Tamam ablacım inşallah atlatıcam bu saçma dönemilittlecoffeedoc canım , toparla kafanı , çek çizgini artık .
Hadi bakalım , güveniyorum sana . Söz verdin bak unutma .
Evet malesef çok fazla. Canım maili gönderirsen çok iyi olurlittlecoffeedoc tatlım diyetisyene 450 mi veriyorsun? Çok çoook fazla kesinlikle. Ben iki haftada bir gidiyorum toplamda 85 tl. Online diyet yapıyor istersen mailini göndereyim bir görüş. Bu kadar uçuk fiyat olacagını sanmıyorum.
Ha sen normal kan verdin bende kan bağışı yaptın sandimYok tatlim ya hepi topu 5 tüp kan
Agrîdî canım çok feci şekilde4.gün biraz hafiflemişti
Yok canim tahlil icin kan verdimHa sen normal kan verdin bende kan bağışı yaptın sandim
Geçmiş olsun cnm olmadı bırak o diyeti seni bu kadar zorluyorsa yazık etme kendine demekki yaramıyor vücudun sana sinyal gönderiyor öyle dusunAy agliycam şimdi o derece bi duş aldım
Hafifletir inş , eşime ananas al demistim unutur dedim ama almış , sabah ananas yiycem kahvaltıyı ozledim
Geçmiş olsun canim insallah ciddi birşey icin degildirYok canim tahlil icin kan verdim
Umarim hafifler. Geçmiş olsunAy agliycam şimdi o derece bi duş aldım
Hafifletir inş , eşime ananas al demistim unutur dedim ama almış , sabah ananas yiycem kahvaltıyı ozledim
Insülin direnci ve şeker vs kontrolü canım. Teşekkür ederim ♡Geçmiş olsun canim insallah ciddi birşey icin degildir
Sagol tatlim. Yarin ne diyecekler bakalımÖnemli olan yapan laboratuarın referans aralığında olmak ki 90_125 burda.senin 90 üstü deyip kırmızı olmasi ilginç.
Bu değeri biz rutin pek kullanmayız belki onlara has bir değerlendirme vardır bende anlam veremedim
@Daydream15 dediğin diyetisyene WhatsApp tan sordum aylık 300 tl dedibence tutulunca fiyatı yükseltmiş
hayal kurmak sıfır kalori
Bi yandan da diyorum ki ben aylarca kendi kendime kilo veremedim diyetisyen yardımıyla verdim bırakırsam başa dönerim
Amin ablam da ne var yaşında benim anam 40 da doğurdu en küçüğü hatta beşinci doğumu idi ikisi cennet kuşu olsa da dokuz ay taşıdı. Yengem de 40 ti en ufak olduğu zaman bizim ailede çok var inan sonradan bebisler
Ablam valla bana normal geliyor artık 40 da doğurmak mesela ben nasip olursa bebeğimi doğurunca 32 olacağım ikinci belki üçüncü dersem zaten 40 eşim şimdi 38 yaşında zatenHemsehrim merhaba canım nasılsın antebin nerwsindensin
Biz ünv bulvarındayız canım
Ayrıca tıp okuyordun herhalde canım öyle zor bir bölümle calışma işi diyet gercekten çok yorulacakson
Bencede daha uygun diyetisyen e git
Devlettekilerde kalori hesaplatın kilına göre yazıyor listeyi ordan desteği burdan alır incecik olursun önemli olan motivasyon ve istikrar
Fatmam bende en küçüğü 40 doğurdum menopoz a girdim sandım süpriz bib bebekti şimdi 4.5yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?