- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Aynen cnm ya gittimi insan hemen salıyo kendiniHamdolsun şekercim ..
Burdan gitmeyin ya bakın ben 10 yıldır burdayım gidiyormuyum hiç
bu evde diyet varrrrrr.annemde şeker kolesterol babamda da bide ameliyatAna evinde pek iyi kurtarmışsı, bu ne menü şekerim
Bu enleri inceledim oy vereceğim bulamıyorum ya..zaten burada tanıdıklarım dışındakilerin%90 ını hiç bilmiyorum
Aaa nasil yani kelebek hamilemisinnnnnHayirli aksamlar
O ne olakiYarın pazara çıkıp vicdan çorbası malzemelerimi alayım akşamları onu içeyim..tok tutuyor..
Sagol canim verdim oylari zaten 3-4 oylamada bildigim isim yoktu..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/kadinlar-kulubu-enleri.1211/
Link burada canim. Ben de tanidiklara oy vericem tatlım
Benim kurtarici corbam..internette var canim vicdan corbasi diye dilara kocak ın..O ne olaki
Tüm vücudu bisiklet eliptik ve yüzme çalıştırıyor..böyle olunca üst kısımda inceliyor..çok kilolu arkadaşlar dumbıl yada ağırlık gibi şeyleri zayıfladıktan sonra yapsınlar yoksa oradaki yağlar kasa döner..üst için oklava pilates lastiği plank ama asla tüm hayatınız boyunca yapamayacağınız sporlar yapmayın..en iyisi 45 dakika yürüyüş varsa ayak bileğine takılan ağırlıklar var daha çok kalori yakmak için onlarda takılabilir aynı Zaman'da el bileklerine de takılıyor..
Ne duruyorsuuuunn spor yapsana,spor yapsanaaaaVar canım tüm aletler var evde ... ayağa takılan ağırlıkta var her kiloda dumbellda ... yapmam lazım bi şeyler .
Çok sağol bilgiler için
Genel olarak guzel aksamlari hep bu sekilde mi besleniyorsun..Benim menum
Sabah
İki tane burgu peynir
5 tane yeşil zeytin
Yarım domates
1 tane salatalık
Biber
1 tane çavdar ekmeği
1 bardak yeşil çay
Ara
1 tane yer elması
Öğle
1 tabak kuru fasulye
Yoğurtlu brokoli
Salata
Aksam
Büyük bir bardak tarçınlı süt
1 yesil elma
Ara
1 bardak yeşil çay
2 litre su
1 saat leslie
Yok ben tereyağını sonradan ekliyorum abla . Bende yiyebileyim diye.buğday ve tavuk etinden yapmıştım isteyene üzerine kızdırıyorumIyi akşamlar nisaca .
Bu keşkek booooool tereyağ ile yapılıyordu değil mi ?
Nasıl oldun canımYok ben tereyağını sonradan ekliyorum abla . Bende yiyebileyim diye.buğday ve tavuk etinden yapmıştım isteyene üzerine kızdırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?