- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Ha ha ha yerim ben onubana şimdi msj atmış cadı 'anne sen çok güzelsin en yumuşak sensin.'ben onu yumuşağım diye seviyorum da.
Bütün erkekler aynı sekerim hiçte sıkma canını aynı lafları bende çok duyuyorum bide sende 3 çocuk var aslında ne yapıcak sin böyle dediklerinde biliyomusun sabahtan akşama kadar hiçbir iş yapmiycaksin ne yemek ne çamaşır ne temizlik akşama kadar oturucak sin evin o halini gördükleri zaman alicaklar neyin ne olduğunu himm çok kızıyorum böyle adamlara baştada kocam olmak uzereKızlar bu ara benimde moral düşük direk etkiliyor ya bu diyeti
Moralli olunca enerjik oluyorum
Dün benimkiylede çatıştık onunda etkisi var tabi
Ev hanımı deyince akla evde oturan kadın geliyo akıllarına ben çoluğa çocuğa dersine yedirmesine toplamasına çamaşıra bulaşığa anca yetişiyorum ev zaten büyük bide 2 saatlik spor + geçen haftaki hergün gezmeler ev işlerimi aksattı bizimki hemen evde ne iş yapıyosun ki demeye başladı anca elimde telefonmuş adamın alerjisi var "bakın çocuklar şimdi biz gidelim anneniz hemen telefonunu alıp yatağa girecek"diyo sabah bende girerim sanane dedim madem bi işe yaramıyorum gideyimde para kazanayım neden evde dur diyorsun dedim o Öyle yaptıkça hiç iş yapasım gelmiyor gıcık oldum şuan sırf zayıflamak için evdeyim yoksa bedava paralı demem girerim bi işeadam bir aydır pazar dahil çalışıyo erken geldiği akşam 22.00 çocuklar uyuyacağı zaman geliyo ben çocuklar gelince hem analık hem babalık yapıyorum deyince de suçlu oluyorum
Aaa süpersin cnm çok sevindim
69.9 gördüm bu sabah ...
Tatlım , diğer mesajını da okudum .
Sadece 24 saat elini bir işe sürme . Ne mutfak ne banyo ... Bulaşık falan da .
25. saat eşine dön dedi ki ; ben evde bir şey yapmıyordum ya , işte yapmayınca böyle oluyor ...bil istedim .
Bencede canım kesinlikle bırakma derim diyetisyen insani disiplin ediyor ama pahalıdan diyosun parada lazım ben öğrenciyken stant hostesligi yapiyodum haftasonları matketlerde iki günde 50 100 bişeyler geçiyordu elimeBi yandan da diyorum ki ben aylarca kendi kendime kilo veremedim diyetisyen yardımıyla verdim bırakırsam başa dönerim
Ha gayret Betüs seninde yakındır aramıza katılman sonuçta sen bizden dahada uzun bir yoldan geliyosunneeee 69 muayy bir an kalbime inecekti, herkes mi göçtü 69 lara bi ben mi kaldım 79 a diye
Yürü be ahu kim tutar seniYok kıs yengeç benimki yengeçççç ama yükseleni öküüüzzz
Adam sevdiğini yerden yere vuranlardan
Banada tek çözüm o gizli silahı kullanmak kaldıgösterecem ama elletmeyeceemm muhahahaha
Neyyyy ay ben bunu ne duydum nede okudum otur sifirBugün de erken kalkamadım işteokula da gitmedim aferin bana. 13 gibi uyandım bu kez de yataktan kalkamadım. Kalktığımda çoooook acıkmıştım 3 tane baklavayı indirdim mideye
Ben üni okurken özel ders veriyordum canım. hem lise hem kpss falan..Kızlar diyetisyeni bıraksam mı ya maddi sıkıntı yaşıyorum hem bu aralar. Diyetisyenimi çok seviyorum ama çok da pahalı..
Bi de sizce bi öğrenci ne iş yaparak para kazanabilir? Hangi iş uygundur?
kusura bakma kuzum yeni gördüm. Dk daki böbrek süzme hızı 90 üstü normalkelebekolacam dr.um ya bir tetkik sorucam sana
eGFR (CKD-EPI) Sonuç : >90 Birim: mL/dk/1,73 m2 Ref.Aralığı: 80-125
diyor. Rengi kırmızıydı da bir sıkıntı mı var acaba dr.um?
Bende iyi birgün geçiriyorum spor da yaptım bugün.Spor yapınca hemen fark ediyor kilo durumu. ama regl im sıkıntılı 2 gün geçti. hayırlısı bakalım.İyii şükür tatlımm sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?