Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ooo Serpil'im ne iyi ettin de geldin şakın bi yere ayrılma ben +10 la döndüm 6 sı gitti kaldı 4 sonra 4+4+4 eğitim sistemi gibi dibe vurmak istiyorum

M masum sakın bi yere gitme sonra bu verdiklerini ararsın bu ara bende de var bi Negatiflik nedendir bilmem ama sanırsam dolunay yaklaşıyyy ondan
Bu arada arkadaşının lafını 90 kiloluk masum ayağıma bastı olarak değiştirmek mi istiyorsun hani görecekti onlar 69 u noldu silkelen kendine gel çabukkk

Wuuu işte benim diyette iken gittiğim yol.. yemediklerin den vercen kilorı . tebrikler harikasın . .yalnız bu arada insan unutamio bazen bazı yenilenleri çok canı çekince bidaha yeme imkanı bulamicaksan . Ben geçen seneki bu davette yemediğim bi kaç şeyi unutamıyorum

Bu arada benim de menüme 3 tane sobada pişmiş kestane ile bi yumurtadan daha küçük yine sobada pişmiş patates eklendi malesef
Ben de portakal elma armut yedim. bşi olmaz inşallah çok üzülme. kestane hem de sobada.. bulmuskenn 3 tane yemissen uzulme bi tabak Yemedin ki. vero dan yorumlar

Ben de portakal elma armut yedim. bşi olmaz inşallah çok üzülme. kestane hem de sobada.. bulmuskenn 3 tane yemissen uzulme bi tabak Yemedin ki. vero dan yorumlar
Kapalı terasımıza soba kurduk öyle oluncada her pazar misafir geliyo yok bi kemiklerim ısınsın diyen YOk bi sobada kestane patates pişirelim diyen güzine iyi olmasına iyi de işte hem pazarları çocuklar için zor oluyo hemd diyette bana eziyet oluyo başıma bela mı aldım acaba
Ama onunda tadı hiçbirşey de yok be vero

Beni de ekleyeydin şu listeye

Evet ben mezun olunca da bırakmam burayı

Ne dedikodular yaparız he :))
Ya ben hepinizle tanışmak istiyorum

Hoşbuldum
Aynen öyle uğramadan edemiyoruz
Birde demir atabilsem buraya iyi olacak
Hoşgeldinizz

Hayyy masallahh tatlimm toplu görünce insan daha cok seviniyor fadil gibi takipteyimmmm

Günaydın güzeller ...

Gece kabuslar görüp görüp uyandım ... regl öncesi klasik aus sendromu .

Sabah oldu şükür diye uyandım .

littlecoffeedoc gülüm onu aceleyle çıkardım dün gece ... masum görsün diye .

Bi ara daha detaylı ve kalabalık yaparım son 1 ayda verilenleri

Davina nana ve sende varsın...
En ler yıl sonu güzel bi renk kk da.
Herkes bi uğrasın oylamaya .

DelyDoly günaydın can .
Bence de böyle görmek güzel oldu .

@masumm bugün güne harika başlayacağına eminim .

Ahu060812 kestane 3 tamam da .
Gece gece patates
Geçen haftadaki iraden süperdi ...onu hatırla gülüm .

Gidip ev ahalisini uyandırayım .

Bugün sabah spor salonuna uğrayacağım kayıt için .

Yusufun okulun karşısında var hemen .
Onu okula bırakınca giderim diyorum ... olmuyor sporsuz .

Iş olayım da bitiyor zaten . Sabah hepten boşum artık . Devredeceğim ... öyle gözüküyor . Kısmet .

Gunaydinnnnnn.gece yolda olunca eti püf gibi kalktım.
Arada olur öyle duygusal dalgalanmalar.havadan o havadan.psikiatride depresyonda ışık tedavisi var direk ışığa baktiriyorlar.sma voltajı ayarlı siz genede lambalara uzun süre bakmayın. Ozaman ne yapıyoruz işimiz olsa da olmasada dışarı çıkıyoruz. Bi yürüyüş en güzeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…