Bende cok sıkılırım kuaforde herseyi evde kendim yapiyorum hem maliyetsiz
2 gun dukan atak yap dicem gercekten kilo veriliyor ama wc olayı sıkıntı oluyor onda da..Cnm gitmiyor ya keşke gitse 500 gr niye bu kadar direniyor anlamıyorum bende..
Şimdi liste yapcam birde regli olcam derken belki eş kaza 1 kilo gider 72.5 filan olurum diye dusunuyorum
2 gun dukan atak yap dicem gercekten kilo veriliyor ama wc olayı sıkıntı oluyor onda da..
günaydınlar herkese dün aniden gelen misafir kafilesinden dolayı uğrayamadım dün ki menümü yazayımda eksik kalmasın
sabah : 1 dl ekmek , 1 dl peynir ,1 yumurta , 5 zeytin , çay , salatalık biber
ara : 1 mandalina
öğle : 1 havuç , 1 kase yoğurt , 1 etimek
akşam : (misafirle beraber ) 1 porsiyon adana kebap ama ekmeğine dokunmadım , közlenmiş soğan , salata , ayran
su : 3 lt
spor : 1 mil leslie , 1000 ip atlama
Haklısın kaptan bu kacamaklarla hayatı ve güzel günleri kacırıyoruz
Psikolojimiz bozulsa aklımızı kaçıracak gibi oluyoruz baskülün üstünde. bizmi kaçamakları kaçamaklarmı bizi kaçırıyor acaba....
Cnm gitmiyor ya keşke gitse 500 gr niye bu kadar direniyor anlamıyorum bende..
Şimdi liste yapcam birde regli olcam derken belki eş kaza 1 kilo gider 72.5 filan olurum diye dusunuyorum
Sporlarda gelmiş
Yazmamış canım ama ben belki hamilelik dönemini aile yanında geçirecek diye düşündüm .
Ne güzel dedin fatma ... kaçamaklar bizi kaçırıyor kesinlikle . Şu an diyete odaklandık mesela , hayattan neler kaçıyor , biz gr. kibrit kutusu derdine düştük .
Ama olacak ya ...BU son olsun hepimize.
Sende lütfen ihmal etme . 2 rakamlara in biran önce .
Valla ben çok tanımıyorum seni , eskiler fatma abla hırsı diye söylüyordu , haniiiii nerdeeee o hırs ?
72.5 ..yazılışı da okunuşu da güzel
Bende regl sinyalleri var ... şişlik hissi özellikle .
Benimde şişlik başladı ,ben eskiden 4-5 ay olmadım regli yaklaşık ,7 yıldır çok düzenli ama her ay regli gelirken bi heycan bi panik oluyorum olamadigim dönemler zordu
Zordur ya ...düşünmesi bile zor.
O iki üçlük stres o zaman hep vardır insanda .
Sporlarda gelmiş
Yazmamış canım ama ben belki hamilelik dönemini aile yanında geçirecek diye düşündüm .
Ne güzel dedin fatma ... kaçamaklar bizi kaçırıyor kesinlikle . Şu an diyete odaklandık mesela , hayattan neler kaçıyor , biz gr. kibrit kutusu derdine düştük .
Ama olacak ya ...BU son olsun hepimize.
Sende lütfen ihmal etme . 2 rakamlara in biran önce .
Valla ben çok tanımıyorum seni , eskiler fatma abla hırsı diye söylüyordu , haniiiii nerdeeee o hırs ?
72.5 ..yazılışı da okunuşu da güzel
Bende regl sinyalleri var ... şişlik hissi özellikle .
Hiç unuturmuyum kaptanım artik buralardayim
Hiç unuturmuyum kaptanım artik buralardayim
Ohh missDimi yaaaa :))) kuaförde çok tatlı çocuktu muhabbet şamata zar zor çıktık :))
Ayyy bayılırım katmereBen bol fıstıklı katmer alayım. Baklava kalsin
Sen de yeniden hoşgeldin :) ben 22 yaşındayım bekar öğrenciyim boyum 170-172 civarında kilom 80 hedefim 60. Umarım hep birlikte hedefimize ulaşırızSelam kızlar yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hosgelmisben iki aydır izindeydim yeni arkadaşlara kendimi tanitayim İstanbulda yaşıyorum evliyim 3.5 yaşında bir oğlum var 31 yadindayim 157 boyunda 75 kiloyla başladım diyete şimdi 70 im işte böyle
Sıhhatler olsun canım :)Selaaamm iyi akşamlar
Bugün iş çıkışı gezdikte gezdik :)) kuaföre gittim kaş bıyık aldırdım düzelttirdim daha dogrusu normalde kendim alıyorumda en son batırmıştımbirde saçlarımı azcık ucundan kestirdim hafif kat verdim. Musmutlu dolanıyorum şu anda. :))
Hayırlı yolculuklar dilerim
Oo iyiymiş ya. Benim kazıkçı kuaförüm 20 tl ye sadece kaş alıyo
Hosgeldinn canimm aramizaaHiç unuturmuyum kaptanım artik buralardayim
Çok memnun oldum cnm ah o doğum kilolari varmı yokmu ama gidicek hepside insallah sadece birazcık azim tatlimhoşgeldin şekercikız ben de yeniyim 1 ay kadar oldu.
tanıtayım kendimi..
38 yaşında, 165 cm boyunda 85-86 civarında geziyorum
88 ile başladım.
100 kilo olarakdoguma gitmiştim. kızım var 6,5 aylık.
hala aynı kilolarda geziyordum buraya katılayım dedim. şükür 3 kiloya yakın gitti buradaki kızların sayesinde..
meslekte dış ticaret uzmanıyım ama şu an kızım için ara verdim. çalışmıyorum. kızım 2 yaşını doldurup kreş yaşına gelince inşallah bakacağım kısmetime...
Benim Allah tan oyle derdim yok beyaz tenliyim kil yok kaslarmda dagnk degil iyi dryrO neydi öyle dünden beri oku oku bitmedi geçmişAllahtan haftasonu sessizliği vardı yoksaa günümüze gelmem imkansızdı
Ayyy bayılırım katmereantepliyim ben
Sen de yeniden hoşgeldin :) ben 22 yaşındayım bekar öğrenciyim boyum 170-172 civarında kilom 80 hedefim 60. Umarım hep birlikte hedefimize ulaşırız
Sıhhatler olsun canım :)
Ya ben kaşlarımı alınca sanki yüzüm kilolulaşıyor böyle bi boşluk oluyo kaşlar gidince kocaman yüzüm çıkıyor ortaya. Almasam dağınık dağınık
Hayırlı yolculuklar dilerim
Oo iyiymiş ya. Benim kazıkçı kuaförüm 20 tl ye sadece kaş alıyobıyığı ben iple kendim hallediyorum. 1 tane bile tüy kalmamalı bıyık bölgesinde, öyle de takıntılıyım o yüzden kendim hallediyorum masa lambasını yüzüme tutup yakın gösteren aynayı dibime çekip iple tıkır tıkır alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?