Evet ablam ya dön artık sahalara sen böyle olunca ben de çok üzülüyorum. Neye üZüldüğünü neyi özlediğini çok iyi anlıyorum ama mevlam böyle istemiş bize sabır düşer hepsi imtihan güzel ablamYarın bende diyetisyen e gidiyorum insallah hayırlısı ile
Herkese hayırlı aksamlar
Aynen ya ben de öyle düşündüm valla diyetisyenlik okusaymışım iyiymişGidip diyetisyenlik mi okusam :) uçmuş fiyatlar bakalım benimki ne diyecek.
Ben aslen antepliyim ama doğma büyüme i̇stanbul :) antepe çok gittim akrabalar hep oradalarHemsehrim merhaba canım nasılsın antebin nerwsindensin
Biz ünv bulvarındayız canım
Ayrıca tıp okuyordun herhalde canım öyle zor bir bölümle calışma işi diyet gercekten çok yorulacakson
Bencede daha uygun diyetisyen e git
Devlettekilerde kalori hesaplatın kilına göre yazıyor listeyi ordan desteği burdan alır incecik olursun önemli olan motivasyon ve istikrar
Fatmam bende en küçüğü 40 doğurdum menopoz a girdim sandım süpriz bib bebekti şimdi 4.5yasinda
Hadi hayırlısı bakalım :) inşallah çok memnun kalırsın. Hayırlı akşamlar :)Yarın bende diyetisyen e gidiyorum insallah hayırlısı ile
Herkese hayırlı aksamlar
GünaydınnGunaydinnnn kizlar hayirlii musmutluuu sabahlarrr acilisss benden gerisiii sizden
Erkencisinn canimm masallah nasilsin iyi misinn bugunGünaydınn
Evettt bugün erkenciyim çünkü hiç uyumadımErkencisinn canimm masallah nasilsin iyi misinn bugun
Gunaydinnnn kizlar hayirlii musmutluuu sabahlarrr acilisss benden gerisiii sizden
Günaydınn
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar günaydın sevgili takımım güzel arkadaşlarım motive kaynaklarımGünaydın kızlar
Alışkanlık olduuGünaydın kızlar günaydın sevgili takımım güzel arkadaşlarım motive kaynaklarım
littlecoffeedoc Daviye Saadet uyumamıştır diyecektim ki sen yazmışsın niye uyumadın kuzum vizemi var final mi var yoksa alışkanlık mı oldu bunlar zayıflamada çok etkili uyku düzenini oturtman lazım bugün dayanabilsen de hiç uyumasan akşam 9 gibi uyusan erken kalkarsın düzene girersin bi dene istersen?
Aaa daha 2 ay olmadi bana o fiyati vereli..dur arkadasiminkini bulmaya calisayim..Daydream- dediğin diyetisyene WhatsApp tan sordum aylık 300 tl dedi bence tutulunca fiyatı yükseltmiş
Canim instagrama ara kismina dyt yazinca diyetisyenler cikiyor numaralari yaziyor altinda..hepsine sor bakalim fiyatlarini iygun biri cikar..Daydream- dediğin diyetisyene WhatsApp tan sordum aylık 300 tl dedi bence tutulunca fiyatı yükseltmiş
Abla geç kalıyorum diye yapamadım bundan sonra salata baştacıSabah niye yok tubiş ..
Menün iyi canım
Akşam salatanı gördüm sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?