- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Ben de beyazım baya beyazım hem deBenim Allah tan oyle derdim yok beyaz tenliyim kil yok kaslarmda dagnk degil iyi dryr
Saol kelebek toparladım.olanları anlattım.verdiği tepkiyi haketmediğimi ve beni çok üzdüğünü.inşaallah anlamıştır.:)Nasıl oldun canım
Çok hoş canım bidenede bana yap geliyomEki Görüntüle 1920725
Bizim evimizde herkesin farklı kahve fincanı zevki vardır ♡♥♡♥
Gel canim benim beklerim her zaman ♡♡♡♡♡Çok hoş canım bidenede bana yap geliyom
Kız sen Ankara nın neresindensiiiinnnnGel canim benim beklerim her zaman ♡♡♡♡♡
ŞEkillendirmeyi denesen canım bazı özel yerler var sadece kaş tasarımı yapıyorO neydi öyle dünden beri oku oku bitmedi geçmişAllahtan haftasonu sessizliği vardı yoksaa günümüze gelmem imkansızdı
Ayyy bayılırım katmereantepliyim ben
Sen de yeniden hoşgeldin :) ben 22 yaşındayım bekar öğrenciyim boyum 170-172 civarında kilom 80 hedefim 60. Umarım hep birlikte hedefimize ulaşırız
Sıhhatler olsun canım :)
Ya ben kaşlarımı alınca sanki yüzüm kilolulaşıyor böyle bi boşluk oluyo kaşlar gidince kocaman yüzüm çıkıyor ortaya. Almasam dağınık dağınık
Hayırlı yolculuklar dilerim
Oo iyiymiş ya. Benim kazıkçı kuaförüm 20 tl ye sadece kaş alıyobıyığı ben iple kendim hallediyorum. 1 tane bile tüy kalmamalı bıyık bölgesinde, öyle de takıntılıyım o yüzden kendim hallediyorum masa lambasını yüzüme tutup yakın gösteren aynayı dibime çekip iple tıkır tıkır alıyorum
Arada Lazım öyle uyku davicim sen muhasebecimiydin?Selam kızlar
İki haftanın acısını çıkardım öglene kadar uyudum kendime geldim.
Hiç unuturmuyum kaptanım artik buralardayim
Tabiki ulaşıncaz cnm sende hosgeldinO neydi öyle dünden beri oku oku bitmedi geçmişAllahtan haftasonu sessizliği vardı yoksaa günümüze gelmem imkansızdı
Ayyy bayılırım katmereantepliyim ben
Sen de yeniden hoşgeldin :) ben 22 yaşındayım bekar öğrenciyim boyum 170-172 civarında kilom 80 hedefim 60. Umarım hep birlikte hedefimize ulaşırız
Sıhhatler olsun canım :)
Ya ben kaşlarımı alınca sanki yüzüm kilolulaşıyor böyle bi boşluk oluyo kaşlar gidince kocaman yüzüm çıkıyor ortaya. Almasam dağınık dağınık
Hayırlı yolculuklar dilerim
Oo iyiymiş ya. Benim kazıkçı kuaförüm 20 tl ye sadece kaş alıyobıyığı ben iple kendim hallediyorum. 1 tane bile tüy kalmamalı bıyık bölgesinde, öyle de takıntılıyım o yüzden kendim hallediyorum masa lambasını yüzüme tutup yakın gösteren aynayı dibime çekip iple tıkır tıkır alıyorum
Ee ne var bunda Korkucakki bence Menün gayet güzel arada o kucücük pastalar da olmasa diyet hiç çekilmez sekerimYinede yazayım menümü
Sabah
Menemen
2 dl ekmek
Peynir
Zeytin
Öğle
Okulda bir minik tatlı kurupasta
Bir minik susamlı tuzlu pasta
2si bir arada
Akşam
2 kase çorba
1 kase fasulye yemeği
Bol acı biber turşusu
Görümcede
1,5 porsiyon meyve
Beyaz leblebi
Ah ne kadar benziyoruz seninle sadece bende 2 çocuk eksin allah bağışlasın bende evlenip hemen hamile kaldım sonra gelsin kilolar malimusavirligi bıraktım şimdi evde çocuk büyütüyorum kilolarim verirsem ikinci çocuğu düşünüyorum çok memnun oldum tatlimSekercikiz bende tanıtayım kendimi
Tanışmadık senle
Adım Ahunur 32 yaşındayım ben 1,57 desemde arkadaşlar hastaneler kısa ölçüyor 160 varsın diyorlar
3 çocuk annesiyim yaşları 10,8, 4.5
Zaten şişman genlerim vardı evlenirken 68 tim 10 ay sonra anne oldum 86,6 ydım ilk doğumdan sonra 2 ay diyet yaparak 75 le ikinci ye hamile kaldım bidaha 7 yi hiç görmedim yaklaşık 9 sene oldu burda 7 hasretimi bitirmek en büyük hedefim 93-94 lere kadar çıkıp +10 la iZinden döndüm şu an 88.2 idim inşallah hedefimize ulaşıp mezun olmak istiyorum
Ünv 3 de evlenip hemen çocuğa karışınca işe giremedim evde smmm sınavlarına hazırlandım kazandım en sonda yeterlilikleri verdim mart ayında ruhsat almaya hak kazandım.önce zayıflayıp sonra iş hayatına atılmak istiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Ah benim bugün bitti nihayet tatlı krizlerini çok kötü geçirdim amaKızlar bu arada regl iştah canavarım gümbür gümbür geliyor durduramıyorum kendimi sabahtan beri 2 kuru incir biraz cevizli dut pestili birkaç çerez yedim öğlen öğünümü de muz ve yoğurtla yaptım şu metabolik çayı düzenli içicem bakalım faydası olacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?