Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allam yaaa. açsın yavrum sen. kız etimek le karın mi doyar . Ne öğle var ne aksam gören dé 90 kilo üstü falann sanır seni. . kilona göre gayet sıkı sin bence . afferim sana

O
Neye kız .allansen . .menüme mi. bakmion. yemediklerimı yazmiyim madem. ama tabi herkes senin gibiyse ben menu de yazmiyim atın çöpe gidem ben
Oy oy küsme senn gitme olur mu şaka yaptım. Bakiyom 2 yutkunuyom geciyo

aeben im voronesin menusune bakarken aklima arzu geldi honey_ball. Benim yedigim 2 buskiviyi yazmama ne laf etmisti..voronese ne yapardi diye dusunurken 10900.sayfaya gittim ne muhabbetler etmisiz 1.5 yil once..kimler gelmiş kimler gitmis beee duygulandim..

Benim menum geçmişi okumaktan yazamadımki yahu ne kaynatmissiniz yine
Sabah
Bir fincan yeşil çay
2 dilim çavdar ekmeği
Lor peyniri
5 tane yeşil. zeytin
Bol domates salatalık Biber
Ara
1 mandalina
7 tane badem
Öğle
Bir tabak kıymalı kabak yemeği
1 kase cacık
Aksam
2 tane Tavuk göğsü
Bir bardak ayran
Ara
Yeşil çay
3 litre su
Spor yok malesef

Menün çok güzel

Gelelim menüye

Sabah

1 fincan kahve
1 elma

Kahvaltı

1 fincan yeşil çay
1 etimek
4 zeytin

Öğle

1 kase yoğurt
1 yumurtalı ıspanak

Ara

1 sade kahve
4-5 kuru üzüm

Akşam

Somon ızgara
Salata

1/2 dlm fıstıklı yaş pasta
Şekersiz çay

Su 2.1
Spor koşturmaca ... gezmece ...

Ya .. 64 de inme sebebimdi kulakları çınlasın . 10 yıldır buralardayım onun gibi istikrarlı diyet yapan ve bu işi bu kadar ciddiye alan nadir gördüm .
Hiç unutmuyorum takıma geldiği ilk haftalardı , takım köyü sonuç aldı diye bir kaç gün takıma yazmamıştı hatta süt annnelikte yapıyordu . Sütüm azalır diye cıss yiyenlere duyrulur

Takımın en iyi derece yaptıgı dönemdi iu aynuranın efsana 7. Takım dediği dönemler . O sırada bi üyemiz vardı tattoş , fena kilo verirdi ama çok saglıksız , geri alırdı tabi, ortası yoktu ama arzunun tekrar kilo aldıgını sanmıyorum . Çok dikkatliydi zaten dogum kilolarıydı .
Vero onun gibi çok yese ama hiç çıs yemese 1 ayda igne ipliğe döner bebişide bol bol süt içer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…