Ben dé doğma buyume keçiörenliyim
bide şu var ben burda olacagını sanmıyorum lakin insanlar anlamıyorlar.başarıya odaklanıyorlar ki sabır daha büyük başarı.benim en son kaçışımda oyüzden oldu.3 kişi takım dışıydık ki diğer 2 kişiyi cok iyi bilirim 3 gün sabretseler en az 2 kilo verirler,kim cok verirse takıma girer denince oo dedim bu iş beni aşar gece gündüz spor yapsam ağzıma lokma almasam etimi kessem ben onlar gibi olamam.sürekli detoxa yönlendirme oluyor öylede.pes ettim.vee başarısız pozisyonuna düştüm.insanı şevki kırılıyor bu bi gercek.ama mecburuz gr gr da olsa vermeye.kilolu kalmak saglıksız olmak istemiyorsak burdayız.kendimiz için.kimse için değil.pes edince olan bize oluyor.75e bi takıldım ne kızıyordum.pes ettim şimdi 75i mumla arıyorum.
çok şükür 7.takım herşeyiyle güzel.destek var üstelik istemediğin kadar.bizde azmedersek olacak inanıyorum.yeterki kaçamakları adet haline getirmeyelim.pozitif olmaya çalışalım.
http://www.hthayat.com/yazarlar/hil...eyninizi-nasil-etkilediginin-farkinda-misiniz
betülüm yaaa cok mutlu olurum seni şöyle bi 60larda görsem.haftaya belki istanbula gelirimhuuuu,
bir saat yürüyüşümü yaptım geldim elhamdulillahhhhhhhhhhDünde 40 dk yürümüştüm
Geçtiğimiz hafta zumbaya başlamıştım ama dizlerim sonrasında çok acıdı diye gitmedim. Biraz kilo vereyim tekrar deneyeyim inşallah..
KIIIIZZZZZZZZZZLAAAAAAAAARRRRRRRRRRR
Benim miladıma çok az kaldıııııııııı79 olduğum gün hayatımın üçüncü miladını yaşayacağım, bundan önce sadece iki kere 79 u gördüm de Ve sonraaaaaaaaaa 77,5.. bunu hiç olmadım ergenlikten beri
nasıl yani sen 76 değil misin ?betülüm yaaa cok mutlu olurum seni şöyle bi 60larda görsem.haftaya belki istanbula gelirimikimizde 79 79 sarılırız.
wawwwwww. kolay gelsin tatlım.hazırlık sonrası bi görsek gözümüz gönlümüz açılırdı eminim.Geçmişi geçip geldim canlar . Sonra okurum .
Eşimin doğum günü bugün . Hazırlıklarım var
Aldıklarımı eve bıraktım , bi kahve yaptım dinleneyim diye . Birazdan kuaföre çıkacağım
mutlu seneleriniz olsun inşallahGeçmişi geçip geldim canlar . Sonra okurum .
Aldıklarımı eve bıraktım , bi kahve yaptım dinleneyim diye . Birazdan kuaföre çıkacağım
yenimahalle şentepeye taşındılar.bence yanlış yaptılar keçiöreni seviyorudm ben.Keçiörenliler bir ses verin ben Keçiören heryerini bilirim fatih stadının arkasında oturdum çocukluğum orada geçti evlenince aktepe taşındım ama her yerini de bilirimkelebekolacam annenler ordamıydı diseydin gelirdim kııız
vorones sen neresinden sin Keçiören in
Bende Ankaradan istanbula gelin geldim yılda bir defa gidebiliyorum çok özlüyorum ya ankara baskadirBen dé doğma buyume keçiörenliyim
Nice mutlu yıllara insallahGeçmişi geçip geldim canlar . Sonra okurum .
Ankara'da neredeydin canim? :)Bende Ankaradan istanbula gelin geldim yılda bir defa gidebiliyorum çok özlüyorum ya ankara baskadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?