yaaaniiii en sonunda bir balık yakaladımbetülcüm hacamat kursu varmıs bakanlık onaylı 3 haftasonu gidip gelmem gerek sanırım.ama eşim pek sıcak bakmadı.
nasip ikna edemem sanırım laz uşağını.
baskülümü değiştridim.yenibaskul biraz daha fazla gösteriyor.eskisinde 78 küsür.ama 76 değildim.
birlikte hayırlı, uzun, mutlu ömürleriniz olsun canımGeçmişi geçip geldim canlar . Sonra okurum .
Eşimin doğum günü bugün . Hazırlıklarım var
Aldıklarımı eve bıraktım , bi kahve yaptım dinleneyim diye . Birazdan kuaföre çıkacağım
aminnnnnnnnnnmenüm
kahvaltı
2 yumurta bir tutam maydanoz
öglen
ton balıklı salata
yogurt
akşam
bir kase şehriye çorbası
yogurt
2 yeşilçay , 1 sade kahve evde birde türk içerim
1.gün bitti darısı diger günlere bakalımmm
bol yoğurt ye canım, aç kalmaBugün işe geç kaldım diye kahvaltı yapamadım akşamıda atlatır Sam günü kapatacam valla çok zor bu nefis le mücadele
kuzum ya önce KOCCCAMAAAANNNN bir MAŞALLAH sanaCanımm dediğim gibi mayısta 112.2 ile başladım ben kafama göre yemek listesi uydumm çünkü ben listelere pek sadık kalamıyorum.Un tuz ve şekeri kestim başlarda 2 dlm ekmek tam bugdya felan derken ekmeğide çıkarttım hayatımdan ektrem durumlarda yiyorum sporla destekledim ve o şekilde kg verdim.
gerçek mi bu
Eksiği var fazlası yokgerçek mi bu
Olur inş banum .Ausencia cnm enişteye mutlu yaşlar dilerimmm canımmm
@saydin78 @Ahu060812aeben başka ankaralı varmıydı bilmiyrum
bi cumartesi ayarlayalımmı
Kız yengeç olur mu yay..aralik doğumlular..İyi aksamlar canlar
Banuş 4 günlügemi başladın hadi hayırlı olsun.
Aus bacım eşine hayırlı yaşlar dilerim , siZinle birlikte hayırlı uzun bir ömrü olsun . Eşin yengeçmi ?
Tamamm canimm teşekkür ederimm dikkata alacagimm sagolasinkuzum ya önce KOCCCAMAAAANNNN bir MAŞALLAH sanaUn tuz şeker anladım, ama tam buğday ekmeksiz yaşama derim Kaslar zayıflar vucudun diriliği zarar görür. Tuz da bence çok kesilmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?