69.9 gördüm bu sabah ...
Tatlım , diğer mesajını da okudum .
Sadece 24 saat elini bir işe sürme . Ne mutfak ne banyo ... Bulaşık falan da .
25. saat eşine dön dedi ki ; ben evde bir şey yapmıyordum ya , işte yapmayınca böyle oluyor ...bil istedim .
seninde yakındır 69 un canımmmay süpersin ne güzeldirrrrrr 69,9 rakkamı
ay süpersin ne güzeldirrrrrr 69,9 rakkamı
seninde yakındır 69 un canımmmben ise ör anam ör bitmez
evettttttttttttt bencede .. Mesela benim ilk aşkım 7910 kilocuk var aramızda ...ensemde nefesini hissediyorum
Ya 69 la başladı ya... betülüm betülüm ......89 79 69 59....... bunlar önemli rakamlar diyet için
öyle senin boşadıklarını alıyorumNe örüyosun yavrum haroşa mı türkan şoray kirpiği mi
Sende 7 lere geldinnnn hanımmm , ben zaten 7 den başlamıştım
neeee 69 muyarın sabah gözlerimi 69la açmak istiyourm ayy benim basenler nerde diye yorganın altında aramak istiyorum.
evettttttttttttt bencede .. Mesela benim ilk aşkım 79bu cuma aşkımla kavuşsak ne güzel olur demi yaniii
öyle senin boşadıklarını alıyorum
hayal kurmak sıfır kalorineeee 69 muayy bir an kalbime inecekti, herkes mi göçtü 69 lara bi ben mi kaldım 79 a diye
yarın sabah gözlerimi 69la açmak istiyourm ayy benim basenler nerde diye yorganın altında aramak istiyorum.
ahhh amiiiinnnnMum ışığında salata yeseniz beraberBence vuslat yakın aşkınla . Unutma sen 83 mü ne bekliyordun aşkla ... onu görmeden 82.9 inmiştim .
79 da sana böyle bir kazık atar inşallah
Ooooo hemen 5 lere geleyim o zaman
bu da isteyip de 60ları göremeyenlere gelsin
Yok kıs yengeç benimki yengeçççç ama yükseleni öküüüzzzay senin adamın burcu ne kesin başaktır.
sen yinede kendini eşine karşı doldurma.sakinleş güzelce konus ben üzülüyorum kırılıyorum ay inciniyourm diye.naz yap niyaz yap.tartışma.hani bana diyordun senin gizli silahın yokmu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?