Kaptanm bide khveyi nasi yapalmBende şimdi ayvamı yedim
Kaptanm bide khveyi nasi yapalm
Kaptanm turk kahvesine 1 kup seker atydm sutle daha cok sevyrm aslndaTürk kahvesi sade için ohhh misss gibi 0 şeker .
Nescafede şekersiz. İçebiliyorsan sade nescafe . Sert geliyorsa , biraz süt at içine , süt tozu değil ama .
İyi yapmışsın ama diyetisyene git bence belki listeni değiştirir. Zaten diyetisyen hesap vermek için gittiğimiz bi yer değil, sağlıklı kilo vermemizi sağlaması için gittiğimiz bir yerBende öyle düşünüyorum spor yapacagım tekrardan. Ara ögünlerimi atlamayacagım. Diyetisyen randevumu iki hafta sonraya erteledim. Düzene girmek istiyorum.
Çok haklısın başka bi şey de diyemiyorum ki bende mükemmeliyetçilik hastalığı var galiba bi şey baştan kötü başlayınca aman battı balık yan gider zaten sen bu işi hakkıyla yapamazdın sal gitsin diyorum.Yavrum benim güne yaş pasta ile başlamak ne ? Yapma bunu kendine saadetim ya .
Toparlanman lazım evet ... hem de acilen .
Kahvaltını güzel yapmış olsa idin belki o küçük dlm su böreğini yemeyecektin zaten ..yesen de gözlerimi yumardım da .
Hadi uy şu listene .
Lütfen .
Lütfen .
Ne yden cnmBi patlama oldu!! Feci yedim!!
İyi yapmışsın ama diyetisyene git bence belki listeni değiştirir. Zaten diyetisyen hesap vermek için gittiğimiz bi yer değil, sağlıklı kilo vermemizi sağlaması için gittiğimiz bir yer
Çok haklısın başka bi şey de diyemiyorum ki bende mükemmeliyetçilik hastalığı var galiba bi şey baştan kötü başlayınca aman battı balık yan gider zaten sen bu işi hakkıyla yapamazdın sal gitsin diyorum.
Güne yaş pasta ile başlayınca su böreğini çok düşünmeden yedimo yüzden benim güne çok iyi başlamam lazım o zaman devamında pek bozmuyorum kıyamıyorum verdiğim emeğe. Zaten çoğu kaçamağım sabah öğlen oluyor bu yüzden
Patlama mıı ne yedinnnBi patlama oldu!! Feci yedim!!
Sen bilirsin canım bu seni listeye uymaya teşvik edecekse o zaman gitme ama listeye uy ki iki hafta sonra için rahat gidebilesinDogru diyorsun canımda işte sinir oldum kendime gidesim gelmedi. Verdiği listeye uymadımki bu iki hafta uyacağım gitmeye yüzüm olsun.
Ara ögünümü hazırladım. Şimdide kahvaltımı hazırlayıp mutfaga bırakcam.Sen bilirsin canım bu seni listeye uymaya teşvik edecekse o zaman gitme ama listeye uy ki iki hafta sonra için rahat gidebilesin
Bi patlama oldu!! Feci yedim!!
Boş verin yazmiycam !!!
Yedim niye bilmiyorum ,aslında biliyorum her ne kadar oluyorum desende emeğinin karşılığını alamayınca demolize oluyorum, niye sıkıyorumki diyorum ,zaten giden 200 gr diyorum ,,, bi sure ara versem diye dudunmeye bile başladım!
Ne arası beee ???
Masummmm ... valla kızıyorum .
İyi ver madem ara ...Ol 80 ..sonra sil baştan devam . Nasıl olsa 200 300 de gitmez o zaman , 500 600 gelir her hafta .
Sabır gülüm sabır , acelen ne ?
Neye yetişiyoruz sanki ?
Pes etme canım an gelicek vücut patir patir vercek o kiloları şimdi direnme dönemi demekkii aldanma sporà diyete devamBi acele yok elbet ama aus kim olsa üzülür benim yerimde yemiyorum, icmiyorum, ik çocuk iş güç demeyip spor yapıyorum ve karşılık 200-300 sabit oluncada aaa olsun napim diyemiyorum işte belki başkası der ama ben diyemiyorum tam iki ay giden 4 kg bile değil neyin mücadelesini veriyorum ki diyorum bazen !!
Bi acele yok elbet ama aus kim olsa üzülür benim yerimde yemiyorum, icmiyorum, ik çocuk iş güç demeyip spor yapıyorum ve karşılık 200-300 sabit oluncada aaa olsun napim diyemiyorum işte belki başkası der ama ben diyemiyorum tam iki ay giden 4 kg bile değil neyin mücadelesini veriyorum ki diyorum bazen !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?