Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben denemedim ama yakin bir arkadasim ankara daki bir diyetisyenle calisarak zayifladi..yazdigim profili bir incele istersen..

Çok iyi roxenim .

şimdide yazılı sorusu hazırlayacağım
Ausencia ablam seni 6 lı sayılarda görmek harika

6 larda gün yapalım senle

6 saatten az uyuyanin iştahı 15 kata kadar artabiliyormus

Max. 5 saat uyurum .
15 kat artış mı var bende şimdi ?
Demek 7 uyusam 59 dum bu sabah

Kaptanı deryamm gecen bir arkadas ekmek ye kaslrin sıkıntı olur deyince korkumaa yiyomm hahahhaa vallah

Yavrum ye tabii ... 2 dlm sabah 1 +1 öğle akşam mesela .
Hoş ben 2 dlm toplamdan başka yemiyorum genelde de .
Sende alışık değilim pek ondan sordum .
Aman kaslar gitmesin .

Yavrum ye tabii ... 2 dlm sabah 1 +1 öğle akşam mesela .
Hoş ben 2 dlm toplamdan başka yemiyorum genelde de .
Sende alışık değilim pek ondan sordum .
Aman kaslar gitmesin .
Haklisinn kuzumm cokta zibitmiyimm dimiii benn hahhaa benn masallah vur deyince olduruyomm heee

Enerjine hayranm kaptanm

Ablacım çoooook teşekkür ederim ilgilendiğin için
Diyetisyeni bırakmaya karar verdim evet devlet hastanesi veya online diyet bakacağım. Biraz araştırma yapayım hem 2 hafta daha gideceğim şimdiki diyetisyenime parasını ödemiştim, o zamana kadar bulurum inşallah.
Ve söz veriyorum bu kez tutacağım düzenli hayat oluşturacağım kendime, diyetim de düzene girecek inşallah sizin desteğinizle kendimi çok daha iyi hissediyorum iyiki varsınız bu takıma geldiğim için çok mutluyum

Ausencia yok canim bulgur dokunuyor bana birde 1 yildir regl olmadan onceki birkac gün mide bulantisi oluyor bende..baska olan var mı acaba??
Benim de midem bulanır reglden bir iki gün önce falan

Ben denemedim ama yakin bir arkadasim ankara daki bir diyetisyenle calisarak zayifladi..yazdigim profili bir incele istersen..
Evet evet söylediğin diyetisyene bakacağım. Online diyet fikri de fena gelmemeye başladı çoooook teşekkür ederim

Merhaba şekerler bugün biraz cozuttum yine maalesef hatta uzun zamandır bu kadar cozuttuğumu hatırlamıyorum
Sabah
1 rol ekmek, 1 lokma kıymalı börek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir, 5 zeytin, 1/2 dilim salam
Biraz domates salatalık
1 bardak çay
1 c.k. recel
Ara
2 minik lokma turta
Öğlen
1 rol ekmek
3 y.k. pilavla bir porsiyon et doner
Biraz maydanoz soğan 2 minik biber turşu
Akşam
1/2 ciğ börek
1/2 minik gözleme
2 ince dilim bademli helva
1 kk peynir
8 zeytin
biraz domates salatalik 1 kirmizi biber
2 incir 5 badem 2 ceviz
2 bardak cay
Su: 2-2,250 lt.
Spor: yok
ya benim canim niye bu kadar tatli istedi bugün kan verdim diye mi anlamadım kelebekolacam canısı yardıııım ilgisi var mı?

littlecoffeedoc canım bencede sen özel dersi düşün ihtiyacın olan miktara göre öğrenci ayarlayama çalışırsın Daydream- ablam sen Ata ya ders aldırıyomusun
Aldırmıyorum Can'ım ..matematiği ve Türkçeyi ben çalıştırıyorum.. istatistik mezunuyum..sosyal ve fende Ata çok ilgili o konulara..zaten özel okula gittiği için artı özel derse gerek duymuyoruz..

Oyyy saydın çok yemişsin..diyet yapmayan bir insan için bile çok bu menü..rol ekmek ne demek anlamadım..

Oyyy saydın çok yemişsin..diyet yapmayan bir insan için bile çok bu menü..rol ekmek ne demek anlamadım..
Bende anlamadım cnm ya bugun ne oldu boyle felaket iştah atağîm oldu Kan verdim diye midir nedir Rol ekmek yuvarlak ekmek var ya o canim

Ha haaa wc yi hatırlıyorum serpildi galiba yatak odasından yazan da galiba benimki çoktan alıştı ses etmiyor bazen kendine koz olarak kullanıyor ben maça gideyim sen de takımla konuş diye

Geçmiş olsun ablam Antalya bile olsa havalar çarpıyor dikkat et aman

Geçmiş olsun ablam Antalya bile olsa havalar çarpıyor dikkat et aman
Valla Fatma'm bende ondan korkuyorum dün bütün camları sildim..Can'ımın hiç kıymeti yoktur öyle korumam kendimi.,eşimle ATA'da nezle..aktardan çay aldım kalkıp demleyecek gücüm yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…