Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende öyle düşünüyorum spor yapacagım tekrardan. Ara ögünlerimi atlamayacagım. Diyetisyen randevumu iki hafta sonraya erteledim. Düzene girmek istiyorum.
İyi yapmışsın ama diyetisyene git bence belki listeni değiştirir. Zaten diyetisyen hesap vermek için gittiğimiz bi yer değil, sağlıklı kilo vermemizi sağlaması için gittiğimiz bir yer

Çok haklısın başka bi şey de diyemiyorum ki bende mükemmeliyetçilik hastalığı var galiba bi şey baştan kötü başlayınca aman battı balık yan gider zaten sen bu işi hakkıyla yapamazdın sal gitsin diyorum.
Güne yaş pasta ile başlayınca su böreğini çok düşünmeden yedim o yüzden benim güne çok iyi başlamam lazım o zaman devamında pek bozmuyorum kıyamıyorum verdiğim emeğe. Zaten çoğu kaçamağım sabah öğlen oluyor bu yüzden

Kızlar hesapladım, hafta 1 kilo verirsem 26 mayısta 55 kilo oluyorum

O yüzden her hafta 1 kilo vermeliyim yoksa ohoo yaza kalır ben yaza fit girmek istiyorum ve yazın diyet yapmak da benim için biraz zorr
Mayısa da çok var ama tabi kilo vermek için 88i görmeyi beklersem 55i görmem de uzun sürer

Dogru diyorsun canımda işte sinir oldum kendime gidesim gelmedi. Verdiği listeye uymadımki bu iki hafta uyacağım gitmeye yüzüm olsun.

Boş verin yazmiycam !!!
Yedim niye bilmiyorum ,aslında biliyorum her ne kadar oluyorum desende emeğinin karşılığını alamayınca demolize oluyorum, niye sıkıyorumki diyorum ,zaten giden 200 gr diyorum ,,, bi sure ara versem diye dudunmeye bile başladım!

Aman gitsinde az gitsin diye polyana olamiyorum işte!! En kotu bu emeğe gitmeli haftalık 500-600 gr din dolaş aynı yerdeyimm

Ne arası beee ???

Masummmm ... valla kızıyorum .

İyi ver madem ara ...Ol 80 ..sonra sil baştan devam . Nasıl olsa 200 300 de gitmez o zaman , 500 600 gelir her hafta .

Sabır gülüm sabır , acelen ne ?

Neye yetişiyoruz sanki ?

Bi acele yok elbet ama aus kim olsa üzülür benim yerimde yemiyorum, icmiyorum, ik çocuk iş güç demeyip spor yapıyorum ve karşılık 200-300 sabit oluncada aaa olsun napim diyemiyorum işte belki başkası der ama ben diyemiyorum tam iki ay giden 4 kg bile değil neyin mücadelesini veriyorum ki diyorum bazen !!

Ay geçmiş ı okumaktan.gene menü yazamadan uyumum dedim.
Sabah peynir zeytin helva bal kaymak az az yedim kactim az ekmek
Ara 3 kasik yoğurt az ekmek 1 gofret
Ogle
3 kasik kadar sebZe çorbası
Lahana dolma 7 8 tane yemismdir yogrtla
4 5 kaşık erişte
1 bardaktan az meyve suyu
Az ekmek
Akşam
2 yumurta kaşarlı kızartma
Ekmekle bal kaymak 2 hurma 1 bisküvi
Spor yok su az

masumm(66.2/75.6/+9.4/%-0.12)369. Etapta bildirim yapıp izne ayrılan uye geri döndü. Yüzdesi 119 a bölündü.

66 ile izne yarılıp 75 ile döndün masum ...

Şimdi de 73 ile ayrıl 83 ile dön .

Bu mu ?

Hadi unut şimdi ne yediysen yedin ... Git güzelce yat .

Yarın güzel başla güne .

Pes etme canım an gelicek vücut patir patir vercek o kiloları şimdi direnme dönemi demekkii aldanma sporà diyete devam

Tamam anlıyorum seni de , hep aynı şeye geliyoruz . Sen kilo almamanın , almazken de az az vermenin mücadelesini veriyorsun .
Bıraksan hemen alacaksın .
Bak bir kendine aynada , nasıl gözüküyorsunuz ? Masum inan bana bu kadar kahredecek , bu kadar isyan edip ..pes edecek bir kadın görüntüsü görmedim ben seni görünce .
Gayet hoş bir kadın gördüm .
Evet biraz kilo vermeli , o kadar . Biraz !
Eeee bu da yavaş olsun , ne olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…