Bende ondaki istikrara hayrandım.,5 mil lesli yapar bide 4-5km yürürdü üstüne..aslında diyetini biraz dukana uydurmuştu annesinden dolayı. onun menüleri incelenebilir..Ya .. 64 de inme sebebimdi kulakları çınlasın . 10 yıldır buralardayım onun gibi istikrarlı diyet yapan ve bu işi bu kadar ciddiye alan nadir gördüm .
Hiç unutmuyorum takıma geldiği ilk haftalardı , takım köyü sonuç aldı diye bir kaç gün takıma yazmamıştıhatta süt annnelikte yapıyordu . Sütüm azalır diye cıss yiyenlere duyrulur
Takımın en iyi derece yaptıgı dönemdi iu aynuranın efsana 7. Takım dediği dönemler . O sırada bi üyemiz vardı tattoş , fena kilo verirdi ama çok saglıksız , geri alırdı tabi, ortası yoktuama arzunun tekrar kilo aldıgını sanmıyorum . Çok dikkatliydi zaten dogum kilolarıydı .
Vero onun gibi çok yese ama hiç çıs yemese 1 ayda igne ipliğe döner bebişide bol bol süt içer
Günaydın. Açmışsin yine takımı .uff daha kek yapıp ise gidecem.Gunaydinnn kizlarrr musmutluu bir gunee kocamann bir gunaydinn
Canimmm biraz gec olduu özür basimin agrisina ancak paylasiyorum.Hangi şok diyetmis o ben bilmiyom
Amannn amann sabah körü kek mii cocuklara mi kuzummm kolay gelsinn valla bende gene tatli bir agri var inşallah tutmazzGünaydın. Açmışsin yine takımı .uff daha kek yapıp ise gidecem.
Günaydın tatlım nasıl oldunGunaydinnn kizlarrr musmutluu bir gunee kocamann bir gunaydinn
Ikizimmm tatli bir agrimm varr kuzumm insallahh tutmazz sen nasilsinnGünaydın tatlım nasıl oldun
Biz bi evin iki kızı olarak ablamda bende yengeçle evlendik doğru gerçekten memnunuzHıı gergin yani enişte
Tarihleri çok bilmiyomki hülyam
Yengeç burçları tanıdıgım en iyi eş erkek için
Bekarlar ikizler erkeginden uzak durun !!!!
Hoşgeldin Fatma arada cee de kız yada ben gelemiycem diye haber ver merak ettim vallah seni hamişimGÜnaydın kızlar
Ahum çok teşekkür ederim beni unutmamissincumadan kardeşim geldi Bursa da okuyan üç aydır görmüyordum cumartesi memlekete geçtik pazar döndük derken baya yoğun geçti zaman. Bebeğimi gördük şükür cumartesi günü kolları ayakları gelişmeye başlamış ilk defa bu haftada canlı ulaştık bebeğime. Inşallah bu sefer sağlıklı doğum olacak inşallah
Ikizimmm tatli bir agrimm varr kuzumm insallahh tutmazz sen nasilsinn
Gunaydin kizceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?