Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sonucu da kafana takip stres yaptıysan olabilir

Valla Fatma'm bende ondan korkuyorum dün bütün camları sildim..Can'ımın hiç kıymeti yoktur öyle korumam kendimi.,eşimle ATA'da nezle..aktardan çay aldım kalkıp demleyecek gücüm yok..
Ama ablam evdeki tek hatun olarak senin kendine kraliçe muamelesi yapman lazım kıyamam ben ablama yakın olsa koşa koşa gelir yapardım çayını

Ama ablam evdeki tek hatun olarak senin kendine kraliçe muamelesi yapman lazım kıyamam ben ablama yakın olsa koşa koşa gelir yapardım çayını
Kraliçe mi nerde emekçiyiz biz :) oyyy kuzum düşünmen bile yeter..

Neyse ben gidip ütü yapayım perşembe misafir aldım yarın da pasta börek işleri epeydir yapmıyordum umarım hala unutmamışimdir toz almayı da kardeşime ayırdım
Kolay gelsin Can'ım...oreo yada Burçak bisküvileriyle yapılan pastalar var hem pratik hemde lezzetli oluyor..

Kızılaya kan bağışı yaptıysan olur cnm bende verdiğim zaman çok tatlı isterim

Yok Fatma'm rahata alıştım yaş olmuş 42.. Rabbim ona uzun ömürler versİn inşallah..
Amin ablam da ne var yaşında benim anam 40 da doğurdu en küçüğü hatta beşinci doğumu idi ikisi cennet kuşu olsa da dokuz ay taşıdı. Yengem de 40 ti en ufak olduğu zaman bizim ailede çok var inan sonradan bebisler

Kolay gelsin Can'ım...oreo yada Burçak bisküvileriyle yapılan pastalar var hem pratik hemde lezzetli oluyor..
Ablam misafir kardeşimin arkadaşı ve annesi. Ama annesi çok genç 40 a yeni girmiş. Halis mulis konyalilar ve Konya nin ikramları ağır olur ilk gelişleri o yüzden maalesef el yapımı çalışmam lazım Allahtan kurabiye yarışması var oradan beğendim bi kaç tarif

tamam bişe yememe günü olsun cıss sız coss suz bi kahve cigara keyfisi yaparız

Enerjine hayranm kaptanm

Tatlı da yok ki saydınım , turtayı helvayı koy kenara .... çiğ börek , gözleme , börek , ekmeklerde büyük oluyor bir de beyaz ekmekse ...

Yapma canım yapma .

Yarın harika menülerini görmek için sabırsızlanıyorum

Aynen ya a .

Ayy evet canım ablam Konyada otururken iftar davetine öyle hazirlanirdi ki sanirsin düğün yemeği yapıyor..

Bugün hastanede açlık şekeri sonra kahvaltı, sonra tokluk şekeri için öğle yemeği kaçırdım ipin ucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…