Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar sağolun kelebekolacam senin alıntı gitmiş etiketleyim dedim
Ben zaten o gelince almam teli elime eskiler bilir "dikkat dikkat wc den bildiriliyor" diye başlayan repliklerimi.o ben evdeyken de tel Almayım hep iş yapıyım evin düzenini 4 4lük yapayım istiyor ama bilmiyo ki çocuklar gelince herşey sil başa dönüyorı o sanıyo ki ev hep böyle nasıl o hale geldiğini bilmediği için.bazen de aklıma geliyo erkekler güçlü kadın istemiyo bu ara zayıflamadakş ve iş aramada ki azmimi görünce korktu bastırmaya sindirmeye çalışıyo zannımca ama dur daha yeni başlıyorum

Son düzenleme:
beğenmene sevindim
ama bence her sabah bir önceki günü toplu yaz. İlk başladığımda unutucam diye ve de kendimi motive etmek için öğün öğün paylaşıyordum, sonra aeben beni uyardı, tüm günü bir arada yaz da öyle değerlendirelim dedi Şimdi düşünüyorumda haklı.. Çünkü ben senin akşamı nasıl kapatacağını merak ediyorum

tamam bundan sonra öyle yapayım,yarın sabah topluca bildirim yaparım

Bide uyumayan 3 çocuk var bende tabi sabah 8 de kalkıyorlar yinede zor uyuyorlar

69.9 gördüm bu sabah ...

Tatlım , diğer mesajını da okudum .
Sadece 24 saat elini bir işe sürme . Ne mutfak ne banyo ... Bulaşık falan da .
25. saat eşine dön dedi ki ; ben evde bir şey yapmıyordum ya , işte yapmayınca böyle oluyor ...bil istedim .

Hatuna bak ya aramızda uçurumlar yarattııı

merhabalar herkeselere
Ausencia ablam sence ekstra bi uygulamaya ihtiyacımız varmı en kötü bendim 2 haftadır ben bile toparladım
ama elbetteki çoğunluğun kabul ettiğini uygulayabilirim

Bence yok tatlım .
Benim öyle liste sıralama takıntım da yok .
Kimse sağlıksız beslenmesin , en güzel hafta o

Denemeye değer güzel bi fikir 69,9 içinde
kimi kandırıyorsun geliyorum diye, kaçıyosun kaçıyooonnn

merakla takipteyim diyecektim ki sen şu çıtır hatunlardandın değil mi , hani kilosu normal olanlardan
güldürdün beni,ilk kez böyle bi bakış açısıyla karşılaştım ama mutlu oldum teşekkür ederim canım kilom normal ama çıtır değilim henüz, 6 aydır kilo veremiyorum sabit kaldım, yağ oranım fazla onu düşürmem lazım, diyetisyene gittim geçen hafta,yani daha yolum var

ay senin adamın burcu ne kesin başaktır.
sen yinede kendini eşine karşı doldurma.sakinleş güzelce konus ben üzülüyorum kırılıyorum ay inciniyourm diye.naz yap niyaz yap.tartışma.hani bana diyordun senin gizli silahın yokmu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…