Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dizlerinde bir sorun yoksa en güzeli eliptik..zaten uzmanlar hep diyor asansörü hayatinizdan cikartin diye...zaten zayiflamak bir yana kalp sagligi icin yürüyüş şart..
Şimdilik bi rahatsızlığım YOk severek yapıyorum zaten eliptiğin özelliği dize çok yük bindirmemesi diye biliyorum

Hayırlı olsun yeni işin tatlim

Daha geçen hafta perşembe oradaydım arkadaşıma gelmiştim Dur Ali Alıç mahallesiydi oraya çevre yolundan gitmem 15 dk mı aldı canım hiç farketmez depresyona girince çıkarmaya gelirim haaa

kaptanım Ausencia bugünkü menüm,kalanını yarın sabah paylaşıcam

sabah
3 zeytin
3 ceviz
2 dilim ekmek
domates/salatalık
1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi

ara öğün
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (11:00)

öğlen yemeğim
nohut yemeği (11:45)
1 kaşık pilav (11:45)
6 kaşık ev yoğurdu (11:45)

Hoşgeldin makpuş .

Bebiş baya büyümüş

Umarım sen fazla büyümemişsindir .
hiç sorma abla büyüyorum yaa iştahım da çok açık 6 kilo aldım şimdiye kadar 70 kiloyum işte 75 le falan doguma gidebilsem öpüp başıma koyacagim ama bakalım inşallah çok almam

hiç sorma abla büyüyorum yaa iştahım da çok açık 6 kilo aldım şimdiye kadar 70 kiloyum işte 75 le falan doguma gidebilsem öpüp başıma koyacagim ama bakalım inşallah çok almam
Anaaaam kiz ben 74 le hamile kaldim 100 ün üstünde doguma girdim...40 a yakın kilo almistim. Veriliyor kuzum sonra..emzirirken gidiveriyor..

Anaaaam kiz ben 74 le hamile kaldim 100 ün üstünde doguma girdim...40 a yakın kilo almistim. Veriliyor kuzum sonra..emzirirken gidiveriyor..
Öyle öyle biliyorum da bende ilk çocuğuma 84 e kadar çıkmıştım sonra verdim de ama işte verene kadar da canım çıktı şimdiden ne kadar az alırsam o kadar iyi ama zaten iştahlı olan ben bi de hamile olunca rehavete kapılıp saçma sapan şeyler yiyorum çok tatlı istiyor canım kuru meyve falan yiyeyim diyorum ama onu da fazla yiyorum e kilo da kaçınılmaz oluyor böyle

ahu sen nerde oturuyorsun =?

aaa kız kap gel çocukları vallahi beklerim ctesi günü evdeyim bacım
benim herifte yok , 2 bebe bende 3 tane sende 5 çocuk oynarlar
bzide senle otururuzzzz , durali alıç bana çok yakın..
Gelirim kız bana uyar da önce bi büyük Ankaralılar buluşması mı yapsak Kızılay'da falan ?
Bazilari daha cok kalori yakmak icin oturur pozisyonda yapiyor eliptigi dizleri kirarak...onun icin dedim..
Yaa onu duymamıştım ama oturarak zor olur bi kaç kendimce denemişliğim var hani belki biraz zayıflayınca denerim sağol değişiklik olur

Dizlerinde bir sorun yoksa en güzeli eliptik..zaten uzmanlar hep diyor asansörü hayatinizdan cikartin diye...zaten zayiflamak bir yana kalp sagligi icin yürüyüş şart..
Ayyy bizim asansör bozulunca bazen dünyam başıma ykilo resMen 5 kat cikamiom siskoyum ya ondan galiba . Bi de dizim problem li agrio . he hey gencken 2 ser cikardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…