Ben denemedim ama yakin bir arkadasim ankara daki bir diyetisyenle calisarak zayifladi..yazdigim profili bir incele istersen..Mağazada part time muhtemelen zor olur ya ama hani tabi daha uygun bi iş bulursam harika olur özel ders vermek çok mantıklı geldi
Teşekkür ederim kendimi çok daha iyi hissediyorum en azından umutsuz olup kendimi salmıcam :)
180 çok iyi ama online iyi olur mu acaba hiç denedin mi online? Hani baştan savma ya da verimsiz olmasın nasılsa telefondan konuşuyoruz diye
menümüde vereyim
sabah : 1 bardak süt , 1 elma
ara : 1çay bardağı mısır
öğle : 2 dl ekmek , 1 yumurta , 1 dl peynir , 8 zeytin , salatalık , çay
sonra bir fasıl uyudum akşam maç izleyeceğim diye ara öğünde atlamış oldum
akşam : marul salata , 1 dl ekmek , 1 kase toyga çorbası
su : 2,5 lt
spor : 4 km yürüyüş , 500 ip atlama
şimdide yazılı sorusu hazırlayacağım
Ausencia ablam seni 6 lı sayılarda görmek harika
6 saatten az uyuyanin iştahı 15 kata kadar artabiliyormus
Kaptanı deryamm gecen bir arkadas ekmek ye kaslrin sıkıntı olur deyince korkumaa yiyomm hahahhaa vallah
Çok iyi roxenim .
6 larda gün yapalım senle
Max. 5 saat uyurum .
15 kat artış mı var bende şimdi ?
Demek 7 uyusam 59 dum bu sabah
Haklisinn kuzumm cokta zibitmiyimm dimiii benn hahhaa benn masallah vur deyince olduruyomm heeeYavrum ye tabii ... 2 dlm sabah 1 +1 öğle akşam mesela .
Hoş ben 2 dlm toplamdan başka yemiyorum genelde de .
Sende alışık değilim pek ondan sordum .
Aman kaslar gitmesin .
Enerjine hayranm kaptanmDikkat Dikkat Ağır Alıntı İçerir
Yok kız , kelebeğin bana yolladığı şarkının sözleri
Devamı da şöyle uçarım , sokarım size bal yapmak için . Canlarım her şey sizin için
Amin çok sağolRabbim herkese en az benim ki kadar güzel bi yuva ve eş nasip etsin . Bu konuda şanslı kullardanım .
Diyetisyenle ilgili soruna cevabım , diyetisyeni bırakma , gittiğin diyetisyeni bırakÇok pahalı.
Varsa devlet hastanesi diyetisyenine her hafta git . Her hastanede olmayabiliyor o zaman da ücreti makul bir diyetisyen bul.
Ek iş olarakt part time satış temsilciliği seni okul zamanı maddi olarak rahatlatabilir .
@cydnz_1 dediği gibi ders verme de olabilir.
Şimdiiiiiiiiiiiiiiii...........
Gelelimmmm fasulyenin faydalarına
Baklavaları okudum .
Pes etmeni okudum .
İzne çıkma düşünceni okudum .
Yapamıyorum , olmuyor , saldım 3 gündürleri de okudum .
Yok taşınıyoruz, yok ev dağınık , yok dipteeyim depresyondayımları da okudum .
Ama hiç birine cevap vermeyeceğim .
Sen bana şu gün gün saat itibarıyla söz ver . Abla de , söz veriyorum daha düzenli bir hayat oluşturacağım de.
Öğlen kalkmak , kalkınca baklava yemek , okula gitmemek ...
Düzenini oturt , diyetinde oturacaktır .
Ve lütfen kilo ile ilgili canını acıtan , seni üzen anılarını ara ara geçir aklından .
Hadi bakalım .
6-2 miydi en son 7-2 miii
Seferoğullarında da gram gaz yok , yenilmeye alıştılar mı ne doktorum ?
Bu sefer bir değişiklik yapıp Manas Destanı ile geldim
Hah bir de enlerde dely kim derlerAlın size deli .Takımın neşesi
Hadi bakalım , heyecanla bekliyorum , hatta gel geç beni bir an önce .
Ne süper gidiyorsun ceyda ya ..Popomu kaşıdım merak etme
Mükafat geliyooooor , 78 mi dersin ne dersin artık 1 vakte kadar
Oy benim masumum , hadi yaaa ...şu dört gün milat olsun sana .
Çok çok merak ediyorum senin sonucu .
Tatlım gayet güzel , her şey yerinde dengeli . Akşam erişte var 3 kaşık ekmek yok .
Niye beğenmiyorsun ki ?
Aaaaa doktorum 2 kare bitter ebu yok canım benim , afiyet olsun var . Tabiii her gün her gün olursa
Ahunun zaferi
Adam anladı tabii başına gelecekleri
Sabahın olmaması dışında diğer öğünler güzel tubacım .
Canım affına sığınıp soruyorum , o çıkartma bilerek olandan değil değil mi ?
Ayrıca genel olarak çok iyi gidiyorsun , mercimek köftesinde diyet olarak zaten sorun yok , bir kurabiye de nazarlığın olurdu .
Geçmiş olsun çok .
Ahhh ersesi ahhh , napacaz seninlediyetteyim demesen de , masa da diyete uygun şeyler olmuyor mu ?
Yani de ayrıca ne olacak ki ?
Dışarda mı yiyorsunuz , salata köfte ye mesela . Ekmek tatlı yeme .
Hadi ya , bak geçen hafta da artıydın .
Emeklerin düğüne kadar mıydı ?
İçiyorum canımHem de çok içiyorum .
Süpersin şekercikız ya süper ....çok güzel başladın geri dönüşün hep böyle devam et
Zafer inananlarındır
Tartı almayı unutma
İyi akşamlar fıstığımBugün ekmek biraz çok mu olmuş ne sanki
Ablacım çoooook teşekkür ederim ilgilendiğin içinAmin çok sağolRabbim herkese en az benim ki kadar güzel bi yuva ve eş nasip etsin . Bu konuda şanslı kullardanım .
Diyetisyenle ilgili soruna cevabım , diyetisyeni bırakma , gittiğin diyetisyeni bırakÇok pahalı.
Varsa devlet hastanesi diyetisyenine her hafta git . Her hastanede olmayabiliyor o zaman da ücreti makul bir diyetisyen bul.
Ek iş olarakt part time satış temsilciliği seni okul zamanı maddi olarak rahatlatabilir .
@cydnz_1 dediği gibi ders verme de olabilir.
Şimdiiiiiiiiiiiiiiii...........
Gelelimmmm fasulyenin faydalarına
Baklavaları okudum .
Pes etmeni okudum .
İzne çıkma düşünceni okudum .
Yapamıyorum , olmuyor , saldım 3 gündürleri de okudum .
Yok taşınıyoruz, yok ev dağınık , yok dipteeyim depresyondayımları da okudum .
Ama hiç birine cevap vermeyeceğim .
Sen bana şu gün gün saat itibarıyla söz ver . Abla de , söz veriyorum daha düzenli bir hayat oluşturacağım de.
Öğlen kalkmak , kalkınca baklava yemek , okula gitmemek ...
Düzenini oturt , diyetinde oturacaktır .
Ve lütfen kilo ile ilgili canını acıtan , seni üzen anılarını ara ara geçir aklından .
Hadi bakalım .
Benim de midem bulanır reglden bir iki gün önce falanAusencia yok canim bulgur dokunuyor bana birde 1 yildir regl olmadan onceki birkac gün mide bulantisi oluyor bende..baska olan var mı acaba??
Evet evet söylediğin diyetisyene bakacağım. Online diyet fikri de fena gelmemeye başladı çoooook teşekkür ederimBen denemedim ama yakin bir arkadasim ankara daki bir diyetisyenle calisarak zayifladi..yazdigim profili bir incele istersen..
Aldırmıyorum Can'ım ..matematiği ve Türkçeyi ben çalıştırıyorum.. istatistik mezunuyum..sosyal ve fende Ata çok ilgili o konulara..zaten özel okula gittiği için artı özel derse gerek duymuyoruz..littlecoffeedoc canım bencede sen özel dersi düşün ihtiyacın olan miktara göre öğrenci ayarlayama çalışırsın Daydream- ablam sen Ata ya ders aldırıyomusun
Oyyy saydın çok yemişsin..diyet yapmayan bir insan için bile çok bu menü..rol ekmek ne demek anlamadım..Merhaba şekerler bugün biraz cozuttum yine maalesefhatta uzun zamandır bu kadar cozuttuğumu hatırlamıyorum
Sabah
1 rol ekmek, 1 lokma kıymalı börek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir, 5 zeytin, 1/2 dilim salam
Biraz domates salatalık
1 bardak çay
1 c.k. recel
Ara
2 minik lokma turta
Öğlen
1 rol ekmek
3 y.k. pilavla bir porsiyon et doner
Biraz maydanoz soğan 2 minik biber turşu
Akşam
1/2 ciğ börek
1/2 minik gözleme
2 ince dilim bademli helva
1 kk peynir
8 zeytin
biraz domates salatalik 1 kirmizi biber
2 incir 5 badem 2 ceviz
2 bardak cay
Su: 2-2,250 lt.
Spor: yok
ya benim canim niye bu kadar tatli istedi bugün kan verdim diye mi anlamadımkelebekolacam canısı yardıııım ilgisi var mı?
Bende anlamadım cnm ya bugun ne oldu boyle felaket iştah atağîm olduOyyy saydın çok yemişsin..diyet yapmayan bir insan için bile çok bu menü..rol ekmek ne demek anlamadım..
Ha haaa wc yi hatırlıyorum serpildi galiba yatak odasından yazan da galibaAy kızlar benim adam aradı bugün erken gelecekmiş duyda inanma dün bende onu yerden yere vurunca işe yaradı nasıl kendi işinin patronusun böyle patron mu olur falan dedimdi bende evi toparladım baya demekki birbirine laf sokmayı yabana atmamak gerekiyormuş ayol arada bana bi jip alamadın falan da deyim barineyse bugünlük sohbetinize katılamasam da bi ara menü bildiririm wc den
Geçmiş olsun ablam Antalya bile olsa havalar çarpıyor dikkat et amanKizlar merhaba..
Sabah 2 yumurta birisinin sadecebeyazi.1 kk peynir.1 pirinc patlagi..
Ogleden sonra ablama gittim kacamak yedimkurabiye falan yapmis yedim kızmasın diye ama eve gelince çıkarttım..mercimek koftesi yapmisti bana bulgur dokunuyor midemi bozdu...suan cok halsizim spora gidecektim hic halim yok.
Ausencia yok canim bulgur dokunuyor bana birde 1 yildir regl olmadan onceki birkac gün mide bulantisi oluyor bende..baska olan var mı acaba??
Önemli olan yapan laboratuarın referans aralığında olmak ki 90_125 burda.senin 90 üstü deyip kırmızı olmasi ilginç.
Valla Fatma'm bende ondan korkuyorum dün bütün camları sildim..Can'ımın hiç kıymeti yoktur öyle korumam kendimi.,eşimle ATA'da nezle..aktardan çay aldım kalkıp demleyecek gücüm yok..Geçmiş olsun ablam Antalya bile olsa havalar çarpıyor dikkat et aman
Yaygınmış demek..yıllarca olmamıştı şimdi başlayınca ne oluyor dedim..Benimde oluyor cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?