- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Oylee canimm oylee şükür sen neler yapioyosun angarada dee bakemm hele cocuklar eniste bey nerdelerDelyDoly herseye rağmen mutlu olmak en güzel şükürdür
Valla canim önce irade sonrada ona sahip çıkmak kalıyor.Iyi günleri ve fit bir bedeni dusunmelisin ki basariya ulasabilmelisin azimm azimm azimm sadece tek yaoman gereken bu ve kafanda bitirmeden başlama baslarsan bumerang gibi 2 kati gelirArkadaşlar takım üyesi değilim ama Bi hafta gÜEl bir diyetin ardında dün herşeyi berbar ettim ve hala Kendimnden geçmişcesine yemek istiyorum , geçen hfta kilo d vermiştim ama dünden beri yaptıklarım bu sna yarış başlangıç kilomu görmeye sebep oldu , bıktım İnan'ın ya başlayıp bırakmaktan kendimden kilolarımdan yemeyince mutsız oluşumdan bıktım, ne olur bir fikir verin , dün dünyaları yedim resmen
diyet yapayım derken bazı şeyleri bir anda kesersen bu şeklide oluyor,bir anda herşeyden mahrum bırakma kendini,henüz şok diyetler de yapmaArkadaşlar takım üyesi değilim ama Bi hafta gÜEl bir diyetin ardında dün herşeyi berbar ettim ve hala Kendimnden geçmişcesine yemek istiyorum , geçen hfta kilo d vermiştim ama dünden beri yaptıklarım bu sna yarış başlangıç kilomu görmeye sebep oldu , bıktım İnan'ın ya başlayıp bırakmaktan kendimden kilolarımdan yemeyince mutsız oluşumdan bıktım, ne olur bir fikir verin , dün dünyaları yedim resmen
1 ay önce babam by pass oldu bi bakim durumu nasıl dedim.cocuklari babalarına bıraktım.birini bari yanıma alayım dedim babaları bırakmadı.Oylee canimm oylee şükür sen neler yapioyosun angarada dee bakemm hele cocuklar eniste bey nerdeler
Canim benimm gecmis olsun kuzumm nasil insallah iyidir babacigin Rabbim saglik sihhat nasip etsin.Çocukları iyii yapmışsın birakmakla bakalimm sen yokken ne edecek sinirleri alinir lokum okur kesinn kuzucumm1 ay önce babam by pass oldu bi bakim durumu nasıl dedim.cocuklari babalarına bıraktım.birini bari yanıma alayım dedim babaları bırakmadı.
geçmiş olsun canım1 ay önce babam by pass oldu bi bakim durumu nasıl dedim.cocuklari babalarına bıraktım.birini bari yanıma alayım dedim babaları bırakmadı.
Günaydınnn datlumm kapatanımmmBetulina geçmiş ola kuzum , iki güncük ağrı illa yapıyor işte.
DelyDoly senin açıklamanı yirim
@Daydream15 Antalyanın tadını babam çıkıyor valla hep derim . Nisan dan Kasıma denizde adam
Kilo vermenin formülünü veriyorumm kızlar aynı klpteki gibi boll boll kıvıryoruz
Günaydınnn datlumm kapatanımmmvalla kuzumm vicdan azabım diyelimm
Hemdee ne azapp hazinnn hazinn şarkısıı gibiAzap iyidir , poğaça azapta gerek
kalp ameliyatı sonrası insanlar depresyona giriyor anksiyete bozuluyor. Ameliyatı şükür iyi geçmişti. Moral olsun diye gidiyorum.cocuklari götursem iyiydi ama göze alamıyorum. Anjio vs sürecinde 2 kere böyle gittim döndüğümde mizlayan 4 çocuğu sakinlestirmek 1 haftami alıyor.Canim benimm gecmis olsun kuzumm nasil insallah iyidir babacigin Rabbim saglik sihhat nasip etsin.Çocukları iyii yapmışsın birakmakla bakalimm sen yokken ne edecek sinirleri alinir lokum okur kesinn kuzucumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?