Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saydin78 kuzumm nerlerdesinnnn özledimm
saol bitanem senden başka kimsecikler merak etmemiş beni çok yoğun geçiyor bu günler kuzum. Dün şehir dışı yaptık geldik, bu sabahta hastaneye gittim. Kan verdim. İnsülin direnci bakıldı, glikoz için açlık tokluk bakıldı anladığım kadarıyla normal gibi sonuç. Yarın tekrar gidicem. Yarın ayrıca diyetisyen de inşaAllah vücüt yağ kas oranına bakılacak, bakalım ne çıkacak. Merak ediyorum.

Kiyamammmmm başı ağrıyo diye sessizce müzik dinliyorum.iyilestin mi
Açıldımm kuzummm açıldımm şükür benim stresten herhaldee çünkü kafam felan boynum kulaklarımm zır sivilce gibi bier şeyler çıktıı şimdide uyuz eşekk gibi kaşınıyommm

Ohhh ohhh şükürler olsunn kuzumm amann iyi çıksın sonuçların birtanemmm İnşallahh iyi çıkar yarında oranların dün bitiktimm baktım göremedim bugündee şöyle canlanıncaa bir ses edeyim dedimm canımsınn

yolculuk dönüşü kulaklarini cinlatmayalim da dinlensin dediydik

Yaaa hiç de güzel gitmiyorum
Dünün menüm berbat bugünkü berbat. Güya toplayacaktım kendimi söz vermiştim. Kaptanıma karşı da utanıyorum ne topladım kendimi ne de çabam var napcam bilmiyorum

Yaaa hiç de güzel gitmiyorum
Dünün menüm berbat bugünkü berbat. Güya toplayacaktım kendimi söz vermiştim. Kaptanıma karşı da utanıyorum ne topladım kendimi ne de çabam var napcam bilmiyorum
Olsunnn kuzummm dengelersinnn yaparsınn azmettikçee yanılmıyorsam bireyselde 1. bilee oldunn sen o sen değil misinnn

Saol bitanem. Hep iyi olalım. Sen nasıl oldun? ben 2 gündür az uyuyorum ondan ağrıdı sanırım tatlım. Bugün çok hafif baş ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…