- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
içelim o vakit...AHAHA BANA GELSİNNNN
ay ahu ya kapım açık dışarda hasta ben tek başına ve gülüyom.adım çıkacakYok kıs yengeç benimki yengeçççç ama yükseleni öküüüzzz
Adam sevdiğini yerden yere vuranlardan
Banada tek çözüm o gizli silahı kullanmak kaldıgösterecem ama elletmeyeceemm muhahahaha
Yok kıs yengeç benimki yengeçççç ama yükseleni öküüüzzz
Adam sevdiğini yerden yere vuranlardan
Banada tek çözüm o gizli silahı kullanmak kaldıgösterecem ama elletmeyeceemm muhahahaha
Surat yapacağı kesin de sonu ne olur bilmiyorum bi kere bayağı bi işe yaramıştı
daha çok surat yapıp sıkıntı çıkarmasın
Surat yapacağı kesin de sonu ne olur bilmiyorum bi kere bayağı bi işe yaramıştı
Her pazar bana sormadan misafir getriyodu ablasıgil falan bi gün okadar yorgundum ki bu yine misafir getirecekmiş bişey lazımmı diye aramasıyla ablasıgilin gelmesi 5 dk oldu kafamı zor kapattım neyse akşama kadar bide misafir ağırla gece 1 olmuş yatacam ama bitap haldeyim bu geldi tabi malum istekler "Valla kusura bakma akşama kadar misafir ağırladım bide seni ağırlayamam " dedim yattım uyudum son oldu
wuhuuuuuuu sen cumaya 68 görürsün cnm süper yaaaManyağa bağladım , tartıda manyak olacak..Dışardan gelip tartıldım şimdi , 69.7
Habire üstündeyim , dayanıklılık kontrol
auscum bu da senin için benim çalışkan kaptaniçem
Eyvahhh eyvahh cuma öncesii tehdit mii kaptanımm deryammCııııııııııııııızzzzz diye sokar
Vııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz diye uçarım
Hemşerimi buldummAntepliler kaldırsa olmazmı ahum
Geçmiş olsun canımBenim d 3 te eksiklik varmış test sonucunu bugün aldım bi ara yine vardı ilaç yine kullsnacam
Eşinin doğum günü kutlu olsun ablacım nice mutlu yaşları birlikte görürsünüz inşallahHerkesler gitmiş .
00:11 balkabağına dönüştük :)) pijamalar giyildi.
Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler ... enişteye iletildi 7.takımdan diye :)
Benim ex sevgilim ikizlerdi ondan demek bi hayrını göremedimHıı gergin yani enişte
Tarihleri çok bilmiyomki hülyam
Yengeç burçları tanıdıgım en iyi eş erkek için
Bekarlar ikizler erkeginden uzak durun !!!!
AhahaOooo sen tiksineceksen , helva , bal kaymak , halley , gofret ve pufla da bool anılarım var
Anlatayım mııııııııı
Günlük kilo bildirimi bence mantıklı değilGüzeller !
Bir sorum var sizlereGören görmeyene haber versin , herkesin fikri önemli.
Şimdi ben arada diğer takımlara da bakıyorum ... Mucize bir motivasyonları falan vardır diye , kaçırmayayım :))
Gördüğüm bir iki takımda günlük kilo bildirimi var , bu şekilde frenliyorlar . Bir de ikili yarışlar çok malum .
Sizi motive edecek her fikri açığım .
Konuyu soran kişi olarak ilk fikri de ben beyan edeyim
Günlük kilo bildirimine olumsuz bakıyorum . İkili yarışları da isteyenin gönlüne bırakıyorum .Kural olarak olması dikte geliyor , ve diyette zorlama şevki kırar .
Ama çoğunluk , yapalım derse ... tablo takip vs .. ne varsa yaparım haberiniz ola
Özlü söz gibi işte buşimdi bu sevinc bi büyük boy pastada bilem yok.
Ah ah 79 görseydim ben de artık10 kilocuk var aramızda ...ensemde nefesini hissediyorum
Ya 69 la başladı ya... betülüm betülüm ......89 79 69 59....... bunlar önemli rakamlar diyet için
Ben de varım darısı başımızaneeee 69 muayy bir an kalbime inecekti, herkes mi göçtü 69 lara bi ben mi kaldım 79 a diye
Dün çok yorgundum geçmişi okuyamadan uyudum bugün başladım anca bitti ben de şimdi yazabildim
Gelsin o da gelsin banabu da isteyip de 60ları göremeyenlere gelsin
Alarm alarm.acele cosluk vaka var kaptanicem.Son günlerde hem çok iradesiz hem de çok uykuluyum. Uyku düzenim yok, yemek düzenim yok, hiçbir düzenim yok. Birkaç hafta içinde taşınacağız bu yüzden ev dapdağınık her yer koliler, gazeteye sarılmış eşyalar... Bi de kendimi çok şiş hissediyorumhatta diyete ara verip izne çıkıp bi süre uzak mı kalsam diye düşünmeye başladım.
Kuzumm taşınınca geçecekk stres yapma kendine sakın sakın araa verme gerçekten güzel gidiyorsun kg vermnede azmettin başarcaksınnn hep destek tam destek arkandayımm tatlişşş gardımızı düşürmüyoruzzz haydii devammmSon günlerde hem çok iradesiz hem de çok uykuluyum. Uyku düzenim yok, yemek düzenim yok, hiçbir düzenim yok. Birkaç hafta içinde taşınacağız bu yüzden ev dapdağınık her yer koliler, gazeteye sarılmış eşyalar... Bi de kendimi çok şiş hissediyorumhatta diyete ara verip izne çıkıp bi süre uzak mı kalsam diye düşünmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?