Iyimiş abla de bencedeAy kızlar benim adam aradı bugün erken gelecekmiş duyda inanma dün bende onu yerden yere vurunca işe yaradı nasıl kendi işinin patronusun böyle patron mu olur falan dedimdi bende evi toparladım baya demekki birbirine laf sokmayı yabana atmamak gerekiyormuş ayol arada bana bi jip alamadın falan da deyim barineyse bugünlük sohbetinize katılamasam da bi ara menü bildiririm wc den
cok sagol canimHayırlı olsun yeni işin tatlim
neden öyle dusündünki cnm menun bence gayet ıyı sen diyet modunda değilsen dıyetteyken ne yiyon o zamanİyi akşamlar kızlar menümü vereyim pek açıcı degil diyet modunda deglm ya
Sabah
Kk peynr
3 zeytin
1 dilim ekmek
Ögle
Yarm tabak patlıcan yemeği
Ara öğün
Bir portakal
Akşam
1 kepce yeşil mercimek çorbası
3 kaşık eriste
Yarım bardak ayran
Salata (göbek kırmızı lahana havuç mısır limonlu)
Allah iyiliğini versin ahuAy kızlar benim adam aradı bugün erken gelecekmiş duyda inanma dün bende onu yerden yere vurunca işe yaradı nasıl kendi işinin patronusun böyle patron mu olur falan dedimdi bende evi toparladım baya demekki birbirine laf sokmayı yabana atmamak gerekiyormuş ayol arada bana bi jip alamadın falan da deyim barineyse bugünlük sohbetinize katılamasam da bi ara menü bildiririm wc den
Tesekkur ederim dr.umkusura bakma kuzum yeni gördüm. Dk daki böbrek süzme hızı 90 üstü normal
Ayyy kapitanimmmm sağlıklı besleneniiiim yahu sigara mi icion sen. Oy icmiom de noluurrr@Ahu060812 Allah iyiliği versin emiii , yükseleni öküüüz hadumanı yuttum okurken (kamu spotu:sigara sağlığa zararlıdır)
kelebekolacam sıradaki parçada bana gelsin heee mii , çok kıskandım
Süper menü süper azim..tebriklerEvet şimdi gelelim bugün yediklerimize
Sabah
Bir dilim kaşar peyniri domates biberle hazırlanmış çavdar ekmekli tost
5 adet siyah zeytin
Domates biber marul dereotu
1 fincan yeşil çay
Ara
1 dilim ananas
2 tane ceviz
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu kereviz
Ara
1 tane tarçınlı yeşil elma
1 fincan yeşil çay
Akşam
1 tabak etli kabak yemeği
Büyük bir bardak ayran
3 litre su
45 dk leslie
Ha bu arada böğürtlenli kek yaptım ama yemedim
Hamur isi ekmek hic olmasn dyrm ama dynamayp yiyormneden öyle dusündünki cnm menun bence gayet ıyı sen diyet modunda değilsen dıyetteyken ne yiyon o zaman
Ya ben de defacto mavi colins gibi yerlerde part time çalışabilirim diye düşünmüştüm biraz araştırayım mutlaka bulunur di miBencede canım kesinlikle bırakma derim diyetisyen insani disiplin ediyor ama pahalıdan diyosun parada lazım ben öğrenciyken stant hostesligi yapiyodum haftasonları matketlerde iki günde 50 100 bişeyler geçiyordu elime
Sorma ya haklısınNeyyyy ay ben bunu ne duydum nede okudum otur sifir
Aaa Süper fikir özel ders. İlkokul ortaokul lise ders verebilirim çok iyi fikir teşekkür ederimBen üni okurken özel ders veriyordum canım. hem lise hem kpss falan..
Çok iyi destek olmuştu bana maddi açıdan.
Eğer diyetisyen olmadan zor oluyorsa bırakma derim
İnşallah alacaksın mükafatını. Bu emeğin karşılığı boşa gitmez. Zor bi sınav kendi yaptığını yememek ama atlattın tebrik ederimYolda eşimi aradım börek istedi babasına ıspanaklı bebesine patatesli Kıymalı bana da dusen ispanak kavurma.
çeşit çeşit börek yaptım sabah da kek.
yemedim.insallah mükafatı alırım. Çok yoruldum cokkkkk
Evet 450 beni de ailemi de çok zorluyor. Annem daha ucuz başka iyi bi diyetisyen yok mu ya da bıraksan mı artık anladın nasıl besleneceğini gitmene gerek yok filan dedi ona da hak veriyorum dediğin yerlere bi bakayım seans 80 ya da 40 çok iyi fiyatlar bence her hafta gitsem ayda 200, benim ödediğimin yarısından da az.littlecoffeedoc 3 dilim baklavayla diyetin sonu gelmez. Ayda 450 çok diyetisyen için. Bende istanbulda gitmiştim semt farkı çok.
Beşyüzevleri bilirmisin orda bi hastanede seansı 80 di.2 haftada 1 gidebiliyorsun
Ben mecburi hizmetle sultangazideydim. Orda seansı 40 tl ye gittim.
Olsun canım sen eşinle aranı düzelt iyi olun yarın yazarsın takma kafana hiç moralin iyi olsun yeterAy kızlar benim adam aradı bugün erken gelecekmiş duyda inanma dün bende onu yerden yere vurunca işe yaradı nasıl kendi işinin patronusun böyle patron mu olur falan dedimdi bende evi toparladım baya demekki birbirine laf sokmayı yabana atmamak gerekiyormuş ayol arada bana bi jip alamadın falan da deyim barineyse bugünlük sohbetinize katılamasam da bi ara menü bildiririm wc den
Bi foto atabilirmisinTesekkur ederim dr.umneden kirmizi yapmislar ki dr.um ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?