Şimdilik bi rahatsızlığım YOk severek yapıyorum zaten eliptiğin özelliği dize çok yük bindirmemesi diye biliyorumDizlerinde bir sorun yoksa en güzeli eliptik..zaten uzmanlar hep diyor asansörü hayatinizdan cikartin diye...zaten zayiflamak bir yana kalp sagligi icin yürüyüş şart..
Hayırlı olsun yeni işin tatlimherkese gunaydin arkadaslar bende ilk is gunume gec kalmis bi sekilde gitmeye calisiyorum trafikteyim
auscum son uc listlerim fena degildi ama yazma gelme gibi bir firsatim olmadi bugunden itibaren yeni isimle beraber duzene girecegim ve baslayacagim ins.masum pes etmek yok pes edince misli yerine geliyor burdan uzak durmak hicbirmize iyi gelmiyor ve insan kopmayinca sorumluluk daha da saglam geliyor.
Daha geçen hafta perşembe oradaydım arkadaşıma gelmiştim Dur Ali Alıç mahallesiydi oraya çevre yolundan gitmem 15 dk mı aldı canım hiç farketmez depresyona girince çıkarmaya gelirim haaaolabilir ceyda ,r egli dönemlerinde oluyor benim
birde böyle kilo gitmeyince cnm sıkılıyorr ama dedigin gibi bende başladım bakalım hadi inşaşşahh
regli ve bu diyetle brilikte 1,5 gitse kabulümmm
çok tersmişiz bende ikea tarafındayımm
Bazilari daha cok kalori yakmak icin oturur pozisyonda yapiyor eliptigi dizleri kirarak...onun icin dedim..Şimdilik bi rahatsızlığım YOk severek yapıyorum zaten eliptiğin özelliği dize çok yük bindirmemesi diye biliyorum
hiç sorma abla büyüyorum yaa iştahım da çok açık 6 kilo aldım şimdiye kadar 70 kiloyum işte 75 le falan doguma gidebilsem öpüp başıma koyacagim ama bakalım inşallah çok almamHoşgeldin makpuş .
Bebiş baya büyümüş
Umarım sen fazla büyümemişsindir .
Anaaaam kiz ben 74 le hamile kaldim 100 ün üstünde doguma girdim...40 a yakın kilo almistim. Veriliyor kuzum sonra..emzirirken gidiveriyor..hiç sorma abla büyüyorum yaa iştahım da çok açık 6 kilo aldım şimdiye kadar 70 kiloyum işte 75 le falan doguma gidebilsem öpüp başıma koyacagim ama bakalım inşallah çok almam
Öyle öyle biliyorum da bende ilk çocuğuma 84 e kadar çıkmıştım sonra verdim de ama işte verene kadar da canım çıktı şimdiden ne kadar az alırsam o kadar iyi ama zaten iştahlı olan ben bi de hamile olunca rehavete kapılıp saçma sapan şeyler yiyorum çok tatlı istiyor canım kuru meyve falan yiyeyim diyorum ama onu da fazla yiyorum e kilo da kaçınılmaz oluyor böyleAnaaaam kiz ben 74 le hamile kaldim 100 ün üstünde doguma girdim...40 a yakın kilo almistim. Veriliyor kuzum sonra..emzirirken gidiveriyor..
ahu sen nerde oturuyorsun =?
Gelirim kız bana uyar da önce bi büyük Ankaralılar buluşması mı yapsak Kızılay'da falan ?aaa kız kap gel çocukları vallahi beklerim ctesi günü evdeyim bacım
benim herifte yok , 2 bebe bende 3 tane sende 5 çocuk oynarlar
bzide senle otururuzzzz , durali alıç bana çok yakın..
Yaa onu duymamıştım ama oturarak zor olur bi kaç kendimce denemişliğim var hani belki biraz zayıflayınca denerim sağol değişiklik olurBazilari daha cok kalori yakmak icin oturur pozisyonda yapiyor eliptigi dizleri kirarak...onun icin dedim..
Wuuu gerçekten mi. Anammmmm . alasim geldiydi almiyim bakalım . Ben fırında pişirı yorum . puff canım çektiÜç tane kestane diyip geçiyoruz ama 3 kestane 1 dilim ekmek demek unutmayalım arkadaslar
Ben dé doğma buyume keçiörenliyimNare83 Havaalanı yolundayım canım Pursaklar ama yıllarım Keçiören de geçti buraya geleli 2 sene oldu oda müstakil ev hevesinden
Ayyy bizim asansör bozulunca bazen dünyam başıma ykilo resMen 5 kat cikamiom siskoyum ya ondan galiba . Bi de dizim problem li agrio . he hey gencken 2 ser cikardimDizlerinde bir sorun yoksa en güzeli eliptik..zaten uzmanlar hep diyor asansörü hayatinizdan cikartin diye...zaten zayiflamak bir yana kalp sagligi icin yürüyüş şart..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?