Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

MERHABA KIZLAR !
herkese günaydın, mutlu pazarlar diliyorum.
dünki menümü paylaşmaya geldim.
sabah : 2 fincan çay, bol bol kızarmış sigara böreği ! ve 2 yumurta tavada
ögle : 3 parça tavuk, 1 bardak ayran
akşam : 1 parça dana pirzola, 1 adet tavuk baget, 4 kaşık mısırlı barbunya salatası ve bir bardak meyve suyu
gün boyu 3 lt su, 2 kahve,2 bardak çay ( hepsi şekersiz ama kahve kremalıydı, bugün kremayı da kaldırdım )

sabahki korkunc hatamı gün boyu ekmek yememekle telafi etmek istedim ve sonuc bu sabah tartıda 1 kilo eksi.
ve ben bir karar verdim kızlar Ausencia sen ne dersin canım ?
ben asla cuma günleri diger günler kadar eksik çıkmıyorum. sebebini bilmiyorum
çarşambaları en hafif günüm. cumayı baz alınca üzerimde bir atıllık oluyor. sanki boşunaymış gibi herşey.
ben haftanın en hafif gününü baz alacağım bildirim günü ki sonraki haftaya onun altınainebileyim.
cuma günki artılı kilonun altına inmek beni bezdiriyor açıkçası. böylesi daha iyi dedim.

uzun süre hamilelik ve yeni bebekten sonra kaş almayı evde bende ögrendim. ögrenmek zorunda kaldım
bizim buralarda 7 lira civarı.
bıyıkları zaten iple almayı ögrenmiştim. cünkü kuafore kadar beklersem amcam modunda gezerdim bıyıkları bura bura

Günaydın sherrycim ... sabah cidden fena olmuş

Diyetteyken dayanamayıp ve telafi şartıyla bi börek yemeyi hafta bir anlıyorum da ... boool booool olunca , henüz beyin diyete hazır değil mesajı bu .
Ha eksi çıkmışsın ne güzel . Ama o boool börekler vücudunda bir yere boool yağ olarak yerleşti.
Dost acı söyler derler canım ... bunları şevkini kırmak için yazmıyorum.
Ne olur uzak dur hamur işi kızartma vs den.
O sabah çok mu açsın ... 2 dlm 3 dlm beyaz olmamak kaydıyla ekmek ye .

Kilo bildirimi Cumadan Cumaya canım .
Sen Cuma kilonu yazarken yanına not düş .. çrş şu kadardı diye .

Ha bu da beni demorilize eder diyorsan, sefer telli listesinden bağımsız çrş ları bildirim yaz .
Ama kayda geçen kilon Cuma olsun yine .

Yedim ki peynir zeytin kaymak recel helva. hepsinden az az yedim ciktim evden

Heee biliyorum sabah az yiyorsun ... tazmanya eve dönünce 2. kahvaltıda çıkıyor ortaya

Bende sir ağda bantı kullanıyorum bıyıkta .
Bi tane çıksa,gözüme batıyor çünkü.

Kaş bozuluyor illa ama iki üç çıkanı alayım derken hooop biri Hanya biri Konya oluyor

Günaydın şekerler musmutlu pazarlar ♡♡♡

Günaydınnnn fıstık

Mesajım yarım kalmış tekrar günaydın şekerler . kahvaltımı yapıyorum eşim ise gitti bugün biraz dinleneyim diyorum ama mutfak dolapları gözüme batıyor bu kezde onları temizlerim sanırım. .

İki wasa ile kahvaltı yapıyorum şuan ulan 69 diyorum sen bana gelmesen de ben sana gelcegim...

4 günlük diyet nasıl bir etki yapacak bakalım bende

hoşgeldin şekercikız ben de yeniyim 1 ay kadar oldu.
tanıtayım kendimi..
38 yaşında, 165 cm boyunda 85-86 civarında geziyorum
88 ile başladım.
100 kilo olarakdoguma gitmiştim. kızım var 6,5 aylık.
hala aynı kilolarda geziyordum buraya katılayım dedim. şükür 3 kiloya yakın gitti buradaki kızların sayesinde..
meslekte dış ticaret uzmanıyım ama şu an kızım için ara verdim. çalışmıyorum. kızım 2 yaşını doldurup kreş yaşına gelince inşallah bakacağım kısmetime...

peki cumayı baz alalım
ama cumalar lanetli ya bana off
ausum o kadar yaglıydı ki borekler midem kalktı.
pişmanları oynadım ama çook derin bpişmanlıklar.
eksi çıktım cünkü akşam erken yedim ve gün boyu çok pro agırlıklı gittim. yoksa o yaglar girdi vucuda farkındayım
iyi tarafından bakmak istiyorum
kafama düşen agır bişi gibi düşündüm aklmı başıma getiren.
diyet moduna girmekte çok zorlanıyorum ben. ldum olası böyleyimdir. yemekle aramızda çok başka bi ilişki var. sanki ksıtlanınca mutsuz oluyorum:
ama şişmanlıkta eşimle aramdaki ilişkiyi bozuyor
hiç bişi demiyor ama evlenmeden önceki halleirni özlüyorum deyiverdi.
kendim için yapamıyorum bari onun için zayıflayayım diyorum. anca böyle motive olurum ...
bu arada o 1. derece obez çıkışım var ya
liste yayınlamıştınız.
ben bişiyin farkında değilmişim ya
sanki incecik dolanıyorum gibi davrandım
cok kızdım kendime
bir ay boşuna geçti
mayısa kadar min. 72 olmma lazım

agda bandı çook incecik olanlara etki ediyor mu ki ?
ip kesin çözüm
bulaşan sir agda da olmuyor

günaydınlar herkese dün aniden gelen misafir kafilesinden dolayı uğrayamadım dün ki menümü yazayımda eksik kalmasın

sabah : 1 dl ekmek , 1 dl peynir ,1 yumurta , 5 zeytin , çay , salatalık biber
ara : 1 mandalina
öğle : 1 havuç , 1 kase yoğurt , 1 etimek
akşam : (misafirle beraber ) 1 porsiyon adana kebap ama ekmeğine dokunmadım , közlenmiş soğan , salata , ayran
su : 3 lt
spor : 1 mil leslie , 1000 ip atlama

Yavrum saçından başından sürükler yine getiririz o 69 u

3.5 kilo ... haftada 500gr mı bi oturtsak sende ... Ocak ortasında gelir 69.9 da olsa .

4 günü bende acayip merak ediyorum sende .

Değiştirmeden oynamadan liste ile yap ama .

Yok yok alıyor , bulaşmada yok .

Ya kilo insanı mutsuz ediyor ... kaçamak mutsuz ediyor ...
Diyette bi kadın günü 0 kaçamakla geçirince mutlu ...
Eee o zaman niye kaçamak ?

Haklısın kaptan bu kacamaklarla hayatı ve güzel günleri kacırıyoruz
Psikolojimiz bozulsa aklımızı kaçıracak gibi oluyoruz baskülün üstünde. bizmi kaçamakları kaçamaklarmı bizi kaçırıyor acaba....

Cnm gitmiyor ya keşke gitse 500 gr niye bu kadar direniyor anlamıyorum bende..

Şimdi liste yapcam birde regli olcam derken belki eş kaza 1 kilo gider 72.5 filan olurum diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…