Allah razı olsun yaa moral verdinEe ne var bunda Korkucakki bence Menün gayet güzel arada o kucücük pastalar da olmasa diyet hiç çekilmez sekerim
ay canım yaa sendemi smmmydin sen en azından başlayabilmişsin ben hiç başlayamadım sadece evde hazırlanarak sınavları verdim kimse iş öğretmek istemiyor bu piyasada iş öğretecem diyende bedava sekreter arıyor aslında ama işte bi yerden başlamak lazım önce zayıflayım sonrada işe yoğunlaşacam bu arada annemlerde yakına taşınırsa hiç sorunum kalmazAh ne kadar benziyoruz seninle sadece bende 2 çocuk eksin allah bağışlasın bende evlenip hemen hamile kaldım sonra gelsin kilolar malimusavirligi bıraktım şimdi evde çocuk büyütüyorum kilolarim verirsem ikinci çocuğu düşünüyorum çok memnun oldum tatlim
Evet ben sadece dağınıklığı al çok inceltme diyorum yoksa yaşım büyüyor baya(17 yaşında gösteriyorum ve yaş takıntım olduğu için böyle mutluyumŞEkillendirmeyi denesen canım bazı özel yerler var sadece kaş tasarımı yapıyor
Çok iyi yapmışsınSelam kızlar
İki haftanın acısını çıkardım öglene kadar uyudum kendime geldim.
Ay canım kendini tutmaya çalış zor biliyorum ama tut zorla, o kadar sınavlar atlattın boşa gitmesinKızlar bu arada regl iştah canavarım gümbür gümbür geliyor durduramıyorum kendimi sabahtan beri 2 kuru incir biraz cevizli dut pestili birkaç çerez yedim öğlen öğünümü de muz ve yoğurtla yaptım şu metabolik çayı düzenli içicem bakalım faydası olacakmı
Kilo vermeye katkısı olmaz mı masum, metabolizmanı hızlandırır spor. Biraz da metabolizmanı hızlandıracak şekilde beslenirsen çok güzel kilolar vereceksin. Tabi şöyle bir şey var gözardı etmemek lazım, metabolizman yapısal olarak yavaş olabilir bunu değiştiremezsin. Fakat normalden yavaş da olsa kilolar gidecek elbette. Sen olabildiğince hızlandırmaya bak, hiçbir yavaşlamada ve duraksamada da demoralize olma pes etme.Hiç spor yapasim yok
3 gündür yurumuyorum, bugünde 4 gün yapacak , birazda kilo vermeme bir katkisi olmadığı için sanırım içimden gelmiyor
Evet ben sadece dağınıklığı al çok inceltme diyorum yoksa yaşım büyüyor baya(17 yaşında gösteriyorum ve yaş takıntım olduğu için böyle mutluyum) bi de dediğim gibi kocaman yüzlü olduğum için malum, yüzüm ortaya çıkıyo şekillendirerek güzel bi ifade yakalayabilirim belki bi araştırayım.
Çok iyi yapmışsıneksik kalanı uyumadıkça malesef vücut yorgun düşüyo
Ay canım kendini tutmaya çalış zor biliyorum ama tut zorla, o kadar sınavlar atlattın boşa gitmesin
Kilo vermeye katkısı olmaz mı masum, metabolizmanı hızlandırır spor. Biraz da metabolizmanı hızlandıracak şekilde beslenirsen çok güzel kilolar vereceksin. Tabi şöyle bir şey var gözardı etmemek lazım, metabolizman yapısal olarak yavaş olabilir bunu değiştiremezsin. Fakat normalden yavaş da olsa kilolar gidecek elbette. Sen olabildiğince hızlandırmaya bak, hiçbir yavaşlamada ve duraksamada da demoralize olma pes etme.
Insallah güzel kalbli kaptanım bende aynı azmi istiyorum bahanelerde sunmak istiyorum
Bahane lerin bittiği bir anda insallah olacak
Yinede yazayım menümü
Sabah
Menemen
2 dl ekmek
Peynir
Zeytin
Öğle
Okulda bir minik tatlı kurupasta
Bir minik susamlı tuzlu pasta
2si bir arada
Akşam
2 kase çorba
1 kase fasulye yemeği
Bol acı biber turşusu
Görümcede
1,5 porsiyon meyve
Beyaz leblebi
Eki Görüntüle 1920725
Bizim evimizde herkesin farklı kahve fincanı zevki vardır ♡♥♡♥
Menüm
Kahvaltı
2 wasa
5-6 dl sucuk
1dkm peynir
7-8 zeytin
6 adet biber
Ara
1 kayısı
5-6 badem findik
Ara
Sütlü kahve
1mandalina
Akşam
Tavuk çorba yoğurt
Hiç aç değildim de saldirmayim diye yedim
iyi akşamlar olsun , menümü yazayım
sabah : 2 dl ekmek , 4 dl sucuk , 6 zeytin , 1 dl peynir , salatalık domates çay
ara : 1 elma
ara : 1 mandalina
akşam : patlıcan salata 4 yk , 1 tabak yeşil mercimek yemeği
su : 2 lt henüz
spor : 50 dk yürüyüş , 500 ip atlama , 100 sn plank
öğlen yemedim kahvaltıyı geç yapmıştım zaten
sodalı ayrana tekrar başlamayı düşünüyorum bu arada
Slm kızlar zor bi gündü dışardaydık ve helal yemek sıkıntı yine her zamanki gibi
Sabah
1/2 sb ılık su ile 2 tk elma sirkesi
Orta boy margarita pizza oğlumla yedik
Çay
Ara
1 Mandalin
Öğle
4 yk Özbek pilavı
2 sb ayran
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
1 kepçe yoğurt çorbası
4 yk keşkek
6 yk kıymalı fasulye
2 sb ayran
Ara 1 sb süt 2 yb yapıcam inşaallah
2.5 litre su
Alışveriş için karda epey yürüdük ama o spor sayılmaz. ama çok yorulmuşum
Yarın hafta başı ve inşaallah düzene giricem :)
Iyi akşamlar kızlar menümü vereyim
Sabah
Yarım tabak melemen
3 zeytin
2 dilim ekmek
Ara öğün
7 badem
Akşam
Dışarıdaydık
1 porsiyon köfte (4 köfte 3 yemek kasigi pilav 3 dilim ay kozlenmis patates )
Salata
Ayran
Hayirli aksamlar canlar sabah menum 5 dlm sucuk 5 zeytin 2 kk peynir 3 dlm ekmek öğle ve aksam yok sinemaya gittim kola gazoz kacamagim var
Menu
Sabah 1dilim ekmek
1 yumurta
4_5catal biber kavurma .domates
Ara şekersiz pişmiş bal kabağı az pekmezli tatlandirilmis 1 bardak süt
Öğle 1 tabak tarhana yarım turp
2 Baget küçük
3 minicik biber dolma
Ara 1 kase tarhana
Aksam 3 küçük incir 3 ceviz 1 bardak kefil
Yok canım depo stok bölümündeyim.Arada Lazım öyle uyku davicim sen muhasebecimiydin?
Sorma aus cum neler vardı neler ekler pasta fındıklı kurabiye su boregi dereotlu kurabiye tam parti yaniAha işte mesajı yazdım ... partidekiler teker teker geliyor .
Ahhh aus uyusun ..
Öğlen dolu dolu olunca akşam tek çorba göze batmıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?