Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hıı gergin yani enişte
Tarihleri çok bilmiyomki hülyam
Yengeç burçları tanıdıgım en iyi eş erkek için

Bekarlar ikizler erkeginden uzak durun !!!!

Yay da şiddetle tavsiye edilir bekarlara ...azıcık özgürlüğüne düşkündür ama Kova ile iyi gidiyor

İnşallah canım .

Ne kdar da uzun bi menü. Bol bol. Bilmem kii

N Nisaca şükür bitmiş keşkek . Demek tartıya iyi yansımadı .Şiştikçe şişmiştir tabii 3 gündür buğdaylar içinde
Anneme sorun kızının en sevdiği yemek hangisi die kirmzi etle yapılmışs bol bol tereyağ li keşkek deer. Ayyy olsa dà yesem

Doğru söze ne hacet . Ay iyiki o burda değilmiş ay ben ağlarım . Benim adım çıkmış etipufa . ..nerde cıs orda ben. Ben etipufla cısla bu takımda listeye girmeden mezun olmus uyeyimmm he heyyy . . ki 63 ten 56 gibi vücudun direndigi zor kilo aralığında

Masallahhhhh canım sana bebisine

Amannn amann sabah körü kek mii cocuklara mi kuzummm kolay gelsinn valla bende gene tatli bir agri var inşallah tutmazz

kelebekolacam 6 da kek mi yaptın hey maşallah benim yataktan kalkmaya mecalim yok bu aralarrr
.
beslenmede kek yazıyor dedi eşim akşam yapasım gelmedi.sabahta yataktan cıkasım gelmedi ama kuzulara hazır kek yedirmeyide içim kabul etmedi.bi kalktım süt yok kabartma tozu yok.
sütsüz bi tarif buldum şeker yerine pekmez kabartma tozu yerine karbonat portakal kabugu yerine limon kabugu.neye benzedi bilemiyorum.

Biz bi evin iki kızı olarak ablamda bende yengeçle evlendik doğru gerçekten memnunuz
Yay da şiddetle tavsiye edilir bekarlara ...azıcık özgürlüğüne düşkündür ama Kova ile iyi gidiyor
.
yengece herkes iyi diyor.
benim gibi ikizler deli dolu biri koç la evlenirsede adam cok uğraşıyor benimle.hayretler içinde beni seyrediyor.bu ne enerji diye.
ben özgürlükçü olsamda inatcı değilim bazen eşim diyor ki benim dediğim olacak tmm diyorum senin dediğin olsun hayır diyor benim dediğim olacak

Günaydınnn

Dün burayı Angaralılar basmış resmen ... Buluşmalar falan

Ohhh pastama da kimse göstermemiş
eee yatırım yaptık bizimde eşlerin dogum günü gelecekk elbet

DelyDoly ben baş ağrımda karanfil yağı sürüyorum şakaklarıma ...dohtorum ne der bilemem de bana iyi gelir hep kuzum .
denemekte fayda var...kafeini de azalatmayı dene delycim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…