- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
memnun oldum canım.bende yeniyim. 37 yaşındayım 3 çocuk annesiyim kayserideyim.165 boyun 79 kiloyum. 92yle başladım 72 oldum en az sonra direnci kiramayip battı balık deyip 83 oldum.sahalara döndüm. Mezun olcam inşallah bu sefer.Selam kızlar yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hosgelmisben iki aydır izindeydim yeni arkadaşlara kendimi tanitayim İstanbulda yaşıyorum evliyim 3.5 yaşında bir oğlum var 31 yadindayim 157 boyunda 75 kiloyla başladım diyete şimdi 70 im işte böyle
Yok ben tereyağını sonradan ekliyorum abla . Bende yiyebileyim diye.buğday ve tavuk etinden yapmıştım isteyene üzerine kızdırıyorum
memnun oldum canım.bende yeniyim. 37 yaşındayım 3 çocuk annesiyim kayserideyim.165 boyun 79 kiloyum. 92yle başladım 72 oldum en az sonra direnci kiramayip battı balık deyip 83 oldum.sahalara döndüm. Mezun olcam inşallah bu sefer.
Yok cnm akşamlarida yemek yiyorum ama cok yogundum bugünlük böyle olduGenel olarak guzel aksamlari hep bu sekilde mi besleniyorsun..
Evet cnm ya isim olduğu günler biraz gecictiroyorum ama midem dinleniyor iyi oluyo gercektende
Oh mis gibi olmussun güle güle kullan tatlim insan koafore giderde hiç mutlu ayrilmazmiSelaaamm iyi akşamlar
Bugün iş çıkışı gezdikte gezdik :)) kuaföre gittim kaş bıyık aldırdım düzelttirdim daha dogrusu normalde kendim alıyorumda en son batırmıştımbirde saçlarımı azcık ucundan kestirdim hafif kat verdim. Musmutlu dolanıyorum şu anda. :))
Cnm valla çok az yemişsin gibi geldi biraz sebze ekle menulerineBugünkü menüm
Kahvaltı
Kepekli tost
Çay
Ara süt
Ögle akşam bir
Köfte
Pilav
Ara
Sütlü kahve
Yanında kaşık çikolata ne zamandır çikolata yemiyordum çok canım istedi :) özlemişim ne yalan söyleyeyim
Hoşgeldin tatlim çok memnun oldum bende burası kesinlikle okul gibi insan hergün bişeyler öğreniyor kendini disiplin ediyo sorumluluk hissediyorsun ve burayı baraktıgin an tekrar aliyosunmemnun oldum canım.bende yeniyim. 37 yaşındayım 3 çocuk annesiyim kayserideyim.165 boyun 79 kiloyum. 92yle başladım 72 oldum en az sonra direnci kiramayip battı balık deyip 83 oldum.sahalara döndüm. Mezun olcam inşallah bu sefer.
Hadi insallah:))Süper o zaman
Kep fırlatma bile yapacağız
Az para alsın onlardaDavina sıhhatler olsun :)
Kuaförümün en kızdığı şeydir ... kadın tam hal yola sokar ... ben kurcalar bozarım
Dimi yaaaa :))) kuaförde çok tatlı çocuktu muhabbet şamata zar zor çıktık :))Oh mis gibi olmussun güle güle kullan tatlim insan koafore giderde hiç mutlu ayrilmazmi
Canım ctesi yarım gün çalışıyoruz ögle yemegi olmuyor akşamla bir oldu mecbur. Akşam midem kazındı salata yedimCnm valla çok az yemişsin gibi geldi biraz sebze ekle menulerine
Sagol canim benim Allah razi olsun bende yoktum bi sure .. Yeni oldu zatenAaa nasil yani kelebek hamilemisinnnnnçok sevindim canım senin adına çok istiyordun ya altı üstü iki ay yoktum neler olmuş burda ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?