biri künefe mi dediiiiii, ağzimmmBen.esimle aksam cayina katilmama karari aldim
O.cayin yaninda mutlaja bisiler yer.
Bende.öyle. cayi sekersiz icerim.ve yaninda asla.bisi.yemeden olmaz
Madem oylebende aksam.caylarinda esime.katilmayayim dedim.
Aksam msiafirde vardi. Gorumcem.ve ailesi.
Onlar.yedi ben..servis.yaptim . Rulokatlar tartini ler findik fistiklsr..
Sanırım aksama da kunefe yapacak. Esim.hatayli. cok guzel oluyor ev yapimi. Ama Ben.yemeyeceğim
Iyy zaten cok asiri tatli
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu biri çok iddialı başlamış pazartesine
Arkandayızzzzz
çok uzun sürdü 2 sene kadar uzun hemdecanım 19 gr gr kiloyu ne kadar zamanda verdin
burada düzenli menü paylaşıyomusun? paykaşıyosan beni etiketle bildiğim kadarıyla yorum yapmaya çalışırım sana
sporda yapıyorum diyosun, bu sefer başaracaksın ama bu 4 günlük diyetten sonra böyle şok diyet yapmanı tavsiye etmiyorum
regl ken metabolizma gerçekten daha hızlı çalışıyor bunu avantaja çevir
sağlık sorununda yok,yavaş yavaşta olsa inşallah başaracaksın canım
süper bir zaman yakalamışsın,bu şokun üstüne bide reglevet cnm payşıyorum etiket yaparım senide
bu 4 günlük listeyide hem iyi kilo verdiriyor hemde bi şok olsun vucuduma diye bşladım cnm
zaten reglide olcam2-3 ggün var
bide şu var ben burda olacagını sanmıyorum lakin insanlar anlamıyorlar.başarıya odaklanıyorlar ki sabır daha büyük başarı.benim en son kaçışımda oyüzden oldu.3 kişi takım dışıydık ki diğer 2 kişiyi cok iyi bilirim 3 gün sabretseler en az 2 kilo verirler,kim cok verirse takıma girer denince oo dedim bu iş beni aşar gece gündüz spor yapsam ağzıma lokma almasam etimi kessem ben onlar gibi olamam.sürekli detoxa yönlendirme oluyor öylede.pes ettim.vee başarısız pozisyonuna düştüm.insanı şevki kırılıyor bu bi gercek.ama mecburuz gr gr da olsa vermeye.kilolu kalmak saglıksız olmak istemiyorsak burdayız.kendimiz için.kimse için değil.pes edince olan bize oluyor.75e bi takıldım ne kızıyordum.pes ettim şimdi 75i mumla arıyorum.
çok şükür 7.takım herşeyiyle güzel.destek var üstelik istemediğin kadar.bizde azmedersek olacak inanıyorum.yeterki kaçamakları adet haline getirmeyelim.pozitif olmaya çalışalım.
http://www.hthayat.com/yazarlar/hil...eyninizi-nasil-etkilediginin-farkinda-misiniz
Amin canım oh oh büyüsün şimdi en tatlı halleri keyfini çıkar sonra özlüyorsun bu halleriniBüyüyor teyzesi emekleme aşamasındayz diş de çıkardı minnakimrabbim sağlık versin
Hülya ablam atlamışım mesajını özürAncak ahum şöyle bir yanilgi var cok kilolu insanlar yani yag orani yuksek insanlarin kas yapıcı sporlar yapmasi uygun degil cunku vucut kaslari yagli bolgelerin altindadir..istedigin kadar kas çalış kiloluyken six pack yapilamaz..icten kaslar sisse bile yaglar oldugu icin gorunmezler daha kilolu gorunulur..yani cok kilolu insanlarin diyetle birlikte kardio yapmasi yani yag yakici sporlar yapmasi gerekir ..yaglari eritmeden vücut calismak uygun degil.ve sporu hayatimizin bir parcasi yapmak istiyorsak 60 yasinda bile yapabilecegimiz sporlari tercih etmeliyiz...halk arasinda yaglar kasa dönüşür diye tabir edilen sey aslinda ki bende kullanirim incelememek anlaminda. Önce o yaglar erimeli yani. Vki nin 23-24 olmasi durumunda yapilabilecek birsey agirlik..bana göre tabi..
bi bunalıma gircez, kafayı gönmcez nutelleya vs ama bırakmıyorlarki anacım istersennnn başlamaa
Ya öyle insanın içine oturuyor ama sonuçta daha önce yedim ve tadını biliyorum diyorum kendimeWuuu işte benim diyette iken gittiğim yol.. yemediklerin den vercen kilorı . tebrikler harikasın . .yalnız bu arada insan unutamio bazen bazı yenilenleri çok canı çekince bidaha yeme imkanı bulamicaksan . Ben geçen seneki bu davette yemediğim bi kaç şeyi unutamıyorum
Üç tane kestane diyip geçiyoruz ama 3 kestane 1 dilim ekmek demek unutmayalım arkadaslarBu arada benim de menüme 3 tane sobada pişmiş kestane ile bi yumurtadan daha küçük yine sobada pişmiş patates eklendi malesef
Çocukluğumuzda vardı soba kutur kutur yanardı ah çok severim bende sobayı bence iyi yapmışsın boşver haftada bir günde olsa keyfini çıkar bu guzelliginKapalı terasımıza soba kurduk öyle oluncada her pazar misafir geliyo yok bi kemiklerim ısınsın diyen YOk bi sobada kestane patates pişirelim diyen güzine iyi olmasına iyi de işte hem pazarları çocuklar için zor oluyo hemd diyette bana eziyet oluyo başıma bela mı aldım acaba
Ama onunda tadı hiçbirşey de yok be vero
Dizlerinde bir sorun yoksa en güzeli eliptik..zaten uzmanlar hep diyor asansörü hayatinizdan cikartin diye...zaten zayiflamak bir yana kalp sagligi icin yürüyüş şart..Hülya ablam atlamışım mesajını özürağırlık değilde bana eliptik falan bile binme merdiven inip çıkma falan diyorlardı da onun için araştırdım tabi bu sözler bady için geçerli değil ama onuda yapan varmış yağlıyken bady yapıp sonra uzun süre yağ yakıcı diyet yapıp kasları ortaya çıkarırlarmış oda bi yöntemmiş
beni spordan soğutacaklardı ayol azdaha
Allah iyiliğini versin sesli güldüm
Aynen ya bende herkesle tanışmak istiyorumBeni de ekleyeydin şu listeye
Evet ben mezun olunca da bırakmam burayı
Ya ben hepinizle tanışmak istiyorum
Hoşgeldinizz
canımm biz seninle aynı zamanlarda mı depresyona giriyoruzbi bunalıma gircez, kafayı gönmcez nutelleya vs ama bırakmıyorlarki anacım istersennnn başlamaa
canımm biz seninle aynı zamanlarda mı depresyona giriyoruz
sanki öyle anladım da , ben de geçen hafta pek keyifsizdim zaten buraya da gelemedim pek.
bu haftaya ben de bomba gibi başladım bakalım
Nare83 Havaalanı yolundayım canım Pursaklar
Ha ha h aynı ben kilolu değilim dönemsel sislik
7.takimim guzel bağyanlarina da gelsin hepinize selam eder gozlerinizden operim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?