Dohtorummm birtanemmm çokk başım ağrıyoorr dünden bir başladı gecee hala geçmediii bugün 3 ağrı kesici yuttum tıkk yokDelyDoly hu nerdesin yoksa yoksa yine ac bitap sokaklarda geziyormusun?
Sende mi bitanem gecmis olsun. Benim de başım fena kuzumDohtorummm birtanemmm çokk başım ağrıyoorr dünden bir başladı gecee hala geçmediii bugün 3 ağrı kesici yuttum tıkk yok
Esinin dogum gunusuymuş tatliş. Hazırlaniyor Ausum daAusencia canımm doğumm gününn müü nicee mutşuu seneleree iyii kiii doğdunn herşey gönlünce olsun güzel insannn yürekinden öpüyorumm
Kıyamamm canımm geçmiş olsunn sade baş olsa kulaklarım çenem boynumm eğilincee beynimm burnumdan düşcekk sankiiiSende mi bitanem gecmis olsun. Benim de başım fena kuzum
Haydii desenee yanlışş alarmmmEsinin dogum gunusuymuş tatliş. Hazırlaniyor Ausum da
biberiye varsa oda iyi gelir.cok gecmiş olsun nazara geldin tabi.enişteeeeee.hanımın incelip incelip nazara geliyooo.Dohtorummm birtanemmm çokk başım ağrıyoorr dünden bir başladı gecee hala geçmediii bugün 3 ağrı kesici yuttum tıkk yok
Canımm yokta giderken alayımm olabilir dün başladıı valla ağrıı bugünde geçmediii dün bayagı şebektim geneebiberiye varsa oda iyi gelir.cok gecmiş olsun nazara geldin tabi.enişteeeeee.hanımın incelip incelip nazara geliyooo.
ayyy bi dr un teşhisine bak
Benim de ensem egilince kulaklarim şakaklarım kuzucumKıyamamm canımm geçmiş olsunn sade baş olsa kulaklarım çenem boynumm eğilincee beynimm burnumdan düşcekk sankiiio derece müthişşşş bir ağrııı
Yolumun uzeri davet etse giderimaus bizide partiye davet etse pasta yesek
Kız ablam hadi yine iyisinGeçmişi geçip geldim canlar . Sonra okurum .
Eşimin doğum günü bugün . Hazırlıklarım var
Aldıklarımı eve bıraktım , bi kahve yaptım dinleneyim diye . Birazdan kuaföre çıkacağım
o şimdi bugün buralara gelmez organize olup süpriz yapalımYolumun uzeri davet etse giderimUgrarim
Ihlamur ictim dr.um iyi gelir umuyorum ki :)hemen tc nizi verin birer recete yazayım
rp/1-biberiye çay 2x1
Ne guzel olur dimi ya keske bi organize olsakta buluşsako şimdi bugün buralara gelmez organize olup süpriz yapalım
biberiyenin kan dolaşımna olumlu etkisi var o yüğden migren ağrısına bile iyi geliyor ıhlamurun o özelliği oldugunu hiç okumadım.Ihlamur ictim dr.um iyi gelir umuyorum ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?