Delycim fazla karbonhidratlı olmuş sanki menün..Menum 05.12.2016 Pazartesi
Sabah
2 tavuk burgerli 1 yumurta
3 bardak çay
Öğle
1 tost
Akşam
2 yk barbunya
2 yk makarna
1 kk peynir
3 lt su 1 bardak yesilcay 3 bardak kayisi 80 dakika yürüyüş
Hayirliii akşamlar canlarim
Abidinpaşadaydım cnm Mamak bolgesiAnkara'da neredeydin canim? :)
Sizlerdemi kızlar benimde bugün çok başım agriyor agridan nerdeyse kusucam gözlerim cikicakSende mi bitanem gecmis olsun. Benim de başım fena kuzum
Bencede başkadır senin meslek neydi cnmBen şükür ki yaz tatilinde 2 3 ay orda geçiriyorum . Hiç kopamam . Zaten tayin de oraya isticemm inşallah çıkar ilçeleri bile olsa..
Hangi şok diyetmis o ben bilmiyomCanımm ilk defa azimliyim dengeli gidiyorumm yanii vücuduma göre diyet gibi bazen saf protein yapıyorum bazende şu şok diyet 2 kez yaptıma cayip işe yaradı tavsiye ederim.
İyiyim ablacım tsk ederim doğumu bekloyorum işte okul çocuk aynı uğraşıp duruyorum sen nasılsın ablacumOooo serpilciğim gelmiş hoşgeldin canım nasılsın
Makbuş hoşgeldin canım insallah iyisindir seni gördüğüme sevindim
Günaydın canım geçmiş olsun tatlım sana bi sorum olacaktı diyete başladığında kilon yaklasik benim kadarmış masallah çok güzel de vermişsin nasıl bir yol izledin listen tavsiyen ekmek miktarın en kilolu halindeli bana atarsan çok menmun olurum
Abidinpaşadaydım cnm Mamak bolgesi
Olur abla olur ama sana özel gelecem uçağa atlayıp bebe belik olmamı Antep in hamamlarııı diye oynarız hamama gidipAntepliler kaldırsa olmazmı ahum
he bacım yanmıştı ama yeniden yaptı Melih Gökçek aynısı gibi daha modernSanatoryum baci . O taraflar . he sen şimdi osmanli pazarını da bilin . gerci en son yandı dedielr di
Şu 4 günlük diyet vardı ya aeben ablamın paylaştığıHangi şok diyetmis o ben bilmiyom
Aa öyle mı yaptılar demek . çocukken çok giderdik pazara hem de yuruyerek añnam çocukluk né enerji misssOlur abla olur ama sana özel gelecem uçağa atlayıp bebe belik olmamı Antep in hamamlarııı diye oynarız hamama gidip
he bacım yanmıştı ama yeniden yaptı Melih Gökçek aynısı gibi daha modern
Öğretmenim ben canım. felsefeGrubuBencede başkadır senin meslek neydi cnm
Hadi yaa çok yakınız ah yıllarım oralarda gectibelkide gormusuzdur birbirimizi karsilasmisizdir biryerlerdeAaaa komşu cikicaz birazdan bende ege mahallesindeyim
Aa benimde kardeşim edebiyat öğretmenliği okuyor kardeşimin karısı sınıf ogretmeniÖğretmenim ben canım. felsefeGrubu
Bu ne kiz ballar kamaklar Gofret ler hep karbon olmamisMenu yazasim pek yoktu çünkü toparlamak namumkun yazem madem dedim.
Sabah
Az ekmekle bal kaymak peynir zeytin az az
Öğle
2 kaşık yoğurt . bal kaymak peynir küçük küçük yedim . aralarda ceviz hurma incir bisküvi gofret attım ağzımà
Akşam
yarim tabak bulgur pilavı
6 7 kaşık sulu patates yemeği etli
1 kase cacık 1tabak salata 1 lokmacik ekmek
su bi nebze daha iyi. spor yok tabisi
Çay in yanınà 2 hurma 1 incir bir gofret 6 igde
Ne güzel bizim aile de fuul öğretmen .Aa benimde kardeşim edebiyat öğretmenliği okuyor kardeşimin karısı sınıf ogretmeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?