Anneme sorun kızının en sevdiği yemek hangisi die kirmzi etle yapılmışs bol bol tereyağ li keşkek deer. Ayyy olsa dà yesem
aaaayyyy ben de çok severimmmm, keşke olsada yesemmm akşama, ya da yarın öğlene. Zararlı mı ki ya, bence çok sağlıklı bir besinIyi ki yok
ahu cnm 3 çocuk
eve geç gelen ve paar dahil çalışan bir eş
canıms en zaten anca başaçıkarsın yanii bence üzülme
evde kaldım bende bri dönem ama iki çocukla iş bitmiyorki
birde sneinkier okullu götür getir ,dersi ödevi derkenn
sıkma canını oda boş bulunup dmeiştir cnm
Kızlar sağolunbence oda seni kırmak istememiştir,gerçekten yoğun çalışıyormuş ve bu gerçekten çok zor bişey
bana kalırsa eşinizin evde olduğu saatlerde elinize telefonu almayın,biraz onunla vakit geçirin zaten eşiniz gelene kadar istediğiniz herşeye bakmaya zaman vardır o gelince telefonun yerini unutun,nacizane tavsiyem
ama bence her sabah bir önceki günü toplu yaz. İlk başladığımda unutucam diye ve de kendimi motive etmek için öğün öğün paylaşıyordum, sonra aeben beni uyardı, tüm günü bir arada yaz da öyle değerlendirelim dedibeğenmene sevindim
tamam bundan sonra öyle yapayım,yarın sabah topluca bildirim yaparımama bence her sabah bir önceki günü toplu yaz. İlk başladığımda unutucam diye ve de kendimi motive etmek için öğün öğün paylaşıyordum, sonra aeben beni uyardı, tüm günü bir arada yaz da öyle değerlendirelim dediŞimdi düşünüyorumda haklı.. Çünkü ben senin akşamı nasıl kapatacağını merak ediyorum
Bide uyumayan 3 çocuk var bende tabi sabah 8 de kalkıyorlar yinede zor uyuyorlarAhu060812 cum kaderdasım benim.benimde eşimçok çalışıyor.akşam cocuklarım erken yatar ama bizim konusmaya bile mecalimiz olmuyor çok zaman.3 cocugun herşeyin benim üzerimde ben bide çalışıyorum.benim eşim haber programlarını ve futbolu cok sever o onalara bakerken elime teli alsam istemez.o onlara bakacak bende ona
Canım meyve çok olmuş burda nerdeyse 7 porsiyon meyve var ve maksimum 3 porsiyon yemelisin sonra vay ben niye veremedim vay efenim sabit kaldım acaba niden deme haaa
Kız kaptan kıskanıyoz seni acık pasta ye de yetişelim ama demi her hafta her hafta bi kilo verilmezki anacım
merakla takipteyimtamam bundan sonra öyle yapayım,yarın sabah topluca bildirim yaparım
tamam bundan sonra öyle yapayım,yarın sabah topluca bildirim yaparım
69.9 gördüm bu sabah ...
Tatlım , diğer mesajını da okudum .
Sadece 24 saat elini bir işe sürme . Ne mutfak ne banyo ... Bulaşık falan da .
25. saat eşine dön dedi ki ; ben evde bir şey yapmıyordum ya , işte yapmayınca böyle oluyor ...bil istedim .
Hatuna bak ya aramızda uçurumlar yarattııı
merhabalar herkeselere
Ausencia ablam sence ekstra bi uygulamaya ihtiyacımız varmı en kötü bendim 2 haftadır ben bile toparladım
ama elbetteki çoğunluğun kabul ettiğini uygulayabilirim
kimi kandırıyorsun geliyorum diye, kaçıyosunÇok pis geliyorummmm betülllllllllll ...kork bendennnnnnnnnnnnnnn
kimi kandırıyorsun geliyorum diye, kaçıyosunkaçıyooonnn
Denemeye değer güzel bi fikir
69.9 gördüm bu sabah ...
Tatlım , diğer mesajını da okudum .
Sadece 24 saat elini bir işe sürme . Ne mutfak ne banyo ... Bulaşık falan da .
25. saat eşine dön dedi ki ; ben evde bir şey yapmıyordum ya , işte yapmayınca böyle oluyor ...bil istedim .
kimi kandırıyorsun geliyorum diye, kaçıyosunkaçıyooonnn
merakla takipteyimdiyecektim ki sen şu çıtır hatunlardandın değil mi , hani kilosu normal olanlardan
ay senin adamın burcu ne kesin başaktır.Kızlar sağolunkelebekolacam senin alıntı gitmiş etiketleyim dedim
Ben zaten o gelince almam teli elime eskiler bilir "dikkat dikkat wc den bildiriliyor" diye başlayan repliklerimi.o ben evdeyken de tel Almayım hep iş yapıyım evin düzenini 4 4lük yapayım istiyor ama bilmiyo ki çocuklar gelince herşey sil başa dönüyorı o sanıyo ki ev hep böyle nasıl o hale geldiğini bilmediği için.bazen de aklıma geliyo erkekler güçlü kadın istemiyo bu ara zayıflamadakş ve iş aramada ki azmimi görünce korktu bastırmaya sindirmeye çalışıyo zannımca ama dur daha yeni başlıyorum
teşekkür ederim kaptanımMenülerin çok güzel gidiyor tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?