Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Iyimiş abla de bencede

Kizlar merhaba..

Sabah 2 yumurta birisinin sadecebeyazi.1 kk peynir.1 pirinc patlagi..

Ogleden sonra ablama gittim kacamak yedim kurabiye falan yapmis yedim kızmasın diye ama eve gelince çıkarttım..mercimek koftesi yapmisti bana bulgur dokunuyor midemi bozdu...suan cok halsizim spora gidecektim hic halim yok.

neden öyle dusündünki cnm menun bence gayet ıyı sen diyet modunda değilsen dıyetteyken ne yiyon o zaman

ya iki gundur bu yeni is yerinde duzene giricem dedim ama ilk etapta yemeklerde ekipten ayri olmak istemedim surekli cagiriyorlar kahvalti yemek olaylarinda onlarla beraber olunca direk ben diyette gozukmememk icin baslayamadim bi turlu ikramlar oluyor kiramiyorum. nasil yapicam ne edicem onlarla beraber olunca diyet miyet kalmiyor. arti yeni isin stresi yuznden cok fazla dikkat edemedim. bana yrdim edin ne yapayim

Allah iyiliğini versin ahu
Bazı adamlar vardır nazik bazı adamlarda vardık kazık
Ağlıycan bazen yoksa mama veren olmaz , bu hayatta kimse senin hakkını tepside sana sınmaz yavrum bu en sevdiklerin bile olsa .

Sabah niye yok tubiş ..
Menün iyi canım
Akşam salatanı gördüm sevindim

Ayyy kapitanimmmm sağlıklı besleneniiiim yahu sigara mi icion sen. Oy icmiom de noluurrr

Evet şimdi gelelim bugün yediklerimize
Sabah
Bir dilim kaşar peyniri domates biberle hazırlanmış çavdar ekmekli tost
5 adet siyah zeytin
Domates biber marul dereotu
1 fincan yeşil çay
Ara
1 dilim ananas
2 tane ceviz
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu kereviz
Ara
1 tane tarçınlı yeşil elma
1 fincan yeşil çay
Akşam
1 tabak etli kabak yemeği
Büyük bir bardak ayran
3 litre su
45 dk leslie
Ha bu arada böğürtlenli kek yaptım ama yemedim

Sabah az az peynir balkaymak yedim kaçtım okula geç kaliodum .
Öğle 3 tatlı kasigi labne peynir
2 dilim kadar ekmek
2 cay kasigi lor peynir
Balkaymak 2 3 tatlı kaşığı
2 hurma 1 biskvi
Akşam
2 küçük lahmacun yarimdan az kaşarlı pide
Salata biraz da başka şeylerden yarım bardk kola
Yarım elma armut cennet hurmasi
çay ı yazmim opuyurm . spor sayılacak ev temizliği var . su iyi

Süper menü süper azim..tebrikler

Dedim komşuya gidip bi tartilayim,tartimi test etmek için benim tarafımdan 400 gr eksik tartiyor

Eve bi girdim girmez olaydım missss gibi koku, nuhallebili kadayıf, elmalı pasta, patatesli börek aman tanrım didim

Ay ne olur ye falan filan hep aynı tezgah , ay yok valla bilmem ne Abla ben varsa bi açı kahveni alayim dedimkahvemi içtim kactim

Bencede canım kesinlikle bırakma derim diyetisyen insani disiplin ediyor ama pahalıdan diyosun parada lazım ben öğrenciyken stant hostesligi yapiyodum haftasonları matketlerde iki günde 50 100 bişeyler geçiyordu elime
Ya ben de defacto mavi colins gibi yerlerde part time çalışabilirim diye düşünmüştüm biraz araştırayım mutlaka bulunur di mi

Neyyyy ay ben bunu ne duydum nede okudum otur sifir
Sorma ya haklısın bu ara çok iradesizim ve ardından müthiş pişmanlık duyuyorum. Hani yemeden önce düşünüyorum ben bunu yesem sonra pişman olacağım yemesem mi diye, ama malesef engel olamıyorum kudurmuş gibi yiyorum

Ben üni okurken özel ders veriyordum canım. hem lise hem kpss falan..
Çok iyi destek olmuştu bana maddi açıdan.
Eğer diyetisyen olmadan zor oluyorsa bırakma derim
Aaa Süper fikir özel ders. İlkokul ortaokul lise ders verebilirim çok iyi fikir teşekkür ederim

İnşallah alacaksın mükafatını. Bu emeğin karşılığı boşa gitmez. Zor bi sınav kendi yaptığını yememek ama atlattın tebrik ederim

Evet 450 beni de ailemi de çok zorluyor. Annem daha ucuz başka iyi bi diyetisyen yok mu ya da bıraksan mı artık anladın nasıl besleneceğini gitmene gerek yok filan dedi ona da hak veriyorum dediğin yerlere bi bakayım seans 80 ya da 40 çok iyi fiyatlar bence her hafta gitsem ayda 200, benim ödediğimin yarısından da az.
Bu arada ben diyeti bozunca aşırı demoralize oluyorum tüm çabam boşa gitmiş gibi. Bi de zaten son birkaç gündür abarttım da abarttım, yok ben bu işi beceremiyorum diye düşünme noktasına getirdim. Ama sen de haklısın 3 dilim baklavayla sonu gelmez sonuçta. Ama kilo almış olabilirim cumaya kadar toparlar mıyım sence??

Olsun canım sen eşinle aranı düzelt iyi olun yarın yazarsın takma kafana hiç moralin iyi olsun yeter

Salı Menü Bildirimi

Sabah

1 fincan sade nescafe
3 kuru kayısı

Kahvaltı

1 dlm kepekli etimek
3 zeytin
1/2 domates

Öğle

1 pors. baharatlı kabak fırında
1 kase yoğurt
3-4 kaşık bulgur

Ara

Sade kahve

Ara

1 mandalina

Akşam

3 ızgara köfte
Salata
Ayran

Su henüz 1.4
Spor cıks.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…