benle gir azim tavan ama bu hafta benimde senden hiç farkım olmadıgını üzülerek görecek gibiyiz umarım yanılıyorumdur.ahahaha ay aus alemsin birisi bana kızdı diye seviniyor delii,
valla günlük kilo bildirimine şiddetle karşıyım ve hiddetle
kendi adıma bu metabozlizma ve kaplumbaga hhızıyla kimseyle yarışa giremem
şimdi bu sevinc bi büyük boy pastada bilem yok.huuuu hayurlu sabahlar,
Isyeri bilgisayarim coktu, teknik servis onunla ugrasiyor. ben de durmadan ne zaman bitecej isiniz deyip duruyorum. goren islerim birikti diye stres yapiyorum sanar, halbuki ben size yazmak icin heyecnlaniyorum
Bugun 44 beden olan bir tunigimi giydim, lacivert. yan odaya emekli bir arkadas gelmisti, sesini duydum gittim, aman Allahim ne kadsr zayflamissin falan dediler, guldum bitaz oturdum. sonra yerime dobmek icin ayaklandim, vedalastim, kapidan ciktigim da cokkkk zayiflamissss sedalari kulagimda cinladiiiiii
aus cum hergün değilde ptesi tartı işi güzeldi geldiğim takımda.haftasonu cozutmalarını önlüyordu.Güzeller !
Bir sorum var sizlereGören görmeyene haber versin , herkesin fikri önemli.
Şimdi ben arada diğer takımlara da bakıyorum ... Mucize bir motivasyonları falan vardır diye , kaçırmayayım :))
Gördüğüm bir iki takımda günlük kilo bildirimi var , bu şekilde frenliyorlar . Bir de ikili yarışlar çok malum .
Sizi motive edecek her fikri açığım .
Konuyu soran kişi olarak ilk fikri de ben beyan edeyim
Günlük kilo bildirimine olumsuz bakıyorum . İkili yarışları da isteyenin gönlüne bırakıyorum .Kural olarak olması dikte geliyor , ve diyette zorlama şevki kırar .
Ama çoğunluk , yapalım derse ... tablo takip vs .. ne varsa yaparım haberiniz ola
Ay benimde oglusum yengeç iyi bir eş olur karısına insallahkızlar bende yengecimmm, kadını çok iyi oluyor ideal eş oluyor valla yengeçler
bayanıda çok evcimen oluyor şekil a
Dohtorummm gel bir okiyimm geçer senii dedii nazardannnDelyDoly ben baş ağrımda karanfil yağı sürüyorum şakaklarıma ...dohtorum ne der bilemem de bana iyi gelir hep kuzum .
anammm iyi dileğe bak,böyle kv de kaçmaz oglun kac yasında acep bende 2 tane kız varAy benimde oglusum yengeç iyi bir eş olur karısına insallah
Ay evet yaaaaa... gercekten farjli bir sevinccc :)şimdi bu sevinc bi büyük boy pastada bilem yok.
benle gir azim tavan ama bu hafta benimde senden hiç farkım olmadıgını üzülerek görecek gibiyiz umarım yanılıyorumdur.
Deme ay çok mutlu oldum bunu duydugumaÇok anneci oluo erkekleri yaaa
ev turşusu,yer elması,kefir ama her kefir değil.danem diye bi marka varmıs o en doğalıymıs.ülkemizde ne zaıkkı eczanede bile probiyotik adı altında sadece maya bakterileri satılıyor.gercek probiyotiğmiz olsa.bi araştırayım.kelebek yaaa bu kabızlıgı ne yapcaz ?
i ilaç kullanayımd iyorum festal-n işe yarıyordu bende ama oda yokmuş depoda zor bulunuyormuş şöle düzene koyacak hergün alışkanlık kazandırcak en içebilirizi
kaysı çayı, aölık otu etki etmiyr bana
ahahaha ay aus alemsin birisi bana kızdı diye seviniyor delii,
valla günlük kilo bildirimine şiddetle karşıyım ve hiddetle
kendi adıma bu metabozlizma ve kaplumbaga hhızıyla kimseyle yarışa giremem
huuuu hayurlu sabahlar,
Isyeri bilgisayarim coktu, teknik servis onunla ugrasiyor. ben de durmadan ne zaman bitecej isiniz deyip duruyorum. goren islerim birikti diye stres yapiyorum sanar, halbuki ben size yazmak icin heyecnlaniyorum
Bugun 44 beden olan bir tunigimi giydim, lacivert. yan odaya emekli bir arkadas gelmisti, sesini duydum gittim, aman Allahim ne kadsr zayflamissin falan dediler, guldum bitaz oturdum. sonra yerime dobmek icin ayaklandim, vedalastim, kapidan ciktigim da cokkkk zayiflamissss sedalari kulagimda cinladiiiiii
aus cum hergün değilde ptesi tartı işi güzeldi geldiğim takımda.haftasonu cozutmalarını önlüyordu.
Dohtorummm gel bir okiyimm geçer senii dedii nazardannn
anammm iyi dileğe bak,böyle kv de kaçmaz oglun kac yasında acep bende 2 tane kız var
Deme ay çok mutlu oldum bunu duyduguma
ev turşusu,yer elması,kefir ama her kefir değil.danem diye bi marka varmıs o en doğalıymıs.ülkemizde ne zaıkkı eczanede bile probiyotik adı altında sadece maya bakterileri satılıyor.gercek probiyotiğmiz olsa.bi araştırayım.
bizim barsak floramız bozuk,bakterilerimizi karbonhidratla bogduk.canlandırmak lazım ki sindirim normale dönsün.
Ay olur alırım ben bayilirim kız çocuklarınaanammm iyi dileğe bak,böyle kv de kaçmaz oglun kac yasında acep bende 2 tane kız var
Güzell güzell canımmm vallaa verde gardolap yenilesinnn insan müthiş mutlu oluyor valla ben kemerde son delikteyimKizlar ben bir ay once kumas pantolonuma (46 beden) lastik taktim, resmen dugme acmadan gecirip cikariyprum, cok yeni diye onunla kisi tamamlamayi dusunuyorumsubat sonunda lastigi cikaracagim, ne kadar buyuk geldigine bakacagim
Dun de kot pantolunuma artik lastik gecirdim (32 beden) ustumden dusuyir cunku. lastigi biraz sikmisim, psikolojikmen kendimi sis ve kilolu hissettirdi dun bana. oyke bir sey ki kilo aldim korkusu oldu, daha bir hirslandim dun yememeye
bahara alisveris yapmam gerkecek insallah
3.5 olan cok cadı yanlız.babası izinli evde küsmüş neymiş elbisesi yıkanmış kurumamış o elbise giyecekmiş..çok kokoş.ablası 9 yaşında ondan böyle bişey görmedik.Ay olur alırım ben bayilirim kız çocuklarınabenimki 3.5 şimdiden adını koyalım o zaman biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?