Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok kıs yengeç benimki yengeçççç ama yükseleni öküüüzzz
Adam sevdiğini yerden yere vuranlardan
Banada tek çözüm o gizli silahı kullanmak kaldı gösterecem ama elletmeyeceemm muhahahaha
ay ahu ya kapım açık dışarda hasta ben tek başına ve gülüyom.adım çıkacak
buda sana gelsin...

daha çok surat yapıp sıkıntı çıkarmasın
Surat yapacağı kesin de sonu ne olur bilmiyorum bi kere bayağı bi işe yaramıştı
Her pazar bana sormadan misafir getriyodu ablasıgil falan bi gün okadar yorgundum ki bu yine misafir getirecekmiş bişey lazımmı diye aramasıyla ablasıgilin gelmesi 5 dk oldu kafamı zor kapattım neyse akşama kadar bide misafir ağırla gece 1 olmuş yatacam ama bitap haldeyim bu geldi tabi malum istekler "Valla kusura bakma akşama kadar misafir ağırladım bide seni ağırlayamam " dedim yattım uyudum son oldu

iyi demişsin
ayy seninkiyle benimki aynı öküz burcundan ozaman,benimkide pek sever ailesini davet etmeyi,bizimde tek kavga sebebimiz budur
benimki koç burcu

Antepliler kaldırsa olmazmı ahum
Hemşerimi buldumm

Benim d 3 te eksiklik varmış test sonucunu bugün aldım bi ara yine vardı ilaç yine kullsnacam
Geçmiş olsun canım

Herkesler gitmiş .

00:11 balkabağına dönüştük :)) pijamalar giyildi.

Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler ... enişteye iletildi 7.takımdan diye :)
Eşinin doğum günü kutlu olsun ablacım nice mutlu yaşları birlikte görürsünüz inşallah

Hıı gergin yani enişte
Tarihleri çok bilmiyomki hülyam
Yengeç burçları tanıdıgım en iyi eş erkek için

Bekarlar ikizler erkeginden uzak durun !!!!
Benim ex sevgilim ikizlerdi ondan demek bi hayrını göremedim

Oooo sen tiksineceksen , helva , bal kaymak , halley , gofret ve pufla da bool anılarım var

Anlatayım mııııııııı
Ahaha

Günlük kilo bildirimi bence mantıklı değil ama pazartesi olabilir. Tabi ben cuma günü diyetisyende pazartesi evde tartılacağım için bi dalgalanma olabilir
İkili yarışlar da olabilir ama rakipler her hafta değişirse hem bi heyecanlı hem de değişiklik olur takım içi yüzde sıralaması da yapılabilir her hafta.

şimdi bu sevinc bi büyük boy pastada bilem yok.
Özlü söz gibi işte bu

10 kilocuk var aramızda ...ensemde nefesini hissediyorum

Ya 69 la başladı ya ... betülüm betülüm ......89 79 69 59....... bunlar önemli rakamlar diyet için
Ah ah 79 görseydim ben de artık 3 yıldır 80 lerden kurtulamadım

neeee 69 mu ayy bir an kalbime inecekti, herkes mi göçtü 69 lara bi ben mi kaldım 79 a diye
Ben de varım darısı başımıza

Ooooo bir littlecoffeedoc ve @fatmanurkaya görüyorum aşağıda
Dün çok yorgundum geçmişi okuyamadan uyudum bugün başladım anca bitti ben de şimdi yazabildim

bu da isteyip de 60ları göremeyenlere gelsin
Gelsin o da gelsin bana 60 nerdee ben nerde

Son günlerde hem çok iradesiz hem de çok uykuluyum. Uyku düzenim yok, yemek düzenim yok, hiçbir düzenim yok. Birkaç hafta içinde taşınacağız bu yüzden ev dapdağınık her yer koliler, gazeteye sarılmış eşyalar... Bi de kendimi çok şiş hissediyorum hatta diyete ara verip izne çıkıp bi süre uzak mı kalsam diye düşünmeye başladım.

Alar
Alarm alarm.acele cosluk vaka var kaptanicem.

Kuzumm taşınınca geçecekk stres yapma kendine sakın sakın araa verme gerçekten güzel gidiyorsun kg vermnede azmettin başarcaksınnn hep destek tam destek arkandayımm tatlişşş gardımızı düşürmüyoruzzz haydii devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…