Büyüyor teyzesi emekleme aşamasındayz diş de çıkardı minnakimHosbulduk Vero yok gidemiyim buralardayım artık allahın izniylebebis nasil buyuyomu
Ooo Serpil'im ne iyi ettin de geldin şakın bi yere ayrılma ben +10 la döndüm 6 sı gitti kaldı 4 sonra 4+4+4 eğitim sistemi gibi dibe vurmak istiyorumselamün aleykümmmm hayırlı geceler herkese nasılsınız canlar
Bende ne zamandır kükçü dükkanına dönmek istiyordum ama bir türlü cesaret edemiyorum başlayıpta yarım bırakmak istemiyorum hiçbirşey istediğim gibi yolunda gitmiyor sporu oturtamadım birtürlü ikizler 1.sınıfa başladı bu sene çok yoğunum ama kendime vakit ayırmak istiyorum artıkkkkk
Ne dertliymişim içimi döktüm ohhhh
Wuuu işte benim diyette iken gittiğim yol.. yemediklerin den vercen kilorı . tebrikler harikasın . .yalnız bu arada insan unutamio bazen bazı yenilenleri çok canı çekince bidaha yeme imkanı bulamicaksan . Ben geçen seneki bu davette yemediğim bi kaç şeyi unutamıyorumBenim menü
Geç kahvaltı
1 dilim ekmek
5 tane yeşil zeytin
Küçük bir parça peynir
3 küçük dilim kavurma
Bol domates salatalık yeşil biber
1 fincan yeşil çay
Ara
1 mandalina
6 tane badem
Öğle yemeği yemedim kahvaltıyı geç yapınca
Aksam
Soya soslu tavuk
Ayran
Salata
Eşim hamburger menüyü gözümün içine bakarak yemesine rağmen ben yemedim
Ara
Çay 6 7 tane fındık 3 dilim elma
Biraz once bir bardak tarçınlı süt içtim ve ben akşama gorumcemdeydik baklava ekler pasta parmak kadayıf şekerpareyi millet gözümün içine baka baka yedive ben yemedim bunu soylememdeki amaç istedim oluyo kızlar ya ne olur azıcık inanın kendinize
Ben de portakal elma armut yedim.Bu arada benim de menüme 3 tane sobada pişmiş kestane ile bi yumurtadan daha küçük yine sobada pişmiş patates eklendi malesef
Kapalı terasımıza soba kurduk öyle oluncada her pazar misafir geliyo yok bi kemiklerim ısınsın diyen YOk bi sobada kestane patates pişirelim diyen güzine iyi olmasına iyi de işte hem pazarları çocuklar için zor oluyo hemd diyette bana eziyet oluyo başıma bela mı aldım acabaBen de portakal elma armut yedim.bşi olmaz inşallah çok üzülme. kestane hem de sobada.. bulmuskenn 3 tane yemissen uzulme bi tabak Yemedin ki. vero dan yorumlar
Beni de ekleyeydin şu listeyeAusencia 6.4
DelyDoly 4.8
@Betulina 4.2
saydin78 4.2
@tuba52 2.5
@roxen2303 2.4
@masumm 2.3
@ervahafsa 1.9
Davina 1.7
5 haftada giden kilolar ... Listede 5 hafta önce olan isimlerden gidebildim sadece .
Hem örnek olsun diye ...
5 haftada kilo alan yok !
5 haftada sabit kalan yok!
5 haftada sadece gr. veren yok!
Bence herkes kendi metabolizmasına göre doğru yolda .
Evet ben mezun olunca da bırakmam burayıAleyküm selam ksrays...
Kürkçü dükkanı dediğine göre eski 7.takım üyelerindensin . Zaten burası böyleymiş , bende gelince anladım . Muhakkak giren ... kilo alsa da verse de ... uğruyor .
İyi yaptın içini döktün , hoş geldin .
Ya ben hepinizle tanışmak istiyorumNe dedikodular yaparız he :))
HoşgeldinizzHoşbuldum
Aynen öyle uğramadan edemiyoruz
Birde demir atabilsem buraya iyi olacak
RusyaNisacim nerede yasiyorsun??
Beni de ekleyeydin şu listeye
Evet ben mezun olunca da bırakmam burayı
Ya ben hepinizle tanışmak istiyorum
Hoşgeldinizz
Hayyy masallahh tatlimm toplu görünce insan daha cok seviniyor fadil gibi takipteyimmmmAusencia 6.4
DelyDoly 4.8
@Betulina 4.2
saydin78 4.2
@tuba52 2.5
@roxen2303 2.4
@masumm 2.3
@ervahafsa 1.9
Davina 1.7
5 haftada giden kilolar ... Listede 5 hafta önce olan isimlerden gidebildim sadece .
Hem örnek olsun diye ...
5 haftada kilo alan yok !
5 haftada sabit kalan yok!
5 haftada sadece gr. veren yok!
Bence herkes kendi metabolizmasına göre doğru yolda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?