Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ohhh ohh şükürr kuzumm Rabbim daha iyi etsinn kızz insan evladı geliyor diye sevinirr valla birde babalar kızlarına düşkün olurlarr sağlam morla olacakkk

Ausum benim esimde aynen baban gibi. Oglan deniz kumunu sevmiyor onu evde yalniz birakmamak icin gidemiyorum ancak olimpos ciraliya gidersek gidiyorum denize..

yime yime
böyle gayet iyi
bardakta çok tatlı,yanında mı taşıyosun bardağını

Enlerin linklerine nerden ulaşılıyor saydım bacım bulamadım

yime yime
böyle gayet iyi
bardakta çok tatlı,yanında mı taşıyosun bardağını
sabahta kahvaltıya ağzıma atacam diye az daha geç kalıyordum .
Evet genelde taşırım. Nescafe içmem Türk yada filtre içerim. Bi ara filtre kahve bile taşımayı düşünmedim değil. Onun demleme bardagiyla
Ay fena kar bastırdı.evden aramalarda başladı çabuk dön diye .neyse ben keyfime devam

filtre kahve hiç denemedim ama sert olur diye tahmin ediyorum
tam bir kahve canavarısın demek
ayy yolculuk yaparken kar yağması ne güzeldir,iyi yolculuklar,babanada acil şifalar dilerim,senin içinde güzel birgün olsun inşallah

Ausum benim esimde aynen baban gibi. Oglan deniz kumunu sevmiyor onu evde yalniz birakmamak icin gidemiyorum ancak olimpos ciraliya gidersek gidiyorum denize..

Bende en çok adrasan'ı seviyorum ama uzak işte . Gittiğimizde bir kez gidiyoruz , çıralıya da .

Gel ben metabolizmanı ters köşe ederim tatlım , Kocaeline uğramıyor mu otobüs

Günaydın tatlım .

Merhaba bende gruba katilabilirmiyim

Merhabalar , http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1062 linkinden kaılım yazını yazabilirsin canım , uygun olan takımlar hemen davet edecektir .

Enlerin linklerine nerden ulaşılıyor saydım bacım bulamadım

Yolunu bulmuşsun bile

Enemmm beni kim yazdi kii acepp tee oralaraa hahahaa kk nin tescilli delysi olcammm

Bende bir sürü şey olmuşum

Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…