Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanm turk kahvesine 1 kup seker atydm sutle daha cok sevyrm aslnda

Şekersiz iç canım . Alışınca öyle daha güzel.

Hesap ortada ... bir uygulamak kaldı saadet.

Kırmızılar ortada vero .
Ha ekmekte mi yemeyeceğim kaptan diyeceksin de ...bir öğünde hem dolma , hem erişte , hem ekmek olmaz .
Hem ekmek hem gofretle ara öğünde olmaz .
Olmaz işte vero.

Ara ögünümü hazırladım. Şimdide kahvaltımı hazırlayıp mutfaga bırakcam.
Süper harika sakın öğün atlama ve az yeme

Canım hep böyle miydin yavaş mı kilo veriyordun? Ve hiç şu anki kilona çıkıp kilo vermiş miydin daha önce?

Süper harika sakın öğün atlama ve az yeme

Canım hep böyle miydin yavaş mı kilo veriyordun? Ve hiç şu anki kilona çıkıp kilo vermiş miydin daha önce?

Evet 2010 yılında 98 den 64 e kadar dustum bukadar az değildi yavaştı ama bukadar degildi

İster inanın ister inanmayın .... yemeği yiyenler , kaçamak yapanlar kadar canım sıkılıyor en az ...okurken .

Neden diyorum ? Neyi beceremiyoruz ?

Burada aklım erdiğince bir şeyler yazarken , işe yaramadığını düşünüyorum .

Toparlanın istiyorum .

Kilo vermek istiyoruz evet ama asıl hedef ; sağlığa zararlı şeylerden uzak durmak ! Düzenli beslenmek ... Ve MUTLU OLMAK . Ya böyle olmuyor , yapamıyorum diyerek ne hayat geçer ne diyet . Bırakın hesabı kitabı , gramı ... bir hayat tarzı oluşturalım istiyorum , yanında kilo vermek bonusu olsun .

Biz eşeği sağlam kazığa bağlayalım diyoruz , eşek kazık atarsa bize , o onun eşekliği . Metabolizma , nefis oyunlarına gelmeyin .

Bak masumm yedi ...mutsuz ..saadet yedi mutsuz ... dely düzensiz yedi mutsuz ... yiyen kimse seratoninin dibine vurmuyor ki .

Lütfen , diyorum her zaman . Birlikten doğuyor kuvvet .
Neden yırtınıyorum , sürekli gelmeye çalışın diye ... Beraber güçlüyüz .

Vallahi suratım düşüyor , a ha adam soruyor , ne öyle tak tak vurarak yazıyorsun klavyeye ... ne diyeyim adama ? bizim kızlar kaçamak yapmış çok mu ?

Hadi insallah cnm ama benim hiç severek yaptığım bir iş değildi mali müşavirlik sevilmeden yapılacak bir iş değil derdi sıkıntısı çok insanlarla uğraş dur ama sende azm edip belgeni almışsın mutlaka değerlendir ya şimdi hangi ise gitsen 3 5 yıl deneyim istiyo sanki kendiler analarının karnında öğrendi çok sinir oluyorum öyle insanlara

Her harfinde haklsn cnm bizde cok istyrz ben valla esimden 7 yas kucugum ama daha buyuk druyrm bi yere gitmye utanr oldm giydigim yakismiyr ama masumuda anliyrm bende pek veremedigim pes edesim cok ama insan karsligi almak istyr vermek istyr

Ya o kadar güzel yazmışsın ki canım ellerine yuregine saglim kesinlikle sonuna kadar katılıyorum kaçamak yok tolerans yok yemeyin o zararlı yağlı yiyecekleri eninde sonunda bizim bünyemizde yenik düşecek bizim azminize güç bizde içimizde istersek herşeyi başarabiliriz yeterki kendimize inanalım

Doğru Dion kaptaniim gulyuzlum. Vero da böyle deyip atmıon kenara benı . uğraşion böyle sağol . ekmk diyetté hiç yemezdm de. Su ara az az minik yiyom gené şükr.

Kaptanim yaa .ne diyim emeğine inancına azminé sevgine bağlılığınà bize güveniné hayran kaliorum . saglikla bu enerjiyle kal.

Yıllardır topiklerdeyim. Genellikle +90 topiğinde oldum hep. İlk zamanlar 95 kiloydum saçma sapan şok diyetlerle başladım sonra normal dengeli beslenmeye başladım. Her hafta 1-2 verirken iyiydi moralim, sonra gramlar olunca sogudum ara vercem diye gittim. Verdiklerimi aldım geldim. Sonra yine başladım yine aynı şey. 105 tim bu yıl geldiğimde. Bütün hayatımı dengesiz beslenerek kilolu olarak geçirdiğimi farkettim. Önceden öylesine farkındaymışım. Şimdi ise ciddiye alıyorum. gram gram gitsede gidiyor en azından. Geçenlerde ara vermeyi düşündüm bende işyerinde diyete uyum sağlayamıyordum biliyorsunuz sizde. Ara ögün filan hak getire.çok yemiyorum hatta az yiyorım ama Dengesizce besleniyorum bir aydır. Ama biliyorumki ara verince ben salacağım kendimi yiyip içeçeğim. Verdiğim kiloyada yazık edip misliyle geri alacağım. Ne gerek var!? Değil mi? Mantıgım tembel işte. Diyet yapmıyorum diyince kendimi sağda solda ne istersem yerim düşüncesinde buluyorum. Bu düşünceyi aklımdan silemezsem hedefime ulaşınca onuda hiç ederim. Sağlık için spor şart dengeli beslenmek şart. Kilo alınır verilir hiç sorun değil. Gram-kilo farketmez. Yeterki gitsin. 100gr almaktansa 100 gr vermeyi tercih ederim.

Evet 2010 yılında 98 den 64 e kadar dustum bukadar az değildi yavaştı ama bukadar degildi
Canım daha önce kilo verip geri almışsın metabolizman daha da yavaşlamıştır muhtemelen. Hiç insülinine baktırdın mı belki insülin direncin vardır? Tiroitlerine baktırdın mı? Aslında kelebekolacam dediği gibi bi diyetisyene gitsen? Birkaç kez gitsen anlıyorsun öğreniyorsun yöntemi zaten. Kan tahlillerin yapılır bi sorun varsa ortaya çıkar hem bunu bi düşün canım

Harika bi yazı... Kötülüğü hep kendimiz yapıyoruz

Ya cnm bende senin gibi veriyorum kilo aldimi üst bölgeden alıyorum verirken alt bölgeden çok sinir bozucu bir durum çok iyi bilirim

Masumum eger bu umitsizlige düşer ve beynini de buna inandirirsan olmaz..bak ben akapunktura gittim yillar once hic kacamak yapmadim..her hafta birebir ayni şeyleri yememe ragmen bir hafta 2 kilo veriyordum 2.hafta almış oluyordum..vucut kendisini dengeler..sonucta ben bu isin uzmani degilim ama yillarin birikimi var okumadigim kaynak metin kalmadi belki de..yarindan itibaren senin menulerine ozellikle dikkat etmek istiyorum..bir yerde duzeltilmesi gereken bisey vardir belki elbirligiyle onu bulmaya calisalim..lutfwn umitsizlige kapılma..

Olmamış cnm gerçekten çok karbon olmuş sende farkındasın zaten

Bu kadar işte ... Doğru mantık bu .

100gr almaktansa 100 gr vermeyi tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…