Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

biri künefe mi dediiiiii, ağzimmm iyi ki kocam yokmuş, hemi de künefe yamasını bilen

canım 19 gr gr kiloyu ne kadar zamanda verdin
çok uzun sürdü 2 sene kadar uzun hemde
ama şöyle ekimde başladım hazirana kadar 10 kilo gitti,yazın ara verdim geçen sene tekrar ekim gibi başlayıp bu haziranda bırakmıştım,bu senede ekim gibi başladım mesela daha kilo verebilmiş değilim bi ileri bi geri yerimde sayıyorum hala

evet cnm payşıyorum etiket yaparım senide
bu 4 günlük listeyide hem iyi kilo verdiriyor hemde bi şok olsun vucuduma diye bşladım cnm
zaten reglide olcam 2-3 ggün var

evet cnm payşıyorum etiket yaparım senide
bu 4 günlük listeyide hem iyi kilo verdiriyor hemde bi şok olsun vucuduma diye bşladım cnm
zaten reglide olcam 2-3 ggün var
süper bir zaman yakalamışsın,bu şokun üstüne bide regltartı mutlaka oynar ama kaçamak yapma sakın

bide şu var ben burda olacagını sanmıyorum lakin insanlar anlamıyorlar.başarıya odaklanıyorlar ki sabır daha büyük başarı.benim en son kaçışımda oyüzden oldu.3 kişi takım dışıydık ki diğer 2 kişiyi cok iyi bilirim 3 gün sabretseler en az 2 kilo verirler,kim cok verirse takıma girer denince oo dedim bu iş beni aşar gece gündüz spor yapsam ağzıma lokma almasam etimi kessem ben onlar gibi olamam.sürekli detoxa yönlendirme oluyor öylede.pes ettim.vee başarısız pozisyonuna düştüm.insanı şevki kırılıyor bu bi gercek.ama mecburuz gr gr da olsa vermeye.kilolu kalmak saglıksız olmak istemiyorsak burdayız.kendimiz için.kimse için değil.pes edince olan bize oluyor.75e bi takıldım ne kızıyordum.pes ettim şimdi 75i mumla arıyorum.
çok şükür 7.takım herşeyiyle güzel.destek var üstelik istemediğin kadar.bizde azmedersek olacak inanıyorum.yeterki kaçamakları adet haline getirmeyelim.pozitif olmaya çalışalım.

http://www.hthayat.com/yazarlar/hil...eyninizi-nasil-etkilediginin-farkinda-misiniz

aynen cnm bende 64 ü begenmiyordm , şimdi 69 a kul oldum
aa gidecek elbet burda cidden motivasyon çok iiyi

Hülya ablam atlamışım mesajını özür ağırlık değilde bana eliptik falan bile binme merdiven inip çıkma falan diyorlardı da onun için araştırdım tabi bu sözler bady için geçerli değil ama onuda yapan varmış yağlıyken bady yapıp sonra uzun süre yağ yakıcı diyet yapıp kasları ortaya çıkarırlarmış oda bi yöntemmiş
beni spordan soğutacaklardı ayol azdaha
bi bunalıma gircez, kafayı gönmcez nutelleya vs ama bırakmıyorlarki anacım istersennnn başlamaa
Allah iyiliğini versin sesli güldüm

Ya öyle insanın içine oturuyor ama sonuçta daha önce yedim ve tadını biliyorum diyorum kendime

Çocukluğumuzda vardı soba kutur kutur yanardı ah çok severim bende sobayı bence iyi yapmışsın boşver haftada bir günde olsa keyfini çıkar bu guzelligin

Dizlerinde bir sorun yoksa en güzeli eliptik..zaten uzmanlar hep diyor asansörü hayatinizdan cikartin diye...zaten zayiflamak bir yana kalp sagligi icin yürüyüş şart..

bi bunalıma gircez, kafayı gönmcez nutelleya vs ama bırakmıyorlarki anacım istersennnn başlamaa
canımm biz seninle aynı zamanlarda mı depresyona giriyoruz
sanki öyle anladım da , ben de geçen hafta pek keyifsizdim zaten buraya da gelemedim pek.
bu haftaya ben de bomba gibi başladım bakalım

canımm biz seninle aynı zamanlarda mı depresyona giriyoruz
sanki öyle anladım da , ben de geçen hafta pek keyifsizdim zaten buraya da gelemedim pek.
bu haftaya ben de bomba gibi başladım bakalım

olabilir ceyda ,r egli dönemlerinde oluyor benim
birde böyle kilo gitmeyince cnm sıkılıyorr ama dedigin gibi bende başladım bakalım hadi inşaşşahh
regli ve bu diyetle brilikte 1,5 gitse kabulümmm

Nare83 Havaalanı yolundayım canım Pursaklar

çok tersmişiz bende ikea tarafındayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…