Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyi akşamlar nisaca .

Bu keşkek booooool tereyağ ile yapılıyordu değil mi ?

Iyi akşamlar
Menü
Sabah 2 yumurta 1 dilim ananas

Ara 4 diet bisküvi

Öğle 1 tabak Yoğurtlu ıspanak
4 ceviz büyüklüğünde biber dolması annem nerden bulduysa içlerinde yarım kaşık pirinç yoktur
Biraz yeşillik

Aksam 3 küçük incir yer fıstığı
1 bardak süt

Mantı beklerken çok şükür ıspanak çıktı. Annem babama göre yapıyor yemekleri.
öğleyi geç yedim akşam da ablama çayın yanına en masum bulduklarımizi yedik

Ana evinde pek iyi kurtarmışsı, bu ne menü şekerim

Akşam akşam karbonlar bayram yapmış
Canım boşboğazlık işte Güzel söz duruken insanlar neden salakça konuşur anlamıyorum, gerçekten anlamıyorum ve diyorum ki kendi pisliği, kendi ayıbı

Ausencia

CUMARTESİ MENÜM

SABAH
yarım portakal

KAHVALTI
kavurmalı yumurta
bir dilim glutensiz ekmek
salatalık domates

ÖĞLEN
3 bardak çay
Sütlü Kahve
yarım simit
peynir

ARA
bir dilim elma
bir mandalina

AKŞAM (toplamı az bir porsiyondu)
tavuk
patlıcan türlü
bir sıkım çiğköfte
salata
yoğurt

ŞİMDİ
sade türk Kahvesi
1,5 lt su

Kızlar ben bişiy dusundumde spor yaptığım için gitmiyor olabilirmi ki kilom geçen hafta yapmadım 700 gr gitti ,yaptığım hafta sz gidiyor

Daydream- ne dersin?
Neler yapiyosun spor olarak...kas agirlikli mi yoksa kardio mu??kardio zayiflatir..kas calismak inceltir..

Day kardio zayıflatır da ... üst bölgeyi ne zayıflatır gözünü seveyim de hele .

Nare83 gördü üçgen vücudumu

Alt inceliyor habire ve hala
Tüm vücudu bisiklet eliptik ve yüzme çalıştırıyor..böyle olunca üst kısımda inceliyor..çok kilolu arkadaşlar dumbıl yada ağırlık gibi şeyleri zayıfladıktan sonra yapsınlar yoksa oradaki yağlar kasa döner..üst için oklava pilates lastiği plank ama asla tüm hayatınız boyunca yapamayacağınız sporlar yapmayın..en iyisi 45 dakika yürüyüş varsa ayak bileğine takılan ağırlıklar var daha çok kalori yakmak için onlarda takılabilir aynı Zaman'da el bileklerine de takılıyor..

Cnm 45dk 1 saat arası bantta yuruyorum
200 adım twesten shape diye bir alet var onu yapıyorum
Yok masumum bu yaptıkların kilo aldırmaz verdirir...yaklaşık 400 kalori yakarsın..bide bantta yürürken 2 yada 4 eğim ver dha çok yakarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…