Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canim cok tesekkur ederim destegin icin iki gunluk.listemi gece veririm burdayim cok sagol

Cumartesi Menü Bildirimi

Sabah

1 sade kahve
2 kuru incir

Kahvaltı

1 fincan yeşil çay
1 haş.yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
Domates/maydanoz/tere
1 dlm kepekli etimek

Ara

2 kaşık yoğurt
1 elma

Öğle

1 porsiyon et sote
Salata
Ayran

Akşam

1 kase tarhana çorbası
3-4 kaşık mercimek yemeği , soğan

1/4 ayva ve yağsız süt ile günü tamamlarım .

Su şu an 1.6 lt ... 2 yi geçer yatana kadar .
Spor iş iş iş

Sabah 1 minik krep

Bizimkilerle ana kahvalti (12 gibi) 1 yumurta.5 zeytin.1 kk tulum peyniri.1 kk kavurma.1 dl ekmek

16:00 1 kase bamya.2 etimek

Oglani antremana getirdim anca 8 de evde olurum yemek 8 bucugu bulur o yuzden sadece yogurt yemeyi dusunuyorum 1 kase..

Selam kızlar , yeni geldim iyi geçti ama bi arkadaş ayakta duruyordu bende sandalyeyi cekinxe ayağına geldi ..

Biriside dediki ay acidimi dedik masum oturdu birde acidimi diye soruyor 80 kilo dedi ,çok cnm acidi üzüldüm açıkçası uzun zaman sonra ilk defa kiLo yüzünden cnm acidi , çok üzüldüm art niyetli değildi alınmamış gibi yaptım ama üzüldüm

Menüm
Kahvaltı
Bi sade kahve

Ara
Bir iki kaşık brokoli
2 kaşık tavuk salata

Gün boyu
3 ymk kaşığı kısır
Yarım içli köfte( haşlama)
Tavuk salatası
Brokoli
Çiğ badem-findik
1 kare bitter..

Bil çay kahve

Etimek tatlısı,ispanakli kıymalı börek,pogaca,makarna salatası yemedim

Merhaba şekerler menüm
Sabah
2 dilim kadar tam buğday ekmeği
3 dilim sucuklu yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
1 incir 1 ceviz 4 badem
2 bardak çay
Öğlen
1 küçük ev yapımı kurabiye
Akşam
1,5 çiğ börek 1/2 haşhaşlı gözleme (az yağlı ve bir ceviz büyüklüğü hamurdan kepekli buğday unu ile yapılmış. K.valide yapmıştı bayıldım)
1 kk peynir
8-9 zeytin
1 domates
2 bardak çay
Su: 1,5 lt
Spor: yok

Can acisiyla demistir masumum. Aslinda bunlar bizi gaza getirmeli. Esime saçımı kisaltayim mi dedim gecen olur aslinda ama kilon ortaya cikar diyo..ben alistim o laflara hic üzülmüyorum vallaha:)

Seni yemediklerin icin alkışlıyorum..iste bu yiyince noluyor karin sisligi hazimsizlik vicdan azabi..bu gece kendinle gurur duyarak mutlu uyu

Üzülme banum kazanan sen olcaksın sabırlı ol

Can acisiyla demistir masumum. Aslinda bunlar bizi gaza getirmeli. Esime saçımı kisaltayim mi dedim gecen olur aslinda ama kilon ortaya cikar diyo..ben alistim o laflara hic üzülmüyorum vallaha:)
Peh ne kilon varmişki sülün gibi boyun var enişte boş laf etmiş .

Epeydir menü yazmıyorum regl oldum dün geçen hafta iltahım zorlamıştı açıkçası bugun iyiyim şükür .

Sabah aç ve gece yatmadan 1 çor. Kş kadar bal karışımım var ( polen , propolis, arı sütü ,bal ) 2 haftadır kullanıyorum . Hamdolsun halsizliğim kalmadı .

Sabah:
2 dl tb. Ekmegi
Peynir
5 (dogal yeşil )zeytin
Az domates sos .
Biraz kayısı marmelatı .

Ara : 1dl paklava ama çogu fıstıktı

İkindi :
2kş yeşil fasulye
Sulu köfte
1 dl ekmek .

Spor yok bugun evdeyim .
Suda az 1.5 anca olur sogukta su içemiyorum .

Ayağına bastığım kişi değilde başkası dedi
Ya bende kendim bile gülerdim ama bu kez üzüldüm

Nare83 harikasın fıstığım ... Bugün kaç kez aklıma geldin Allah biliyor ..ne yedi acaba ne yaptı diye ?
Süpeer olmuş ...

Ha arkadaşa gelince ... en iyisini yapmışsın gülüp geçerek .
O da boşboğazlıkla demiş işte .
Görümcemde bana eee 90 kilo kadın herhalde açar demişti ... açamadığı kavanozu açınca ... 80 falandım o zamanlar ...lan 90 mı gösteriyorum diye içerlemiştim :)))
Ama ona çaktırmadım ... açamadığım ne varsa yolla bana,şekerim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…