Tamam ozamanO
Oy oy küsme senn gitme olur mu şaka yaptım. Bakiyom 2 yutkunuyom geciyo
Hıı gergin yani enişte
Tarihleri çok bilmiyomki hülyam
Yengeç burçları tanıdıgım en iyi eş erkek için
Bekarlar ikizler erkeginden uzak durun !!!!
GÜnaydın kızlar
Ahum çok teşekkür ederim beni unutmamissincumadan kardeşim geldi Bursa da okuyan üç aydır görmüyordum cumartesi memlekete geçtik pazar döndük derken baya yoğun geçti zaman. Bebeğimi gördük şükür cumartesi günü kolları ayakları gelişmeye başlamış ilk defa bu haftada canlı ulaştık bebeğime. Inşallah bu sefer sağlıklı doğum olacak inşallah
Günaydınnn
Dün burayı Angaralılar basmış resmen ... Buluşmalar falan
Ohhh pastama da kimsegöstermemiş
ya valla sen dengeli yedidin için birde dogum günü oldugu için bişiy demedim bacımm benn
Ne kdar da uzun bi menü. Bol bol. Bilmem kiiDünkü Menüm
Sabah 09.00
1/2 sb ılık suya 2 tatlı kş elma sirkesi
3 yk tuzsuz lor
3 yk küp küp doğranmış ananas
2 yk domates sosu
1 dlm çavdar ekmeği
1 kupa şekersiz çay
Ara 11.30
1 orta boy portakal
1 sb süt
14.00 sade Türk kahvesi
Öğle 15.30
1 kepçe kıymalı taze fasulye
1 kupa ayran
1 küçük kuru mayasız lavaş
Ara 17.00
1 orta boy elma
1 avuç tuzlu fıstık
Akşam 19.30
2 kepçe yoğurt çorbası
2 kepçe etli türlü
1 kupa ayran
1.5 dilim çavdar
Domates sosu
Akşam atıştırmalıkları
5 tane Antep fıstığı
1 kupa nescafe
5 tane m & m şeker
15 sb su
20 dk karda yürüyüş
Iyi ki yokAnneme sorun kızının en sevdiği yemek hangisi die kirmzi etle yapılmışs bol bol tereyağ li keşkek deer. Ayyy olsa dà yesem
Doğru söze ne hacet . Ay iyiki o burda değilmiş ay ben ağlarım . Benim adım çıkmış etipufa . ..nerde cıs orda ben. Ben etipufla cısla bu takımda listeye girmeden mezun olmus uyeyimmm he heyyy . . ki 63 ten 56 gibi vücudun direndigi zor kilo aralığındaYa .. 64 de inme sebebimdi kulakları çınlasın . 10 yıldır buralardayım onun gibi istikrarlı diyet yapan ve bu işi bu kadar ciddiye alan nadir gördüm .
Hiç unutmuyorum takıma geldiği ilk haftalardı , takım köyü sonuç aldı diye bir kaç gün takıma yazmamıştıhatta süt annnelikte yapıyordu . Sütüm azalır diye cıss yiyenlere duyrulur
Takımın en iyi derece yaptıgı dönemdi iu aynuranın efsana 7. Takım dediği dönemler . O sırada bi üyemiz vardı tattoş , fena kilo verirdi ama çok saglıksız , geri alırdı tabi, ortası yoktuama arzunun tekrar kilo aldıgını sanmıyorum . Çok dikkatliydi zaten dogum kilolarıydı .
Vero onun gibi çok yese ama hiç çıs yemese 1 ayda igne ipliğe döner bebişide bol bol süt içer
İyi kiIyi ki yok
Masallahhhhh canım sana bebisineGÜnaydın kızlar
Ahum çok teşekkür ederim beni unutmamissincumadan kardeşim geldi Bursa da okuyan üç aydır görmüyordum cumartesi memlekete geçtik pazar döndük derken baya yoğun geçti zaman. Bebeğimi gördük şükür cumartesi günü kolları ayakları gelişmeye başlamış ilk defa bu haftada canlı ulaştık bebeğime. Inşallah bu sefer sağlıklı doğum olacak inşallah
Ben ikizler benim oglusum ikizler erkeğiHıı gergin yani enişte
Tarihleri çok bilmiyomki hülyam
Yengeç burçları tanıdıgım en iyi eş erkek için
Bekarlar ikizler erkeginden uzak durun !!!!
Anneme sorun kızının en sevdiği yemek hangisi die kirmzi etle yapılmışs bol bol tereyağ li keşkek deer. Ayyy olsa dà yesem
Iyi ki yok
Ayy demeee kusmiiikk li sanirsamm iygg bak tiksindim38 yıllık ahir ömrümde ... keşkekle ilgili tek anım var , onu da kimse duymak istemez
Sabah yedim bal kaymakYok diye ... gidince bir bal kaymak , helva yer şimdi vero ..
Amannn amann sabah körü kek mii cocuklara mi kuzummm kolay gelsinn valla bende gene tatli bir agri var inşallah tutmazz
beslenmede kek yazıyor dedi eşim akşam yapasım gelmedi.sabahta yataktan cıkasım gelmedi ama kuzulara hazır kek yedirmeyide içim kabul etmedi.bi kalktım süt yok kabartma tozu yok.
kelebekolacam 6 da kek mi yaptın hey maşallah benim yataktan kalkmaya mecalim yok bu aralarrr
.
Biz bi evin iki kızı olarak ablamda bende yengeçle evlendik doğru gerçekten memnunuz
yengece herkes iyi diyor.Yay da şiddetle tavsiye edilir bekarlara ...azıcık özgürlüğüne düşkündür ama Kova ile iyi gidiyor
.
Tamam ozaman
eee yatırım yaptık bizimde eşlerin dogum günü gelecekk elbetGünaydınnn
Dün burayı Angaralılar basmış resmen ... Buluşmalar falan
Ohhh pastama da kimsegöstermemiş
denemekte fayda var...kafeini de azalatmayı dene delycim.DelyDoly ben baş ağrımda karanfil yağı sürüyorum şakaklarıma ...dohtorum ne der bilemem de bana iyi gelir hep kuzum .
Ayy demeee kusmiiikk li sanirsamm iygg bak tiksindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?