Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende cok sıkılırım kuaforde herseyi evde kendim yapiyorum hem maliyetsiz sadece boyaya veriyorum para oda 15 lira falan ayda..

Cnm gitmiyor ya keşke gitse 500 gr niye bu kadar direniyor anlamıyorum bende..

Şimdi liste yapcam birde regli olcam derken belki eş kaza 1 kilo gider 72.5 filan olurum diye dusunuyorum
2 gun dukan atak yap dicem gercekten kilo veriliyor ama wc olayı sıkıntı oluyor onda da..

Sporlarda gelmiş

Gunaydin güzeller..

@kelebek19 a noldu neden yola gidiyor anlamadim..bisey mi olmus?

Yazmamış canım ama ben belki hamilelik dönemini aile yanında geçirecek diye düşündüm .

Ne güzel dedin fatma ... kaçamaklar bizi kaçırıyor kesinlikle . Şu an diyete odaklandık mesela , hayattan neler kaçıyor , biz gr. kibrit kutusu derdine düştük .

Ama olacak ya ...BU son olsun hepimize.

Sende lütfen ihmal etme . 2 rakamlara in biran önce .

Valla ben çok tanımıyorum seni , eskiler fatma abla hırsı diye söylüyordu , haniiiii nerdeeee o hırs ?

Cnm gitmiyor ya keşke gitse 500 gr niye bu kadar direniyor anlamıyorum bende..

Şimdi liste yapcam birde regli olcam derken belki eş kaza 1 kilo gider 72.5 filan olurum diye dusunuyorum

72.5 ..yazılışı da okunuşu da güzel

Bende regl sinyalleri var ... şişlik hissi özellikle .

Benimde şişlik başladı ,ben eskiden 4-5 ay olmadım regli yaklaşık ,7 yıldır çok düzenli ama her ay regli gelirken bi heycan bi panik oluyorum olamadigim dönemler zordu

Benimde şişlik başladı ,ben eskiden 4-5 ay olmadım regli yaklaşık ,7 yıldır çok düzenli ama her ay regli gelirken bi heycan bi panik oluyorum olamadigim dönemler zordu

Zordur ya ...düşünmesi bile zor.
O iki üçlük stres o zaman hep vardır insanda .

Insallah güzel kalbli kaptanım bende aynı azmi istiyorum bahanelerde sunmak istiyorum
Bahane lerin bittiği bir anda insallah olacak

O neydi öyle dünden beri oku oku bitmedi geçmiş Allahtan haftasonu sessizliği vardı yoksaa günümüze gelmem imkansızdı

Ben bol fıstıklı katmer alayım. Baklava kalsin
Ayyy bayılırım katmere antepliyim ben

Sen de yeniden hoşgeldin :) ben 22 yaşındayım bekar öğrenciyim boyum 170-172 civarında kilom 80 hedefim 60. Umarım hep birlikte hedefimize ulaşırız

Sıhhatler olsun canım :)
Ya ben kaşlarımı alınca sanki yüzüm kilolulaşıyor böyle bi boşluk oluyo kaşlar gidince kocaman yüzüm çıkıyor ortaya. Almasam dağınık dağınık

Ausencia @Betulina teşekkürler kizlar iyim şükür. Bi saate kdr yola cikacagiz memlekete gidiyoruz insallah. Dualarinzda unutmayin.
Hayırlı yolculuklar dilerim

Oo iyiymiş ya. Benim kazıkçı kuaförüm 20 tl ye sadece kaş alıyo bıyığı ben iple kendim hallediyorum. 1 tane bile tüy kalmamalı bıyık bölgesinde, öyle de takıntılıyım o yüzden kendim hallediyorum masa lambasını yüzüme tutup yakın gösteren aynayı dibime çekip iple tıkır tıkır alıyorum

Çok memnun oldum cnm ah o doğum kilolari varmı yokmu ama gidicek hepside insallah sadece birazcık azim tatlim

Benim Allah tan oyle derdim yok beyaz tenliyim kil yok kaslarmda dagnk degil iyi dryr

Mutlu pazarlar kızzlarrr
Dün gelemedim çok yoğundum
Sabah çocukların veli toplantısı vardı iki çocuk önce ilkokul sonra ortaokul öğlen koştur koştur eve geldim çocuklar evde yalnızdı onları hazırladım sonra çekime. Gittik Ausencia ablam eğlenmekti amaç güzel oldu değişik yerler değişik ortamlar gördü çocuklar ordan kv ye malum ctes anne günü kendi annemler İstanbul'da ablamda oldukları için direk kv te gittim orda akşam yemeği vs akşam oldu sonra büyük görümcem çağırdı çayı koydum gel diye bide oraya derken gece oldu uyuyakalmışım yazamadan menümde pek iç açıcı olmadı dışarlarda olunca ipin ucunu tutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…