Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahahaha ay aus alemsin birisi bana kızdı diye seviniyor delii,

valla günlük kilo bildirimine şiddetle karşıyım ve hiddetle
kendi adıma bu metabozlizma ve kaplumbaga hhızıyla kimseyle yarışa giremem

huuuu hayurlu sabahlar,
Isyeri bilgisayarim coktu, teknik servis onunla ugrasiyor. ben de durmadan ne zaman bitecej isiniz deyip duruyorum. goren islerim birikti diye stres yapiyorum sanar, halbuki ben size yazmak icin heyecnlaniyorum

Bugun 44 beden olan bir tunigimi giydim, lacivert. yan odaya emekli bir arkadas gelmisti, sesini duydum gittim, aman Allahim ne kadsr zayflamissin falan dediler, guldum bitaz oturdum. sonra yerime dobmek icin ayaklandim, vedalastim, kapidan ciktigim da cokkkk zayiflamissss sedalari kulagimda cinladiiiiii

benle gir azim tavan ama bu hafta benimde senden hiç farkım olmadıgını üzülerek görecek gibiyiz umarım yanılıyorumdur.

şimdi bu sevinc bi büyük boy pastada bilem yok.

aus cum hergün değilde ptesi tartı işi güzeldi geldiğim takımda.haftasonu cozutmalarını önlüyordu.

şimdi bu sevinc bi büyük boy pastada bilem yok.
Ay evet yaaaaa... gercekten farjli bir sevinccc :)
Oglen yuruyuse gidecegim ins. bu hafta duzenli yuruyeyim doyorum. bi de su icmeyi ihmal etmessem tamamdir insallah

benle gir azim tavan ama bu hafta benimde senden hiç farkım olmadıgını üzülerek görecek gibiyiz umarım yanılıyorumdur.

kelebek yaaa bu kabızlıgı ne yapcaz ?
i ilaç kullanayımd iyorum festal-n işe yarıyordu bende ama oda yokmuş depoda zor bulunuyormuş şöle düzene koyacak hergün alışkanlık kazandırcak en içebilirizi
kaysı çayı, aölık otu etki etmiyr bana

ev turşusu,yer elması,kefir ama her kefir değil.danem diye bi marka varmıs o en doğalıymıs.ülkemizde ne zaıkkı eczanede bile probiyotik adı altında sadece maya bakterileri satılıyor.gercek probiyotiğmiz olsa.bi araştırayım.
bizim barsak floramız bozuk,bakterilerimizi karbonhidratla bogduk.canlandırmak lazım ki sindirim normale dönsün.

Ausencia
Pazartesi Menum

SABAH
Tam tahil iki dl ekmek
Peynir
Yesillik
Domat, salatalik

ARA
kuru uzum, hurma, incir
Badem

OGLEN
3 sulu kofte
Zeytinyagli kabak
Yogurt

ARA
Sadecebir tane etiform meyveli biskuvi
2 si bir arada

AKSAM
Kivirciga sarilmis 5 sıkım cigkofte
Ayran

2 lt su
1 saat yuruyus

Bende günlük bildirimden hoşlanmadım ama görünce sorayım istedim gülüm

Ne güzel duygudur o yaaaa ...hele yüze denen değil de arkadan fısırdaşılan

aus cum hergün değilde ptesi tartı işi güzeldi geldiğim takımda.haftasonu cozutmalarını önlüyordu.

Hmmm bu da mantıklı

Dohtorummm gel bir okiyimm geçer senii dedii nazardannn

Okudum okudum nazar teşhisine karşı benim karanfil yağı pek bir bilimsel kaldı

anammm iyi dileğe bak,böyle kv de kaçmaz oglun kac yasında acep bende 2 tane kız var

Hemen karar vermeden bir alttaki mesajını okuyoruz şekerci kızın
Deme ay çok mutlu oldum bunu duyduguma

e ee nasıl olcak işte

Kizlar ben bir ay once kumas pantolonuma (46 beden) lastik taktim, resmen dugme acmadan gecirip cikariyprum, cok yeni diye onunla kisi tamamlamayi dusunuyorum subat sonunda lastigi cikaracagim, ne kadar buyuk geldigine bakacagim

Dun de kot pantolunuma artik lastik gecirdim (32 beden) ustumden dusuyir cunku. lastigi biraz sikmisim, psikolojikmen kendimi sis ve kilolu hissettirdi dun bana. oyke bir sey ki kilo aldim korkusu oldu, daha bir hirslandim dun yememeye

bahara alisveris yapmam gerkecek insallah

Güzell güzell canımmm vallaa verde gardolap yenilesinnn insan müthiş mutlu oluyor valla ben kemerde son delikteyim ilk delikten sona geldimmm müthiş moral olyor

Ay olur alırım ben bayilirim kız çocuklarına benimki 3.5 şimdiden adını koyalım o zaman biz
3.5 olan cok cadı yanlız.babası izinli evde küsmüş neymiş elbisesi yıkanmış kurumamış o elbise giyecekmiş..çok kokoş.ablası 9 yaşında ondan böyle bişey görmedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…