- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Tamam kuzum Allah razı olsunBiz bi evin iki kızı olarak ablamda bende yengeçle evlendik doğru gerçekten memnunuz
Hoşgeldin Fatma arada cee de kız yada ben gelemiycem diye haber ver merak ettim vallah seni hamişim
Teşekkür ederim cnm bende şimdi senin menünü okudumda gözlerim açıldıSüper menü süper azim..tebrikler
Hahahha canimm eti pufumuz bizimm o sekilde herdaim kg veriyorr degisik metosu varTeşekkür ederim cnm bende şimdi senin menünü okudumda gözlerim açıldıbu ne kız
İşte ben bu azmi ayakta alkışlarım şekerimDedim komşuya gidip bi tartilayim,tartimi test etmek için benim tarafımdan 400 gr eksik tartiyor
Eve bi girdim girmez olaydım missss gibi koku, nuhallebili kadayıf, elmalı pasta, patatesli börekaman tanrım didim
Ay ne olur ye falan filan hep aynı tezgah , ay yok valla bilmem ne Abla ben varsa bi açı kahveni alayim dedimkahvemi içtim kactim
Ya bence ekmek olmazsa olmaz diyette çok abartmamak şartıyla yenmeliHamur isi ekmek hic olmasn dyrm ama dynamayp yiyorm
Ay inşallah benim bebeğim de yengeç olacak gibi duruyoranammm iyi dileğe bak,böyle kv de kaçmaz oglun kac yasında acep bende 2 tane kız var
tabiki 2 günde toparlarsin.zararin neresinden dönersek kardirYa ben de defacto mavi colins gibi yerlerde part time çalışabilirim diye düşünmüştüm biraz araştırayım mutlaka bulunur di mi
Sorma ya haklısınbu ara çok iradesizim ve ardından müthiş pişmanlık duyuyorum. Hani yemeden önce düşünüyorum ben bunu yesem sonra pişman olacağım yemesem mi diye, ama malesef engel olamıyorum kudurmuş gibi yiyorum
Aaa Süper fikir özel ders. İlkokul ortaokul lise ders verebilirim çok iyi fikir teşekkür ederim
İnşallah alacaksın mükafatını. Bu emeğin karşılığı boşa gitmez. Zor bi sınav kendi yaptığını yememek ama atlattın tebrik ederim
Evet 450 beni de ailemi de çok zorluyor. Annem daha ucuz başka iyi bi diyetisyen yok mu ya da bıraksan mı artık anladın nasıl besleneceğini gitmene gerek yok filan dedi ona da hak veriyorum dediğin yerlere bi bakayım seans 80 ya da 40 çok iyi fiyatlar bence her hafta gitsem ayda 200, benim ödediğimin yarısından da az.
Bu arada ben diyeti bozunca aşırı demoralize oluyorum tüm çabam boşa gitmiş gibi. Bi de zaten son birkaç gündür abarttım da abarttım, yok ben bu işi beceremiyorum diye düşünme noktasına getirdim. Ama sen de haklısın 3 dilim baklavayla sonu gelmez sonuçta. Ama kilo almış olabilirim cumaya kadar toparlar mıyım sence??
Olsun canım sen eşinle aranı düzelt iyi olun yarın yazarsın takma kafana hiç moralin iyi olsun yeter
450 coook fazla yahu..online diyet danismanligi alsana canim..kan tahlillerini gonderiyorsun sana liste gönderiyor..instagramda diyetisyentugbaaslan var mesela sormustum whatsaptan 180 demisti sanirim..telefonu yaziyor sayfasinda oradan gerekli bilgileri al istersen canim yada diger online diyet yazanlara bak..Ya ben de defacto mavi colins gibi yerlerde part time çalışabilirim diye düşünmüştüm biraz araştırayım mutlaka bulunur di mi
Sorma ya haklısınbu ara çok iradesizim ve ardından müthiş pişmanlık duyuyorum. Hani yemeden önce düşünüyorum ben bunu yesem sonra pişman olacağım yemesem mi diye, ama malesef engel olamıyorum kudurmuş gibi yiyorum
Aaa Süper fikir özel ders. İlkokul ortaokul lise ders verebilirim çok iyi fikir teşekkür ederim
İnşallah alacaksın mükafatını. Bu emeğin karşılığı boşa gitmez. Zor bi sınav kendi yaptığını yememek ama atlattın tebrik ederim
Evet 450 beni de ailemi de çok zorluyor. Annem daha ucuz başka iyi bi diyetisyen yok mu ya da bıraksan mı artık anladın nasıl besleneceğini gitmene gerek yok filan dedi ona da hak veriyorum dediğin yerlere bi bakayım seans 80 ya da 40 çok iyi fiyatlar bence her hafta gitsem ayda 200, benim ödediğimin yarısından da az.
Bu arada ben diyeti bozunca aşırı demoralize oluyorum tüm çabam boşa gitmiş gibi. Bi de zaten son birkaç gündür abarttım da abarttım, yok ben bu işi beceremiyorum diye düşünme noktasına getirdim. Ama sen de haklısın 3 dilim baklavayla sonu gelmez sonuçta. Ama kilo almış olabilirim cumaya kadar toparlar mıyım sence??
Olsun canım sen eşinle aranı düzelt iyi olun yarın yazarsın takma kafana hiç moralin iyi olsun yeter
Ney bide kilomu veriyor böyle yiyerekHahahha canimm eti pufumuz bizimm o sekilde herdaim kg veriyorr degisik metosu var
Vallaa emziriyor belkide ondann kuzumNey bide kilomu veriyor böyle yiyereko zaman yemese bir ayda bu iş tamam
Eyvahhh eyvahh cuma öncesii tehdit mii kaptanımm deryamm
Hemşerimi buldumm
Geçmiş olsun canım
Eşinin doğum günü kutlu olsun ablacım nice mutlu yaşları birlikte görürsünüz inşallah
Benim ex sevgilim ikizlerdi ondan demek bi hayrını göremedim
Ahaha
Günlük kilo bildirimi bence mantıklı değilama pazartesi olabilir. Tabi ben cuma günü diyetisyende pazartesi evde tartılacağım için bi dalgalanma olabilir
İkili yarışlar da olabilir ama rakipler her hafta değişirse hem bi heyecanlı hem de değişiklik olurtakım içi yüzde sıralaması da yapılabilir her hafta.
Özlü söz gibi işte bu
Ah ah 79 görseydim ben de artık3 yıldır 80 lerden kurtulamadım
Ben de varım darısı başımıza
Dün çok yorgundum geçmişi okuyamadan uyudum bugün başladım anca bitti ben de şimdi yazabildim
Gelsin o da gelsin bana60 nerdee ben nerde
Telliogullari bu hafta seferogullarini gomicekmiyiz.rehavet yok hobbaaaa
Eki Görüntüle 1921800
Bizlerin çene düşünceee kaptanı deryammAusencia ve onun meşhurr orhun kitabelerii
Aaa süpersin cnm çok sevindimbende hemen arkandayim bugün yarın gorucemmmmm insallah
Salı :
Sabah :
En hizlisindan 2 haşlanmış yumurta
Kahve
Ogle :
Ton balıklı salata kocaman kase
Ara : türk kahvesi
Akşam:
Izgara tavuk
Yoğurt
Salata
Spor : 60 dk
Su : 2.5 litre olur
Yolda eşimi aradım börek istedi babasına ıspanaklı bebesine patatesli Kıymalı bana da dusen ispanak kavurma.
çeşit çeşit börek yaptım sabah da kek.
yemedim.insallah mükafatı alırım. Çok yoruldum cokkkkk
Menüm
Kahvaltı
2 yumurta
,2 yeşil biber
Öğlen
Yoğurt
Tin balıklı salata
Akşam
Brokoli çorba yoğurt
İyi akşamlar kızlar menümü vereyim pek açıcı degil diyet modunda deglm ya
Sabah
Kk peynr
3 zeytin
1 dilim ekmek
Ögle
Yarm tabak patlıcan yemeği
Ara öğün
Bir portakal
Akşam
1 kepce yeşil mercimek çorbası
3 kaşık eriste
Yarım bardak ayran
Salata (göbek kırmızı lahana havuç mısır limonlu)
Sabah 1 yumurta
1 dilim ekmek zeytin peynir domates
Acılı sos
Ara 2 kare bitter ilaç niyetine
Öğle 3 yk mantar sote yoğurt salata
Ara 10 badem 1 tutam cubuk
Aksam tabak ıspanak kavurma yoğurt
Ay kızlar benim adam aradı bugün erken gelecekmiş duyda inanma dün bende onu yerden yere vurunca işe yaradı nasıl kendi işinin patronusun böyle patron mu olur falan dedimdi bende evi toparladım baya demekki birbirine laf sokmayı yabana atmamak gerekiyormuş ayol arada bana bi jip alamadın falan da deyim barineyse bugünlük sohbetinize katılamasam da bi ara menü bildiririm wc den
Kizlar merhaba..
Sabah 2 yumurta birisinin sadecebeyazi.1 kk peynir.1 pirinc patlagi..
Ogleden sonra ablama gittim kacamak yedimkurabiye falan yapmis yedim kızmasın diye ama eve gelince çıkarttım..mercimek koftesi yapmisti bana bulgur dokunuyor midemi bozdu...suan cok halsizim spora gidecektim hic halim yok.
ya iki gundur bu yeni is yerinde duzene giricem dedim ama ilk etapta yemeklerde ekipten ayri olmak istemedim surekli cagiriyorlar kahvalti yemek olaylarinda onlarla beraber olunca direk ben diyette gozukmememk icin baslayamadim bi turlu ikramlar oluyor kiramiyorum. nasil yapicam ne edicem onlarla beraber olunca diyet miyet kalmiyor. arti yeni isin stresi yuznden cok fazla dikkat edemedim. bana yrdim edin ne yapayim
Ayyy kapitanimmmm sağlıklı besleneniiiim yahu sigara mi icion sen. Oy icmiom de noluurrr
Evet şimdi gelelim bugün yediklerimize
Sabah
Bir dilim kaşar peyniri domates biberle hazırlanmış çavdar ekmekli tost
5 adet siyah zeytin
Domates biber marul dereotu
1 fincan yeşil çay
Ara
1 dilim ananas
2 tane ceviz
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Yoğurtlu kereviz
Ara
1 tane tarçınlı yeşil elma
1 fincan yeşil çay
Akşam
1 tabak etli kabak yemeği
Büyük bir bardak ayran
3 litre su
45 dk leslie
Ha bu arada böğürtlenli kek yaptım ama yemedim
Sabah az az peynir balkaymak yedim kaçtım okula geç kaliodum .
Öğle 3 tatlı kasigi labne peynir
2 dilim kadar ekmek
2 cay kasigi lor peynir
Balkaymak 2 3 tatlı kaşığı
2 hurma 1 biskvi
Akşam
2 küçük lahmacun yarimdan az kaşarlı pide
Salata biraz da başka şeylerdenyarım bardk kola
Yarım elma armut cennet hurmasi
çay ı yazmim opuyurm . spor sayılacak ev temizliği var . su iyi
Dedim komşuya gidip bi tartilayim,tartimi test etmek için benim tarafımdan 400 gr eksik tartiyor
Eve bi girdim girmez olaydım missss gibi koku, nuhallebili kadayıf, elmalı pasta, patatesli börekaman tanrım didim
Ay ne olur ye falan filan hep aynı tezgah , ay yok valla bilmem ne Abla ben varsa bi açı kahveni alayim dedimkahvemi içtim kactim
Menum 06.12.2016 Sali
Sabah
4 dlm sck 1 yumurta
2 dlm ekmek
3 bardak çay
Öğle
1 tost
Akşam
1 tabak et haslama
2 dlm tam bugday
3 lt su 3 bardak kayisi 75 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlarr 7. Takimm canlar
Mağazada part time muhtemelen zor olur ya ama hani tabi daha uygun bi iş bulursam harika olur özel ders vermek çok mantıklı geldilittlecoffeedoc kuşum özel ders vermeyi düşünmez misin yada online anket doldurma işleri var öyle çok kazandırmaz ama evde oturduğun yerden hiç yoktan iyi , mağazada part time zor olabilir marketlerde hafta sonu stant görevlisi olarak çalışman daha mantıklı sanki
Teşekkür ederim kendimi çok daha iyi hissediyorum en azından umutsuz olup kendimi salmıcam :)tabiki 2 günde toparlarsin.zararin neresinden dönersek kardir
180 çok iyi ama online iyi olur mu acaba hiç denedin mi online? Hani baştan savma ya da verimsiz olmasın nasılsa telefondan konuşuyoruz diye450 coook fazla yahu..online diyet danismanligi alsana canim..kan tahlillerini gonderiyorsun sana liste gönderiyor..instagramda diyetisyentugbaaslan var mesela sormustum whatsaptan 180 demisti sanirim..telefonu yaziyor sayfasinda oradan gerekli bilgileri al istersen canim yada diger online diyet yazanlara bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?