Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarın bende diyetisyen e gidiyorum insallah hayırlısı ile
Herkese hayırlı aksamlar
Evet ablam ya dön artık sahalara sen böyle olunca ben de çok üzülüyorum. Neye üZüldüğünü neyi özlediğini çok iyi anlıyorum ama mevlam böyle istemiş bize sabır düşer hepsi imtihan güzel ablam

Gidip diyetisyenlik mi okusam :) uçmuş fiyatlar bakalım benimki ne diyecek.
Aynen ya ben de öyle düşündüm valla diyetisyenlik okusaymışım iyiymiş

Ben aslen antepliyim ama doğma büyüme i̇stanbul :) antepe çok gittim akrabalar hep oradalar
Davina mın diyetisyenine mail attım o bana bi dönüş yapsın fiyat konuşalım uygunsa ona başlayayım. Yoksa dediğin gibi devlet düşünürüm

Yarın bende diyetisyen e gidiyorum insallah hayırlısı ile
Herkese hayırlı aksamlar
Hadi hayırlısı bakalım :) inşallah çok memnun kalırsın. Hayırlı akşamlar :)

Gunaydinnnn kizlar hayirlii musmutluuu sabahlarrr acilisss benden gerisiii sizden

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar
Günaydın kızlar günaydın sevgili takımım güzel arkadaşlarım motive kaynaklarım
littlecoffeedoc Daviye Saadet uyumamıştır diyecektim ki sen yazmışsın niye uyumadın kuzum vizemi var final mi var yoksa alışkanlık mı oldu bunlar zayıflamada çok etkili uyku düzenini oturtman lazım bugün dayanabilsen de hiç uyumasan akşam 9 gibi uyusan erken kalkarsın düzene girersin bi dene istersen?

Alışkanlık olduu saat 5 e kadar uyumayınca hiç uyumayayım dedim yoksa yine 13-14 gibi kalkıp tüm günü mahvedecektim tabi şimdi nolcak bakalım.. Akşama kadar dayanabilirsem senin dediğin gibi yapcam inşallah

Daydream- dediğin diyetisyene WhatsApp tan sordum aylık 300 tl dedi bence tutulunca fiyatı yükseltmiş
Canim instagrama ara kismina dyt yazinca diyetisyenler cikiyor numaralari yaziyor altinda..hepsine sor bakalim fiyatlarini iygun biri cikar..

günaydın kızlar,salı günü menüm

sabah(07:45)
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 kivi
30 gram beyaz peynir
2 küçük yeşil biber / domates/salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez

aralarda
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (10:30)

öğlen yemeğim (11:45)
1 dilim dalyan köfte
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık ev yoğurdu
1 dilim ekmek
salata

aralarda
2 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (13:00)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (15:00)

akşam (arkadaştaydık bu kadarla kalkabildim daha pek çok şey vardı yemedim)(saat 18:00)
2 kaşık patates salatası
1 küçük dilim bisküvi pastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…