Sağolasınn kuzummm neşeli olup gülüp eğlenmek en güzelii yüzünüze tebbessün veriyorsam ne mutlu banaa enerjiii gönderiyorum her sabahh çünkü moral motive önemliiBenim tanidigim kîsımdan itibaren en tatlı komiğimsinnnn ♡♥♡♥
Fıstıkk da isterukkkk günaydınn tatlımGüzel bir antep sabahından Günaydın lar
Fıstıkk da isterukkkk günaydınn tatlım
Canim beniiimm zor zamanlarimda başta sen sonra tüm arkadaslarim en buyuk destekcim oldunuz her zaman. Seviyorum hepiniziSağolasınn kuzummm neşeli olup gülüp eğlenmek en güzelii yüzünüze tebbessün veriyorsam ne mutlu banaa enerjiii gönderiyorum her sabahh çünkü moral motive önemlii
Uffff ufff diyorummmmm bebekimmmBaklava içinde mi olsun delim
Kıızz canımsınnn ne demekk herdaim hep destekkk tam destekk hangi kara gecenin sabahı olmadı kiii bak şükürr iyiyiz Rabbim ağzımızın tadını bozmasınn güzel günler göreceğizz seviliyosun hemide bri çokkkkkkkCanim beniiimm zor zamanlarimda başta sen sonra tüm arkadaslarim en buyuk destekcim oldunuz her zaman. Seviyorum hepinizi
Kaymaklı ekmekk kadayıf gibiiBugün evde tamir / tadilat günü
Elinden gelir hepsi gelmesine de , bir tatliş olur ki eşim o anlarda
Kaymaklı ekmekk kadayıf gibiikuzuu bence sakınn sakınn ayagının altında dolanmaa demesii tecrübeyle sabitttiiirrr
Canimsin bitanemmmm. Cok sukur sağlıklıyız bitanem insaAllah güzel günler yakinda canimmmmKıızz canımsınnn ne demekk herdaim hep destekkk tam destekk hangi kara gecenin sabahı olmadı kiii bak şükürr iyiyiz Rabbim ağzımızın tadını bozmasınn güzel günler göreceğizz seviliyosun hemide bri çokkkkkkk
Hahaha benim esimi anlattin sanki kuzum yaaaaBugün evde tamir / tadilat günü
Elinden gelir hepsi gelmesine de , bir tatliş olur ki eşim o anlarda
Şoför e dedim Kocaeli'ne sakin haa ilk hedefimiz entep.
Hahaha benim esimi anlattin sanki kuzum yaaaaSesli guldum resmen
Hahahha şimdide alttan alttan çekiştiriyoruzz kuzummAhh ahh bi zamanlar 3. Takımda cuma aksamlari pijama partisi yapar kocaları cekistirirdik
Demeyin ya, akşam eşimin arkadaşlarından biri urfadan bir paket yaptırıp getirmiş . Baklava değil bildiğin fıstık doposu.Baklava içinde mi olsun delim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?