İyii şükür tatlımm sen nasılsınnKızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor?
Kiyamammmmm başı ağrıyo diye sessizce müzik dinliyorum.iyilestin miKızz rakibemmmkelebekolacam benii gazlamıyon daa heççç kıyamıyonn dimii banaa tellim dohtorum canparemmm
saol bitanem
Açıldımm kuzummm açıldımm şükür benim stresten herhaldee çünkü kafam felan boynum kulaklarımm zır sivilce gibi bier şeyler çıktıı şimdide uyuz eşekk gibi kaşınıyommmKiyamammmmm başı ağrıyo diye sessizce müzik dinliyorum.iyilestin mi
Ohhh ohhh şükürler olsunn kuzumm amann iyi çıksın sonuçların birtanemmmsaol bitanemsenden başka kimsecikler merak etmemiş beni çok yoğun geçiyor bu günler kuzum. Dün şehir dışı yaptık geldik, bu sabahta hastaneye gittim. Kan verdim. İnsülin direnci bakıldı, glikoz için açlık tokluk bakıldı anladığım kadarıyla normal gibi sonuç. Yarın tekrar gidicem. Yarın ayrıca diyetisyen de inşaAllah vücüt yağ kas oranına bakılacak, bakalım ne çıkacak. Merak ediyorum.
yolculuk dönüşü kulaklarini cinlatmayalim da dinlensin dediydiksaol bitanemsenden başka kimsecikler merak etmemiş beni çok yoğun geçiyor bu günler kuzum. Dün şehir dışı yaptık geldik, bu sabahta hastaneye gittim. Kan verdim. İnsülin direnci bakıldı, glikoz için açlık tokluk bakıldı anladığım kadarıyla normal gibi sonuç. Yarın tekrar gidicem. Yarın ayrıca diyetisyen de inşaAllah vücüt yağ kas oranına bakılacak, bakalım ne çıkacak. Merak ediyorum.
Bakkkk yaaa zalim tellii seniiiiiTelliogullari bu hafta seferogullarini gomicekmiyiz.rehavet yok hobbaaaa
Yaaa hiç de güzel gitmiyorumKuzumm taşınınca geçecekk stres yapma kendine sakın sakın araa verme gerçekten güzel gidiyorsun kg vermnede azmettin başarcaksınnn hep destek tam destek arkandayımm tatlişşş gardımızı düşürmüyoruzzz haydii devammm
Nerden buluyor doktorum bu şarkıları Allah iyiliğini versinauscum bu da senin için benim çalışkan kaptaniçem
Olsunnn kuzummm dengelersinnn yaparsınn azmettikçee yanılmıyorsam bireyselde 1. bilee oldunn sen o sen değil misinnnYaaa hiç de güzel gitmiyorum
Dünün menüm berbat bugünkü berbat. Güya toplayacaktım kendimi söz vermiştim. Kaptanıma karşı da utanıyorumne topladım kendimi ne de çabam var napcam bilmiyorum
Öyle diyosun emi dr.um?yolculuk dönüşü kulaklarini cinlatmayalim da dinlensin dediydik
Evet oyum tee fi tarihindeOlsunnn kuzummm dengelersinnn yaparsınn azmettikçee yanılmıyorsam bireyselde 1. bilee oldunn sen o sen değil misinnn
Sağol ablacım toparlanır mı ki bundan sonra bu hafta için geçti di mi kilo almış bile olabilirim
Saol bitanem. Hep iyi olalım.Ohhh ohhh şükürler olsunn kuzumm amann iyi çıksın sonuçların birtanemmmİnşallahh iyi çıkar yarında oranların dün bitiktimm baktım göremedim bugündee şöyle canlanıncaa bir ses edeyim dedimm canımsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?