Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cnm sen bi kan tahlili versene doktora gidip bendede çok yavaş gidiyordu bende insulin drenci ve troit çıktı Dr dedi senin kılı vermen çok zor ama ben azmediyorum gidicek diye düşün ben temmuzdan beri 5 kilo verdim ama inaniyorum ki gidicek gitmese bile yemezsem amliycam en azından diyorum kendime beynimde bitirdim artık yemek yemekte eskisi kadar zevk vermiyor sende ne olur bırakma kendi kendini baltalamiş olursun sonra sil baştan herşey yapma ne olur

selamün aleykümmmm hayırlı geceler herkese nasılsınız canlar
Bende ne zamandır kükçü dükkanına dönmek istiyordum ama bir türlü cesaret edemiyorum başlayıpta yarım bırakmak istemiyorum hiçbirşey istediğim gibi yolunda gitmiyor sporu oturtamadım birtürlü ikizler 1.sınıfa başladı bu sene çok yoğunum ama kendime vakit ayırmak istiyorum artıkkkkk
Ne dertliymişim içimi döktüm ohhhh

Evet 2010 yılında 98 den 64 e kadar dustum bukadar az değildi yavaştı ama bukadar degildi
Banum seni ve diyet tecrubelerini nerden baksan 7-8 senedir biliyorum ,tanıyorum .
Kuzum senin bünye hep böyle ben tanıdım sen tanıyamadın
Biliyorum emeginin sabrının karşılıgını istiyorsun ama yok işte bünye fazlasını vermiyor .
Bunun akabinde hadi bırak diyeti git 80 ol !! biliyorsunki diyet yapmasan bu olur .
2 ayda 4 kilo diyorsun niye az diyorsun senin bünyen için bence çok iyi bir rakam ayrıca daha dün kilo gitmesede inceliyorum diyordun .
Bunları seninle belki 50 kere konuştuk .
Bugun geçmişte kaldı yarın yeni bir gün banu herşey daha güzel olacak inş .

Son düzenleme:
Merhaba şekerler menüm
Sabah geçti biraz yediğimde
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 bardak çay
1 ceviz 5 badem 1 incir
Ara
1 elma
Ara
1/2 çay kaşığı şekerle yapılmış sütlü Türk kahvesi Ausencia (Ausummm her zaman beklerim kahveye şekersiz içeriz sen gelince belki tatlım)
Akşam
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 tabak misket köfte
Bol aysberg havuç salatası
Ara
1,5 ceviz 5 badem
Su: 2 lt.
Spor: yok

Hoşgeldin ksra

Aleyküm selam ksrays...

Kürkçü dükkanı dediğine göre eski 7.takım üyelerindensin . Zaten burası böyleymiş , bende gelince anladım . Muhakkak giren ... kilo alsa da verse de ... uğruyor .

İyi yaptın içini döktün , hoş geldin .

Olmuş gülüm benim güzel olmuş . Kahve inan şekersiz daha lezzetli Olur inşallah ya , çok isterim sizlerle bi masa etrafında sohbet etmeyi .

Bu kadar işte ... Doğru mantık bu .

100gr almaktansa 100 gr vermeyi tercih ederim.

Puuu bana :)) en tembel benim ulennn aus otur sıfır demeni bekliyorum şu anda

Aralık ayı güzel olacak inşallah verdim gazı kendime :))

Hoşbuldum
Buaralar dukan ı araştırıyorum ilk aklıma sen geldin nasılsın

Hoşgeldiniz :)

Hoşbuldum
Aynen öyle uğramadan edemiyoruz
Birde demir atabilsem buraya iyi olacak

Puuu bana :)) en tembel benim ulennn aus otur sıfır demeni bekliyorum şu anda

Aralık ayı güzel olacak inşallah verdim gazı kendime :))

Hoşgeldiniz :)

Otur sıfır şimdi değil , Cumaya

Ne dedikodular yaparız he :))

oyyy oyy oyyy

Hoşbuldum
Aynen öyle uğramadan edemiyoruz
Birde demir atabilsem buraya iyi olacak

Her zaman bekleriz ..ne zaman hazır hissedersen

Benim menü
Geç kahvaltı
1 dilim ekmek
5 tane yeşil zeytin
Küçük bir parça peynir
3 küçük dilim kavurma
Bol domates salatalık yeşil biber
1 fincan yeşil çay
Ara
1 mandalina
6 tane badem
Öğle yemeği yemedim kahvaltıyı geç yapınca
Aksam
Soya soslu tavuk
Ayran
Salata
Eşim hamburger menüyü gözümün içine bakarak yemesine rağmen ben yemedim
Ara
Çay 6 7 tane fındık 3 dilim elma
Biraz once bir bardak tarçınlı süt içtim ve ben akşama gorumcemdeydik baklava ekler pasta parmak kadayıf şekerpareyi millet gözümün içine baka baka yedi ve ben yemedim bunu soylememdeki amaç istedim oluyo kızlar ya ne olur azıcık inanın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…