Ohhh ohh şükürr kuzumm Rabbim daha iyi etsinn kızz insan evladı geliyor diye sevinirr valla birde babalar kızlarına düşkün olurlarr sağlam morla olacakkkkalp ameliyatı sonrası insanlar depresyona giriyor anksiyete bozuluyor. Ameliyatı şükür iyi geçmişti. Moral olsun diye gidiyorum.cocuklari götursem iyiydi ama göze alamıyorum. Anjio vs sürecinde 2 kere böyle gittim döndüğümde mizlayan 4 çocuğu sakinlestirmek 1 haftami alıyor.
Araa ikramlar yinmiyor dimiiii kuzummmWalla bu otobüs yolculuklarda bayılıyorum. Azcık yanlızlık iyi geliyor.
Ausum benim esimde aynen baban gibi. Oglan deniz kumunu sevmiyor onu evde yalniz birakmamak icin gidemiyorum ancak olimpos ciraliya gidersek gidiyorum denize..
yime yimeAra ogunumle bardağımla kendi sallama Çayımla yollardayim. Muavinde tuhaf tuhaf bakıyor. Icermiyim onların şeker koması meyvesularini yermiyim keklerini.
Acaba yisemmi belki metobolizmayi ters köşe ederim
Eki Görüntüle 1920391
Enlerin linklerine nerden ulaşılıyor saydım bacım bulamadımGünaydın şekerler mutlu hafta sonları ♡♡♡ eşimle gec kahvaltı yapıyorum ♡♥♡♥
aeben immmm teşekkür ederim tatlım enlerde en iyi avatar listesine beni de layik görmüşler sağolsunlar sende Sağol tatlım ♡♡♡♡
Enlerin linklerine nerden ulaşılıyor saydım bacım bulamadım
sabahta kahvaltıya ağzıma atacam diye az daha geç kalıyordum .yime yime
böyle gayet iyi
bardakta çok tatlı,yanında mı taşıyosun bardağını
filtre kahve hiç denemedim ama sert olur diye tahmin ediyorumsabahta kahvaltıya ağzıma atacam diye az daha geç kalıyordum .
Evet genelde taşırım. Nescafe içmem Türk yada filtre içerim. Bi ara filtre kahve bile taşımayı düşünmedim değil. Onun demleme bardagiyla
Ay fena kar bastırdı.evden aramalarda başladı çabuk dön diye .neyse ben keyfime devam
En komik tatlımmmmsın canımmmmm ♡♡♡♡Enemmm beni kim yazdi kii acepp tee oralaraa hahahaa kk nin tescilli delysi olcammm
Yaaa benidee en komikk uye etmislerEnlerin linklerine nerden ulaşılıyor saydım bacım bulamadım
Ausum benim esimde aynen baban gibi. Oglan deniz kumunu sevmiyor onu evde yalniz birakmamak icin gidemiyorum ancak olimpos ciraliya gidersek gidiyorum denize..
Ara ogunumle bardağımla kendi sallama Çayımla yollardayim. Muavinde tuhaf tuhaf bakıyor. Icermiyim onların şeker koması meyvesularini yermiyim keklerini.
Acaba yisemmi belki metobolizmayi ters köşe ederim
Eki Görüntüle 1920391
Günaydın şekerler mutlu hafta sonları ♡♡♡ eşimle gec kahvaltı yapıyorum ♡♥♡♥
aeben immmm teşekkür ederim tatlım enlerde en iyi avatar listesine beni de layik görmüşler sağolsunlar sende Sağol tatlım ♡♡♡♡
Merhaba bende gruba katilabilirmiyim
Enlerin linklerine nerden ulaşılıyor saydım bacım bulamadım
Enemmm beni kim yazdi kii acepp tee oralaraa hahahaa kk nin tescilli delysi olcammm
Sende benimm canimsinnn kuzummEn komik tatlımmmmsın canımmmmm ♡♡♡♡
Benim tanidigim kîsımdan itibaren en tatlı komiğimsinnnn ♡♥♡♥
Teşekkürler :)Bende en çok adrasan'ı seviyorum ama uzak işte . Gittiğimizde bir kez gidiyoruz , çıralıya da .
Gel ben metabolizmanı ters köşe ederim tatlım , Kocaeline uğramıyor mu otobüs
Günaydın tatlım .
Merhabalar , http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1062 linkinden kaılım yazını yazabilirsin canım , uygun olan takımlar hemen davet edecektir .
Yolunu bulmuşsun bile
Bende bir sürü şey olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?