta sevdigimiz söylenmez. Ben denizii cok seviyorumm oturup karsina saatlerce izleyebileceğim denizii amaa o da ancak izinlerde tatillerde
Komsunun tavugu kaz görünür olayii canimm işte resmenn ben de eger olsamm bende gitmezdim olmayinca isteniyorInsan elinin altinda olunca kiymetini bilmiyor..yazin 3 kez denize 1 kez havuza gittim de ki gidip denize karsi oruruyor musun yılda 5 i gecmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?