Hoşgeldin makpuş .İyi geceler kızlar Nasılsıniz bakalım uzun zamandır ugrayamadim hamilelik eşim askerde biliyosunuz ise de başlayınca e evde de küçük çocuk olunca pek ugranilmiyor bi hatırınızi sorayım dedim
Kolay gelsin hülyamGü nay dııınnn..haftasonu bomba atilmis hale gelen evde temizlik günü...usurler diye evi havalandiramadim...simdi heryeri acip mis gibi havayla doldurayim..şükür Rabbime...temizlik sporu yapicam yani bugün..2-3 güne regl olucam karnım şişti resmen odemden.
Vakit olsa bende B-fit'e yakımın gideyim dedim ama vakit sorunu varGidip ev ahalisini uyandırayım .
Bugün sabah spor salonuna uğrayacağım kayıt için .
Yusufun okulun karşısında var hemen .
Onu okula bırakınca giderim diyorum ... olmuyor sporsuz .
Iş olayım da bitiyor zaten . Sabah hepten boşum artık . Devredeceğim ... öyle gözüküyor . Kısmet .
Amannn ne güzel ikram oraya gelebilsek keşke bonusum
Gunaydinnn :))) sevgi saygi ve daha bircok sey
Amannn ne güzel ikram oraya gelebilsek keşke bonusum
sorma bonusum , buraya girememek bana da pek iyi gelmedicydnz_1 yavrimu gorusemedik bee gecen hafta senin yogunluktan :) stresten sistim resmen
Sen bizim motiveyşın şeylerimizdensin iyice belledim bunu.
Toplu görmekte başka bir güzel olmuşAusencia 6.4
@DelyDoly 4.8
Betulina 4.2
@saydin78 4.2
@tuba52 2.5
@roxen2303 2.4
@masumm 2.3
@ervahafsa 1.9
@Davina 1.7
5 haftada giden kilolar ... Listede 5 hafta önce olan isimlerden gidebildim sadece .
Hem örnek olsun diye ...
5 haftada kilo alan yok !
5 haftada sabit kalan yok!
5 haftada sadece gr. veren yok!
Bence herkes kendi metabolizmasına göre doğru yolda .
ohhh ooohhhh, sallaaaa
7.takimim guzel bağyanlarina da gelsin hepinize selam eder gozlerinizden operim
3 kestane =1 dilim ekmek miş :) bunu duyduğumdam beri elimi sürmedimGünaydın hayırlı haftalar hayırlı Pazartesi'ler hanımlar
Hepimiz için mutlu yüksek motivasyonlu bol eksili bi hafta olsun inşallah
Ausencia ablam akşam baktım yediğim miktardaki patates 32 kal. Kestane 72 kalori imiş aslında kestane daha fena da işte Pazar'ları biraz esnek bi gün oluyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?