38 yıllık ahir ömrümde ... keşkekle ilgili tek anım var , onu da kimse duymak istemez
Oooo sen tiksineceksen , helva , bal kaymak , halley , gofret ve pufla da bool anılarım var
Anlatayım mııııııııı
beslenmede kek yazıyor dedi eşim akşam yapasım gelmedi.sabahta yataktan cıkasım gelmedi ama kuzulara hazır kek yedirmeyide içim kabul etmedi.bi kalktım süt yok kabartma tozu yok.
sütsüz bi tarif buldum şeker yerine pekmez kabartma tozu yerine karbonat portakal kabugu yerine limon kabugu.neye benzedi bilemiyorum.
yengece herkes iyi diyor.
benim gibi ikizler deli dolu biri koç la evlenirsede adam cok uğraşıyor benimle.hayretler içinde beni seyrediyor.bu ne enerji diye.
ben özgürlükçü olsamda inatcı değilim bazen eşim diyor ki benim dediğim olacak tmm diyorum senin dediğin olsun hayır diyor benim dediğim olacak
eee yatırım yaptık bizimde eşlerin dogum günü gelecekk elbet
denemekte fayda var...kafeini de azalatmayı dene delycim.
beslenmede kek yazıyor dedi eşim akşam yapasım gelmedi.sabahta yataktan cıkasım gelmedi ama kuzulara hazır kek yedirmeyide içim kabul etmedi.bi kalktım süt yok kabartma tozu yok.
sütsüz bi tarif buldum şeker yerine pekmez kabartma tozu yerine karbonat portakal kabugu yerine limon kabugu.neye benzedi bilemiyorum.
yengece herkes iyi diyor.
benim gibi ikizler deli dolu biri koç la evlenirsede adam cok uğraşıyor benimle.hayretler içinde beni seyrediyor.bu ne enerji diye.
ben özgürlükçü olsamda inatcı değilim bazen eşim diyor ki benim dediğim olacak tmm diyorum senin dediğin olsun hayır diyor benim dediğim olacak
eee yatırım yaptık bizimde eşlerin dogum günü gelecekk elbet
denemekte fayda var...kafeini de azalatmayı dene delycim.
ahahah çok merak ettim haydi haydi anlat
Bilemiyorum masum , belki de yapılan keşkekten ... Ortaokul yılları ..İlk arkadaş ev ziyareti . Kurstan çıkınca babam bırakmış .
Neyse girdim eve , en az 15 kişi , yer sofrası , bir tencere 15 kaşık ... içinde keşkek denen şey .
Gel sende dediler ... Bundan sonrasını anlatmayayım
Yapma gi.nolur ben çabuk tiksinen bi insanimOooo sen tiksineceksen , helva , bal kaymak , halley , gofret ve pufla da bool anılarım var
Anlatayım mııııııııı
Çok anneci oluo erkekleri yaaakızlar bende yengecimmm, kadını çok iyi oluyor ideal eş oluyor valla yengeçler
bayanıda çok evcimen oluyor şekil a
Canım limonlu Kek çektigüzel olmuştur bende çok severim limonlu keki özellikleee
Yapma gi.nolur ben çabuk tiksinen bi insanim
Bndan snrasi merak ettik yaBilemiyorum masum , belki de yapılan keşkekten ... Ortaokul yılları ..İlk arkadaş ev ziyareti . Kurstan çıkınca babam bırakmış .
Neyse girdim eve , en az 15 kişi , yer sofrası , bir tencere 15 kaşık ... içinde keşkek denen şey .
Gel sende dediler ... Bundan sonrasını anlatmayayım
Canım çok teşekkür ederim bende yapayım bunu
Hadi insallah sağlıkla al kucağına yavrunu allahın izniyleGÜnaydın kızlar
Ahum çok teşekkür ederim beni unutmamissincumadan kardeşim geldi Bursa da okuyan üç aydır görmüyordum cumartesi memlekete geçtik pazar döndük derken baya yoğun geçti zaman. Bebeğimi gördük şükür cumartesi günü kolları ayakları gelişmeye başlamış ilk defa bu haftada canlı ulaştık bebeğime. Inşallah bu sefer sağlıklı doğum olacak inşallah
Ah evet cnm ya ne iyi olurdu bende yigidolarin olduğu yerdenimgünaydınnn
dün iş yerinde çok üşüdüm eve gittim üşümeye devam ki benim ev merkezi sistem kışın bile ip askılı giyerim evin içinde ama ben üstümde battaniye ile oturdum sonrada uyumuşum zaten
Sekercikiz cnm benim ismim banu öhöm öhömm akraba çıkıcıyız , leblebinn bol oldugu yerde memleketim
06 mekan 19 vatann aahahahah dolmuşçu kaçtı içime iyimi sabah sabah
iki yumurtamı yedim geldim iki biber ile yeşil çayımı içiyorum şimdiide
kelebekolacam 6 da kek mi yaptın hey maşallah benim yataktan kalkmaya mecalim yok bu aralarrr
spor yapmadım dün çok soguktu balkon ama lesile yapayımd iyorum marta kadar erken saattte kalkıp evin içinde yapacagım iiçin evde sıcak sorun olmaz diye düşünüyorum..
Ya auscum şimdi doğumgünü olunca hepimizde o pastanın yeneceğini biliyoduk galiba o yüzden pek ses çıkarmadık amaaaaa şimdi bana sorarsan ha bir dilim pasta yemişsin ha bir kalıp margarin yemişsin sen o pastayı yiyene kadar basenlerine dirak yapistiraydin daha iyiydi himmm çok kizdimGünaydınnn
Dün burayı Angaralılar basmış resmen ... Buluşmalar falan
Ohhh pastama da kimsegöstermemiş
Ya auscum şimdi doğumgünü olunca hepimizde o pastanın yeneceğini biliyoduk galiba o yüzden pek ses çıkarmadık amaaaaa şimdi bana sorarsan ha bir dilim pasta yemişsin ha bir kalıp margarin yemişsin sen o pastayı yiyene kadar basenlerine dirak yapistiraydin daha iyiydi himmm çok kizdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?