Dogrudur dr.um bende disaridayim elimin altinda o vardi da ictim faydasi olursa diyebiberiyenin kan dolaşımna olumlu etkisi var o yüğden migren ağrısına bile iyi geliyor ıhlamurun o özelliği oldugunu hiç okumadım.
Bende tam bilemiyorum başka kim vardı Ankaralılar el kaldırsınnnn
Ben şükür ki yaz tatilinde 2 3 ay orda geçiriyorum . Hiç kopamam . Zaten tayin de oraya isticemm inşallah çıkar ilçeleri bile olsa..Bende Ankaradan istanbula gelin geldim yılda bir defa gidebiliyorum çok özlüyorum ya ankara baskadir
Sanatoryum baci . O taraflar . he sen şimdi osmanli pazarını da bilin . gerci en son yandı dedielr diKeçiörenliler bir ses verin ben Keçiören heryerini bilirim fatih stadının arkasında oturdum çocukluğum orada geçti evlenince aktepe taşındım ama her yerini de bilirimkelebekolacam annenler ordamıydı diseydin gelirdim kııız
vorones sen neresinden sin Keçiören in
selamün aleykümmmm hayırlı geceler herkese nasılsınız canlar
Bende ne zamandır kükçü dükkanına dönmek istiyordum ama bir türlü cesaret edemiyorum başlayıpta yarım bırakmak istemiyorum hiçbirşey istediğim gibi yolunda gitmiyor sporu oturtamadım birtürlü ikizler 1.sınıfa başladı bu sene çok yoğunum ama kendime vakit ayırmak istiyorum artıkkkkk
Ne dertliymişim içimi döktüm ohhhh
İyi geceler kızlar Nasılsıniz bakalım uzun zamandır ugrayamadim hamilelik eşim askerde biliyosunuz ise de başlayınca e evde de küçük çocuk olunca pek ugranilmiyor bi hatırınızi sorayım dedim
Gunaydinn kizlarrr musmutlu bir gun ve hafta diliyorum.
Aynen hep birlikte 7.takımız bize her yer angaraozaman hep birlikte
Canımm dediğim gibi mayısta 112.2 ile başladım ben kafama göre yemek listesi uydumm çünkü ben listelere pek sadık kalamıyorum.Un tuz ve şekeri kestim başlarda 2 dlm ekmek tam bugdya felan derken ekmeğide çıkarttım hayatımdan ektrem durumlarda yiyorum sporla destekledim ve o şekilde kg verdim.Oooo serpilciğim gelmiş hoşgeldin canım nasılsın
Makbuş hoşgeldin canım insallah iyisindir seni gördüğüme sevindim
Günaydın canım geçmiş olsun tatlım sana bi sorum olacaktı diyete başladığında kilon yaklasik benim kadarmış masallah çok güzel de vermişsin nasıl bir yol izledin listen tavsiyen ekmek miktarın en kilolu halindeli bana atarsan çok menmun olurum
Hı incirli de yakın ama bize ters de kaliodu . otobüseleriNe biner son durakta inerdimana keçiögrenmi bend eincirlide büyüdüm , akraba çıkcaz şimdi
Canımm dediğim gibi mayısta 112.2 ile başladım ben kafama göre yemek listesi uydumm çünkü ben listelere pek sadık kalamıyorum.Un tuz ve şekeri kestim başlarda 2 dlm ekmek tam bugdya felan derken ekmeğide çıkarttım hayatımdan ektrem durumlarda yiyorum sporla destekledim ve o şekilde kg verdim.
Canımm ilk defa azimliyim dengeli gidiyorumm yanii vücuduma göre diyet gibi bazen saf protein yapıyorum bazende şu şok diyet 2 kez yaptıma cayip işe yaradı tavsiye ederim.Tamam canım bende diydt yaptıgımda 2dlm ekmek yiyodum meyve yemiyodum adet düzensizliği ve menopoz belirtileti oldu ondan senin uyguladıgın listeyi merak ettim sen kendi yolunu kendin bulmuş sun masallah canım hedeflerimize ulaşmak dilegiyle
Canımm ilk defa azimliyim dengeli gidiyorumm yanii vücuduma göre diyet gibi bazen saf protein yapıyorum bazende şu şok diyet 2 kez yaptıma cayip işe yaradı tavsiye ederim.
KIyamammm canımmm iştee her bünye farklı tepkii tühhh maden suyuu içsen sade rahatlatır belkii kuuzmmdely bende başladım bugün cnm ama sabah maydanoz yemiştim omu yaptı boş yumurtamı bilmiyorum migdeme oturdu bi ya acaipim imm
KIyamammm canımmm iştee her bünye farklı tepkii tühhh maden suyuu içsen sade rahatlatır belkii kuuzmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?