bu fotoğraflar moral bozmasın, 1 sene sonraki fotoğrafta çok daha güzel görünmek için hırslandırsınDün kilolarımdan yüzünden yine moralim çok bozuldu arkadaşın doğumgünü vardı fotolardaki çok kötü çıkmış yaşım resmen 10 yaş büyük görünüyordu
O fotoğraflar before-after larda isine yarayacak..Dün kilolarımdan yüzünden yine moralim çok bozuldu arkadaşın doğumgünü vardı fotolardaki çok kötü çıkmış yaşım resmen 10 yaş büyük görünüyordu
hımmm, zayıf olmak genç olmak diyorsunDün kilolarımdan yüzünden yine moralim çok bozuldu arkadaşın doğumgünü vardı fotolardaki çok kötü çıkmış yaşım resmen 10 yaş büyük görünüyordu
herkese gunaydin
masum tartildinmi?
metabolizman yavaş çalışıyo sanırımevet cnm benim bünyeye şok degil ne yaparsan yap 74,3 çıktım yani cumaya göre
400 gr artı
Çok tatlısın canım ama insn çok kötğ oldumHerkese aydın günler dilerim
hımmm, zayıf olmak genç olmak diyorsunMantıklı, hatta doğruuu o zaman sen de her geçen gün zayıfladığına göre, her geçen gün gençleşiyorsun demekkkkk Doğru mu anladım
metabolizman yavaş çalışıyo sanırımbu diyete kıpraşması lazımdı
Masumum yaptirdin mi bilmiyorum ama tsh ina baktirdin mi troit degerlerine. Eger bir sorun yoksa belki senin bunyen ac kalarak degil azar azar yiyerek kilo veriyordur..3 ana 3 ara ogun yapsan..valla buna yavaş çalışıyor bile denimez bence
ters çalışıyorrr
Evet sırf şu kilolar yüzünden çocupumla resmi yok çok fazlaO fotoğraflar before-after larda isine yarayacak..
valla buna yavaş çalışıyor bile denimez bence
ters çalışıyorrr
evet buna katılıyorum,zaten aç kalmak doğru bişey değil,metabolizma kıtlık moduna giriyo ve boşu boşuna metabolizmamızı yavaşlatıyoruzMasumum yaptirdin mi bilmiyorum ama tsh ina baktirdin mi troit degerlerine. Eger bir sorun yoksa belki senin bunyen ac kalarak degil azar azar yiyerek kilo veriyordur..3 ana 3 ara ogun yapsan..
Dün kilolarımdan yüzünden yine moralim çok bozuldu arkadaşın doğumgünü vardı fotolardaki çok kötü çıkmış yaşım resmen 10 yaş büyük görünüyordu
Tam ben diyecektim öncesi sonrası yapacağız şekerim bol bol foto çektirO fotoğraflar before-after larda isine yarayacak..
Banu'cum devam et sakın bırakma bugün ve yarında devam edersen kesin eksi görürsün hem ptesi tartıldınmı sen belkide haftasonu aldıklarından vermişsindir Kaptanada öyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam son iki gün verdi bırakma son 2 gün daha kolay ve tok geçiyoevet cnm benim bünyeye şok degil ne yaparsan yap 74,3 çıktım yani cumaya göre
400 gr artı
M masum veTam ben diyecektim öncesi sonrası yapacağız şekerim bol bol foto çektir
Banu'cum devam et sakın bırakma bugün ve yarında devam edersen kesin eksi görürsün hem ptesi tartıldınmı sen belkide haftasonu aldıklarından vermişsindir Kaptanada öyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam son iki gün verdi bırakma son 2 gün daha kolay ve tok geçiyocumaya yüzde yüz eksi görürsün pes etmezsen bide dinlen spor yapma cuma yap
vallahi mantıklı bir bakış açısı, güle öle okudumM masum veAhu060812 ben bide şöyle düşünüyorum ve bu sayede yılmıyorum (biraz tuhaf bi benzetme oluyo ama bende işe yarıyor )
hani diyet spor yapıyoruz bazen böyle kilo takılıyoya, bunu şuna benzetiyorum,mutfakta uzun süre temizlenmeyen yağlar olur,artık bağlamış tutmuş derler, öyle 1-2 kere yağ çözücüyle arınmaz,bikaç kez yağ çözücü sıkıp direncini kırmak gerekir,bizdeki yağlarda böyle uzun zaandır vücudumuzdalar öyle bi şok diyetle kıpraşmıyolar, diyetimizi ısrarla sürdürüp direnci kırıp yağları öyle çözündürebiliriz
o yüzden pes etmicez, ısrarla sabredip yağları önce yumuşatcaz sonra ılık su içip vücudumuzdan atıcaz
umarım anlatabildim,düşünürken mantıklı geliyoda yazıp okuyunca tuhafıma gitti
Tam ben diyecektim öncesi sonrası yapacağız şekerim bol bol foto çektir
Banu'cum devam et sakın bırakma bugün ve yarında devam edersen kesin eksi görürsün hem ptesi tartıldınmı sen belkide haftasonu aldıklarından vermişsindir Kaptanada öyle olmuştu yanlış hatırlamıyorsam son iki gün verdi bırakma son 2 gün daha kolay ve tok geçiyocumaya yüzde yüz eksi görürsün pes etmezsen bide dinlen spor yapma cuma yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?