Var 1 dönem kaldı inşallahDeme yaaaa.otobusten inip ankaraya koşarak gidip gelsem arayı kapatabilirimiyim
hmmm.yok ku ordan Ayrılış ihtimali
Demeyin ya, akşam eşimin arkadaşlarından biri urfadan bir paket yaptırıp getirmiş . Baklava değil bildiğin fıstık doposu.
Ya ben bu mesajını favorilere eklemesem linkleri bulamıycam he
Sana yok zaten bal çukurundasın
Sokullu postanesine gel netcen ana babayıKonum at geliyorummm.karar verdim meto yu onunla ters köşe yapicam
Yarın akşam düşünüyorum. 1 günüm daha olsa bi kahveni icerdim bugün ablam gelir anneme yarın erkek kardeşim hiç ara yokki bi kaçamak yapayimSokullu postanesine gel netcen ana babayı
Bugun dönecekmisin hocam ?
Ya ben bu mesajını favorilere eklemesem linkleri bulamıycam he
Ne çok kategori varmış atlamışım bazılarını . Şimdi bakıp oylarını kullanayım
Şoför e dedim Kocaeli'ne sakin haa ilk hedefimiz entep.
ohooo süpermişşş cansınnn sağolll kuzummm
inşallah cnm ya teşekkür ederimÇok sevindim ya . En azından sorun nerede o bulunmuş , diyetisyenle de umarım hedefe bir an önce varırsın .
Hayirli yolculuklar olsun canim. ay ben de otobusbyolculugunu cok seviyorum hayal hayal hayalllll kurup dururum yollardaWalla bu otobüs yolculuklarda bayılıyorum. Azcık yanlızlık iyi geliyor.
gecmiş olsun cnm1 ay önce babam by pass oldu bi bakim durumu nasıl dedim.cocuklari babalarına bıraktım.birini bari yanıma alayım dedim babaları bırakmadı.
Şekercim hoşgeldininşallah cnm ya teşekkür ederim
hoşbulduk tatlım ya çok mutluyum döndüğüm içinŞekercim hoşgeldin.
Hamdolsun şekercim ..hoşbulduk tatlım ya çok mutluyum döndüğüm içinnasılsın ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?