- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Sonucu da kafana takip stres yaptıysan olabilirMerhaba şekerler bugün biraz cozuttum yine maalesefhatta uzun zamandır bu kadar cozuttuğumu hatırlamıyorum
Sabah
1 rol ekmek, 1 lokma kıymalı börek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir, 5 zeytin, 1/2 dilim salam
Biraz domates salatalık
1 bardak çay
1 c.k. recel
Ara
2 minik lokma turta
Öğlen
1 rol ekmek
3 y.k. pilavla bir porsiyon et doner
Biraz maydanoz soğan 2 minik biber turşu
Akşam
1/2 ciğ börek
1/2 minik gözleme
2 ince dilim bademli helva
1 kk peynir
8 zeytin
biraz domates salatalik 1 kirmizi biber
2 incir 5 badem 2 ceviz
2 bardak cay
Su: 2-2,250 lt.
Spor: yok
ya benim canim niye bu kadar tatli istedi bugün kan verdim diye mi anlamadımkelebekolacam canısı yardıııım ilgisi var mı?
Ama ablam evdeki tek hatun olarak senin kendine kraliçe muamelesi yapman lazımValla Fatma'm bende ondan korkuyorum dün bütün camları sildim..Can'ımın hiç kıymeti yoktur öyle korumam kendimi.,eşimle ATA'da nezle..aktardan çay aldım kalkıp demleyecek gücüm yok..
Yani ablam belki de vücut ata ya kardeş istiyordurYaygınmış demek..yıllarca olmamıştı şimdi başlayınca ne oluyor dedim..
Yok Fatma'm rahata alıştım yaş olmuş 42.. Rabbim ona uzun ömürler versİn inşallah..Yani ablam belki de vücut ata ya kardeş istiyordur
Amin inşallah canımHadi insallah sağlıkla al kucağına yavrunu allahın izniyle
Kraliçe mi nerde emekçiyiz biz :) oyyy kuzum düşünmen bile yeter..Ama ablam evdeki tek hatun olarak senin kendine kraliçe muamelesi yapman lazımkıyamam ben ablama yakın olsa koşa koşa gelir yapardım çayını
Kolay gelsin Can'ım...oreo yada Burçak bisküvileriyle yapılan pastalar var hem pratik hemde lezzetli oluyor..Neyse ben gidip ütü yapayım perşembe misafir aldım yarın da pasta börek işleri epeydir yapmıyordum umarım hala unutmamışimdirtoz almayı da kardeşime ayırdım
Kızılaya kan bağışı yaptıysan olur cnm bende verdiğim zaman çok tatlı isterimMerhaba şekerler bugün biraz cozuttum yine maalesefhatta uzun zamandır bu kadar cozuttuğumu hatırlamıyorum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz domates salatalık
1 bardak çay
1 c.k. recel
Ara
2 minik lokma turta
Öğlen
1 rol ekmek
Akşam
1/2 ciğ börek
1/2 minik gözleme
1 kk peynir
8 zeytin
2 incir 5 badem 2 ceviz
2 bardak cay
ya benim canim niye bu kadar tatli istedi bugün kan verdim diye mi anlamadımkelebekolacam canısı yardıııım ilgisi var mı?
Amin ablam da ne var yaşında benim anam 40 da doğurdu en küçüğü hatta beşinci doğumu idi ikisi cennet kuşu olsa da dokuz ay taşıdı. Yengem de 40 ti en ufak olduğu zaman bizim ailede çok var inan sonradan bebislerYok Fatma'm rahata alıştım yaş olmuş 42.. Rabbim ona uzun ömürler versİn inşallah..
Ablam misafir kardeşimin arkadaşı ve annesi. Ama annesi çok genç 40 a yeni girmiş. Halis mulis konyalilar ve Konya nin ikramları ağır olur ilk gelişleri o yüzden maalesef el yapımı çalışmam lazım Allahtan kurabiye yarışması var oradan beğendim bi kaç tarifKolay gelsin Can'ım...oreo yada Burçak bisküvileriyle yapılan pastalar var hem pratik hemde lezzetli oluyor..
tamam bişe yememe günü olsun cıss sız coss suzbi kahve cigara keyfisi yaparız
Enerjine hayranm kaptanm
Merhaba şekerler bugün biraz cozuttum yine maalesefhatta uzun zamandır bu kadar cozuttuğumu hatırlamıyorum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz domates salatalık
1 bardak çay
1 c.k. recel
Ara
2 minik lokma turta
Öğlen
1 rol ekmek
Akşam
1/2 ciğ börek
1/2 minik gözleme
1 kk peynir
8 zeytin
2 incir 5 badem 2 ceviz
2 bardak cay
Eki Görüntüle 1921912 aksamm aksammm ne güldüm
Ayy evet canım ablam Konyada otururken iftar davetine öyle hazirlanirdi ki sanirsin düğün yemeği yapıyor..Amin ablam da ne var yaşında benim anam 40 da doğurdu en küçüğü hatta beşinci doğumu idi ikisi cennet kuşu olsa da dokuz ay taşıdı. Yengem de 40 ti en ufak olduğu zaman bizim ailede çok var inan sonradan bebisler
Yok tatlim ya hepi topu 5 tüp kanKızılaya kan bağışı yaptıysan olur cnm bende verdiğim zaman çok tatlı isterim
Bugün hastanede açlık şekeri sonra kahvaltı, sonra tokluk şekeri için öğle yemeği
Tatlı da yok ki saydınım , turtayı helvayı koy kenara .... çiğ börek , gözleme , börek , ekmeklerde büyük oluyor bir de beyaz ekmekse ...
Yapma canım yapma .
Yarın harika menülerini görmek için sabırsızlanıyorum
Aynen ya a .
Agrîdî canım çok feci şekildeKızlar bu diyette sizinde başınız agrifimi bugün çok kötüyüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?