He biliom olmuo zaten . emziriorm ya çok acikiom gözum dönüyor . burdakiler alıştı bana . NO problemBu ne kiz ballar kamaklar Gofret ler hep karbon olmamis
Voronesin menulerine acaba ne yememiş diye bakiyoruz.Bu ne kiz ballar kamaklar Gofret ler hep karbon olmamis
Allam yaaa. açsın yavrum sen. kız etimek le karın mi doyar . Ne öğle var ne aksam gören dé 90 kilo üstü falann sanır seni. . kilona göre gayet sıkı sin bence . afferim sanaiyi akşamlarrr
Ausencia ablam eşinin doğum gününü kutlar mutlu yıllar dilerim
menüyü yazayım şimdide
sabah : 2 dl ekmek , 1 dl peynir , 10 zeytin , salatalık , biber , çay
ara : 1 çay bardağı süt mısır
öğle : 1 kase yoğurt , 1 etimek
ara : 1 elma
akşam : marul salata , 1 etimek , 3 çiğköfte
su : 3 lt
spor : 40 dk dans
He poğaça mantı baklava Yemedim
Neye kız .allansen . .menüme mi. bakmion. yemediklerimı yazmiyim madem.Ben canım çekmesini diye bakmiyom
Bizim evde oraya çok yakınŞu 4 günlük diyet vardı ya aeben ablamın paylaştığı
Bu arada tuzluçayırda babaannemin evi vardı çok gelirdik o büyük makronun orda
İnşallah cnm ya hiç kimsenin emeği boşa gitmesin insallahNe güzel bizim aile de fuul öğretmen .Umarım atanır hemen kardeşin . Benin kardeş beklior öyle garibim
Oy oy küsme senn gitme olur mu şaka yaptım. Bakiyom 2 yutkunuyom geciyoNeye kız .allansen . .menüme mi. bakmion. yemediklerimı yazmiyim madem.ama tabi herkes senin gibiyse ben menu de yazmiyim atın çöpe gidem ben
Menün çok güzelBenim menum geçmişi okumaktan yazamadımki yahu ne kaynatmissiniz yine
Sabah
Bir fincan yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği
Lor peyniri
5 tane yeşil. zeytin
Bol domates salatalık Biber
Ara
1 mandalina
7 tane badem
Öğle
Bir tabak kıymalı kabak yemeği
1 kase cacık
Aksam
2 tane Tavuk göğsü
Bir bardak ayran
Ara
Yeşil çay
3 litre su
Spor yok malesef
Ya .. 64 de inme sebebimdi kulakları çınlasın . 10 yıldır buralardayım onun gibi istikrarlı diyet yapan ve bu işi bu kadar ciddiye alan nadir gördüm .aeben im voronesin menusune bakarken aklima arzu geldi honey_ball. Benim yedigim 2 buskiviyi yazmama ne laf etmisti..voronese ne yapardi diye dusunurken 10900.sayfaya gittim ne muhabbetler etmisiz 1.5 yil once..kimler gelmiş kimler gitmis beee duygulandim..
Hıı gergin yani enişteKız yengeç olur mu yay..aralik doğumlular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?