Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bütün erkekler aynı sekerim hiçte sıkma canını aynı lafları bende çok duyuyorum bide sende 3 çocuk var aslında ne yapıcak sin böyle dediklerinde biliyomusun sabahtan akşama kadar hiçbir iş yapmiycaksin ne yemek ne çamaşır ne temizlik akşama kadar oturucak sin evin o halini gördükleri zaman alicaklar neyin ne olduğunu himm çok kızıyorum böyle adamlara baştada kocam olmak uzere

Aaa süpersin cnm çok sevindim bende hemen arkandayim bugün yarın gorucemmmmm insallah

Bi yandan da diyorum ki ben aylarca kendi kendime kilo veremedim diyetisyen yardımıyla verdim bırakırsam başa dönerim
Bencede canım kesinlikle bırakma derim diyetisyen insani disiplin ediyor ama pahalıdan diyosun parada lazım ben öğrenciyken stant hostesligi yapiyodum haftasonları matketlerde iki günde 50 100 bişeyler geçiyordu elime

Kızlar diyetisyeni bıraksam mı ya maddi sıkıntı yaşıyorum hem bu aralar. Diyetisyenimi çok seviyorum ama çok da pahalı..
Bi de sizce bi öğrenci ne iş yaparak para kazanabilir? Hangi iş uygundur?
Ben üni okurken özel ders veriyordum canım. hem lise hem kpss falan..
Çok iyi destek olmuştu bana maddi açıdan.
Eğer diyetisyen olmadan zor oluyorsa bırakma derim

kelebekolacam dr.um ya bir tetkik sorucam sana
eGFR (CKD-EPI) Sonuç : >90 Birim: mL/dk/1,73 m2 Ref.Aralığı: 80-125
diyor. Rengi kırmızıydı da bir sıkıntı mı var acaba dr.um?
kusura bakma kuzum yeni gördüm. Dk daki böbrek süzme hızı 90 üstü normal

İyi akşamlar kızlar menümü vereyim pek açıcı degil diyet modunda deglm ya
Sabah
Kk peynr
3 zeytin
1 dilim ekmek
Ögle
Yarm tabak patlıcan yemeği
Ara öğün
Bir portakal
Akşam
1 kepce yeşil mercimek çorbası
3 kaşık eriste
Yarım bardak ayran
Salata (göbek kırmızı lahana havuç mısır limonlu)

littlecoffeedoc 3 dilim baklavayla diyetin sonu gelmez. Ayda 450 çok diyetisyen için. Bende istanbulda gitmiştim semt farkı çok.
Beşyüzevleri bilirmisin orda bi hastanede seansı 80 di.2 haftada 1 gidebiliyorsun
Ben mecburi hizmetle sultangazideydim. Orda seansı 40 tl ye gittim.

Ay kızlar benim adam aradı bugün erken gelecekmiş duyda inanma dün bende onu yerden yere vurunca işe yaradı nasıl kendi işinin patronusun böyle patron mu olur falan dedimdi bende evi toparladım baya demekki birbirine laf sokmayı yabana atmamak gerekiyormuş ayol arada bana bi jip alamadın falan da deyim bari neyse bugünlük sohbetinize katılamasam da bi ara menü bildiririm wc den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…