Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler kızlar Nasılsıniz bakalım uzun zamandır ugrayamadim hamilelik eşim askerde biliyosunuz ise de başlayınca e evde de küçük çocuk olunca pek ugranilmiyor bi hatırınızi sorayım dedim
Hoşgeldin makpuş .

Bebiş baya büyümüş

Umarım sen fazla büyümemişsindir .

Gü nay dııınnn..haftasonu bomba atilmis hale gelen evde temizlik günü...usurler diye evi havalandiramadim...simdi heryeri acip mis gibi havayla doldurayim..şükür Rabbime...temizlik sporu yapicam yani bugün..2-3 güne regl olucam karnım şişti resmen odemden.

Kolay gelsin hülyam
Bende işi gücü toparlayıp öğleyin kursa gidicem . Banada hadi bismillah .

Vakit olsa bende B-fit'e yakımın gideyim dedim ama vakit sorunu var
Sporada gidersen anam şahtın şahbaz olacan aus

İş içinde hayırlısı canım .

cydnz_1 yavrimu gorusemedik bee gecen hafta senin yogunluktan :) stresten sistim resmen

Sen bizim motiveyşın şeylerimizdensin iyice belledim bunu.
sorma bonusum , buraya girememek bana da pek iyi gelmedi
spor yapmadım doğru düzgün , kurabiye falan yapmıştım gelip gittikçe tırtıklamışım falan
su içmemişim onu farkettim limonlu tarçınlı suyu perşembe yapmıştım ofiste ( perşembe , cuma için ) bugün boşalttım koca şişeyi .
yoğunluktan ölsemde giricem sık sık.
hem de pek özlüyorum

herkese gunaydin arkadaslar bende ilk is gunume gec kalmis bi sekilde gitmeye calisiyorum trafikteyim
auscum son uc listlerim fena degildi ama yazma gelme gibi bir firsatim olmadi bugunden itibaren yeni isimle beraber duzene girecegim ve baslayacagim ins.masum pes etmek yok pes edince misli yerine geliyor burdan uzak durmak hicbirmize iyi gelmiyor ve insan kopmayinca sorumluluk daha da saglam geliyor.

Günaydın hayırlı haftalar hayırlı Pazartesi'ler hanımlar
Hepimiz için mutlu yüksek motivasyonlu bol eksili bi hafta olsun inşallah
Ausencia ablam akşam baktım yediğim miktardaki patates 32 kal. Kestane 72 kalori imiş aslında kestane daha fena da işte Pazar'ları biraz esnek bi gün oluyo malesef

ben cumartesi menümü buraya yazmamışım

Cumartesi : saf protein

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yulaf kepegi krep
Peynir
Kahve

Akşam :
Tavada tavuk azıcık kızarmış
Yoğurt

Kahve yanında 2 kurabiye
Spor yok

pazar:

sabah:
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık
peynir
2 dilim dukan ekmek

akşam :
koca kase salata tavuklu

su :2 litre kadar
spor yok, dışarıda epey yürüdük ama tempolu değildi.

3 kestane =1 dilim ekmek miş :) bunu duyduğumdam beri elimi sürmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…