Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız deme oyle benim oğlum mutlu olsun ben dahada mutlu olurum valla ben onu bu yaslari icin dediydim ben kv azıcık çekiyorum hiç kötü bir kv olmam ya

Kız deme oyle benim oğlum mutlu olsun ben dahada mutlu olurum valla ben onu bu yaslari icin dediydim ben kv azıcık çekiyorum hiç kötü bir kv olmam ya

Valla zaten çocuklarımızı seviyorsak ...mutlu olsunlardan başka düşüncemiz olamaz .

Bazı kayınvalideler rekabet duygusunun rehavetine kapılıyor maalesef ... biricik oğlunu elinden aldı diye düşünce ister istemez saçmalıyor .

Ay çok mutlu oldum hadi insallah hep birlikte yapalım şu alisverisi ilkbaharda

Canım meyve çok olmuş burda nerdeyse 7 porsiyon meyve var ve maksimum 3 porsiyon yemelisin sonra vay ben niye veremedim vay efenim sabit kaldım acaba niden deme haaa
Günaydınnn

Dün burayı Angaralılar basmış resmen ... Buluşmalar falan

Ohhh pastama da kimse göstermemiş
Kız kaptan kıskanıyoz seni acık pasta ye de yetişelim ama demi her hafta her hafta bi kilo verilmezki anacım

3.5 olan cok cadı yanlız.babası izinli evde küsmüş neymiş elbisesi yıkanmış kurumamış o elbise giyecekmiş..çok kokoş.ablası 9 yaşında ondan böyle bişey görmedik.
Ee işte gelin kaynanana toprağına diye boşa dememişler benimde çevremdekiler çok kokosun diye laf söyleyip duruyolar

3.5 olan cok cadı yanlız.babası izinli evde küsmüş neymiş elbisesi yıkanmış kurumamış o elbise giyecekmiş..çok kokoş.ablası 9 yaşında ondan böyle bişey görmedik.
Ee işte gelin kaynanana toprağına diye boşa dememişler benimde çevremdekiler çok kokosun diye laf söyleyip duruyolar

bana şimdi msj atmış cadı 'anne sen çok güzelsin en yumuşak sensin.'ben onu yumuşağım diye seviyorum da.

meyva çok oldu gerçekten farkındayım birşeyler yiyeysim geldikçe en az zararı olur diye meyva tercih ediyorum,aklıma başka bişey gelmiyor

buda bugünün ilk yarısı menüm,akşama gezmelerdeyiz inşallah çok zararlı şeyler yoktur

sabah:
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 kivi
30 gram beyaz peynir
2 küçük yeşil biber / domates/salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez

1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (10:30)

öğlen yemeğim (11:45)
1 dilim dalyan köfte
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık ev yoğurdu
1 dilim ekmek
salata

Hadi bakalım en az zararla atlatman dileğiyle

Kızlar bu ara benimde moral düşük direk etkiliyor ya bu diyeti
Moralli olunca enerjik oluyorum
Dün benimkiylede çatıştık onunda etkisi var tabi
Ev hanımı deyince akla evde oturan kadın geliyo akıllarına ben çoluğa çocuğa dersine yedirmesine toplamasına çamaşıra bulaşığa anca yetişiyorum ev zaten büyük bide 2 saatlik spor + geçen haftaki hergün gezmeler ev işlerimi aksattı bizimki hemen evde ne iş yapıyosun ki demeye başladı anca elimde telefonmuş adamın alerjisi var "bakın çocuklar şimdi biz gidelim anneniz hemen telefonunu alıp yatağa girecek"diyo sabah bende girerim sanane dedim madem bi işe yaramıyorum gideyimde para kazanayım neden evde dur diyorsun dedim o Öyle yaptıkça hiç iş yapasım gelmiyor gıcık oldum şuan sırf zayıflamak için evdeyim yoksa bedava paralı demem girerim bi işe adam bir aydır pazar dahil çalışıyo erken geldiği akşam 22.00 çocuklar uyuyacağı zaman geliyo ben çocuklar gelince hem analık hem babalık yapıyorum deyince de suçlu oluyorum

ahu cnm 3 çocuk
eve geç gelen ve paar dahil çalışan bir eş
canıms en zaten anca başaçıkarsın yanii bence üzülme
evde kaldım bende bri dönem ama iki çocukla iş bitmiyorki
birde sneinkier okullu götür getir ,dersi ödevi derkenn
sıkma canını oda boş bulunup dmeiştir cnm

bence oda seni kırmak istememiştir,gerçekten yoğun çalışıyormuş ve bu gerçekten çok zor bişey
bana kalırsa eşinizin evde olduğu saatlerde elinize telefonu almayın,biraz onunla vakit geçirin zaten eşiniz gelene kadar istediğiniz herşeye bakmaya zaman vardır o gelince telefonun yerini unutun,nacizane tavsiyem

Ahu060812 cum kaderdasım benim.benimde eşimçok çalışıyor.akşam cocuklarım erken yatar ama bizim konusmaya bile mecalimiz olmuyor çok zaman.3 cocugun herşeyin benim üzerimde ben bide çalışıyorum.benim eşim haber programlarını ve futbolu cok sever o onalara bakerken elime teli alsam istemez.o onlara bakacak bende ona

ayy 2 günümde iyi gidiyor ama yumurta yemek beni zorluyor sabahları
sanırım bu diyetten sonra biraz aara vericem yumurtaya 1 hafta filan

yarın sabah süt ve muz yiyebilirmiyim acaba ?
yok canım bence mümkünse ananas ye barsakları çalıştırıyor ödem attırıyor.olmadı kivi olabilir 2 tane.süt ürünlerinden de ilk tercihin ev yapımı yogurt veya kefir olsun.süt cogu insanı kabız yapar muzda.

Adamdaki aşka bak bea, hep bana bak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…