Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

huuuu,
bir saat yürüyüşümü yaptım geldim elhamdulillahhhhhhhhhh Dünde 40 dk yürümüştüm

Geçtiğimiz hafta zumbaya başlamıştım ama dizlerim sonrasında çok acıdı diye gitmedim. Biraz kilo vereyim tekrar deneyeyim inşallah..

KIIIIZZZZZZZZZZLAAAAAAAAARRRRRRRRRRR
Benim miladıma çok az kaldıııııııııı 79 olduğum gün hayatımın üçüncü miladını yaşayacağım, bundan önce sadece iki kere 79 u gördüm de Ve sonraaaaaaaaaa 77,5.. bunu hiç olmadım ergenlikten beri

EVETTTTTTTTT en büyük başarı SABRETMEKTİR

betülüm yaaa cok mutlu olurum seni şöyle bi 60larda görsem.haftaya belki istanbula gelirimikimizde 79 79 sarılırız.

betülcüm hacamat kursu varmıs bakanlık onaylı 3 haftasonu gidip gelmem gerek sanırım.ama eşim pek sıcak bakmadı.
nasip ikna edemem sanırım laz uşağını.
baskülümü değiştridim.yenibaskul biraz daha fazla gösteriyor.eskisinde 78 küsür.ama 76 değildim.

Geçmişi geçip geldim canlar . Sonra okurum .

Eşimin doğum günü bugün . Hazırlıklarım var

Aldıklarımı eve bıraktım , bi kahve yaptım dinleneyim diye . Birazdan kuaföre çıkacağım
wawwwwww. kolay gelsin tatlım.hazırlık sonrası bi görsek gözümüz gönlümüz açılırdı eminim.

Keçiörenliler bir ses verin ben Keçiören heryerini bilirim fatih stadının arkasında oturdum çocukluğum orada geçti evlenince aktepe taşındım ama her yerini de bilirim kelebekolacam annenler ordamıydı diseydin gelirdim kııız
vorones sen neresinden sin Keçiören in

yenimahalle şentepeye taşındılar.bence yanlış yaptılar keçiöreni seviyorudm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…