Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yinede yazayım menümü
Sabah
Menemen
2 dl ekmek
Peynir
Zeytin
Öğle
Okulda bir minik tatlı kurupasta
Bir minik susamlı tuzlu pasta
2si bir arada
Akşam
2 kase çorba
1 kase fasulye yemeği
Bol acı biber turşusu
Görümcede
1,5 porsiyon meyve
Beyaz leblebi

Sekercikiz bende tanıtayım kendimi
Tanışmadık senle
Adım Ahunur 32 yaşındayım ben 1,57 desemde arkadaşlar hastaneler kısa ölçüyor 160 varsın diyorlar
3 çocuk annesiyim yaşları 10,8, 4.5
Zaten şişman genlerim vardı evlenirken 68 tim 10 ay sonra anne oldum 86,6 ydım ilk doğumdan sonra 2 ay diyet yaparak 75 le ikinci ye hamile kaldım bidaha 7 yi hiç görmedim yaklaşık 9 sene oldu burda 7 hasretimi bitirmek en büyük hedefim 93-94 lere kadar çıkıp +10 la iZinden döndüm şu an 88.2 idim inşallah hedefimize ulaşıp mezun olmak istiyorum
Ünv 3 de evlenip hemen çocuğa karışınca işe giremedim evde smmm sınavlarına hazırlandım kazandım en sonda yeterlilikleri verdim mart ayında ruhsat almaya hak kazandım.önce zayıflayıp sonra iş hayatına atılmak istiyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Dolaplari temizledim duxenlefim sonunda
Bi kahve içtim kalktim , şimdide sütlü kahve yaptım oturdum

Cnm bugün hiçbirşey yemrk istemiyor
Değişik birşey istiyor cnm ama bebde bilmiyorum ne olduğunu

ŞEkillendirmeyi denesen canım bazı özel yerler var sadece kaş tasarımı yapıyor

Tabiki ulaşıncaz cnm sende hosgeldin

Ee ne var bunda Korkucakki bence Menün gayet güzel arada o kucücük pastalar da olmasa diyet hiç çekilmez sekerim

Ah ne kadar benziyoruz seninle sadece bende 2 çocuk eksin allah bağışlasın bende evlenip hemen hamile kaldım sonra gelsin kilolar malimusavirligi bıraktım şimdi evde çocuk büyütüyorum kilolarim verirsem ikinci çocuğu düşünüyorum çok memnun oldum tatlim

Ah benim bugün bitti nihayet tatlı krizlerini çok kötü geçirdim ama kaçamak yapmadan atlatman dileğiyle tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…