canim cok tesekkur ederim destegin icin iki gunluk.listemi gece veririm burdayim cok sagolHemen toparlan şekerim ve dediklerime kulak ver
1- şu dk sonra buraya düzenli gel, ilk günkive lara katlan, kalbin sıkıştıkça sıkışsın ama bu seni demotivize değil yememe için hırslandırsın
2- şoka moka sokma vucudu, ucudumuzun suçu ne, hemen bu akşam öğünü ile birlikte en ala ölçü ve menülere adapte ol
3- suyunu ve yeşil çayını içmeye başla
4- yapabilirsen en azından yürü
bak gör gelecek hafta düzenli bir diyetçi olmuş olacaksın
Bunlar sana geçen haftanın kabahatlisinden nasihatler
Can acisiyla demistir masumum. Aslinda bunlar bizi gaza getirmeli. Esime saçımı kisaltayim mi dedim gecen olur aslinda ama kilon ortaya cikar diyo..ben alistim o laflara hic üzülmüyorum vallaha:)Selam kızlar , yeni geldim iyi geçti ama bi arkadaş ayakta duruyordu bende sandalyeyi cekinxe ayağına geldi ..
Biriside dediki ay acidimi dedik masum oturdu birde acidimi diye soruyor 80 kilo dedi ,çok cnm acidi üzüldüm açıkçası uzun zaman sonra ilk defa kiLo yüzünden cnm acidi , çok üzüldüm art niyetli değildi alınmamış gibi yaptım ama üzüldüm
Seni yemediklerin icinMenüm
Kahvaltı
Bi sade kahve
Ara
Bir iki kaşık brokoli
2 kaşık tavuk salata
Gün boyu
3 ymk kaşığı kısır
Yarım içli köfte( haşlama)
Tavuk salatası
Brokoli
Çiğ badem-findik
1 kare bitter..
Bil çay kahve
Etimek tatlısı,ispanakli kıymalı börek,pogaca,makarna salatası yemedim
Üzülme banum kazanan sen olcaksın sabırlı olSelam kızlar , yeni geldim iyi geçti ama bi arkadaş ayakta duruyordu bende sandalyeyi cekinxe ayağına geldi ..
Biriside dediki ay acidimi dedik masum oturdu birde acidimi diye soruyor 80 kilo dedi ,çok cnm acidi üzüldüm açıkçası uzun zaman sonra ilk defa kiLo yüzünden cnm acidi , çok üzüldüm art niyetli değildi alınmamış gibi yaptım ama üzüldüm
Peh ne kilon varmişkiCan acisiyla demistir masumum. Aslinda bunlar bizi gaza getirmeli. Esime saçımı kisaltayim mi dedim gecen olur aslinda ama kilon ortaya cikar diyo..ben alistim o laflara hic üzülmüyorum vallaha:)
Can acisiyla demistir masumum. Aslinda bunlar bizi gaza getirmeli. Esime saçımı kisaltayim mi dedim gecen olur aslinda ama kilon ortaya cikar diyo..ben alistim o laflara hic üzülmüyorum vallaha:)
Üzülme banum kazanan sen olcaksın sabırlı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?