Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Masumum yaptirdin mi bilmiyorum ama tsh ina baktirdin mi troit degerlerine. Eger bir sorun yoksa belki senin bunyen ac kalarak degil azar azar yiyerek kilo veriyordur..3 ana 3 ara ogun yapsan..

cnm yok bir şey tiroid filan yeni test yaptırdım ama insülin direnci için ilç kullanmaya başlıycam bu gidişlee

cnm aç bırakan bir diyet degil bu bence zaten bri tabak salata ton balıgı , ve yogurt baya baya doyruyor insanı

tebriklerrr cnmm maşallahhhh

aynenn öye asında ben haziran 2013 te 63 kilo idim sonra aldım verdim aldım verdim
bünye mala döndü , şimdiide gönlü olcakki kilo verecek bekliyoruz bakalım

size kahvaltımı takdim edeyim diyorum ya menü bildirirken dukan sandviç diye böyle bişey yapıyorum
bunlardan iki tane yedim.

bu ne yaaaaaaaa, ağzımın suları aktıııı

Hemen tarif istiyorum hemennnnn

Yooo gayet mantikli bi tespit.

Dün kilolarımdan yüzünden yine moralim çok bozuldu arkadaşın doğumgünü vardı fotolardaki çok kötü çıkmış yaşım resmen 10 yaş büyük görünüyordu
Üzülme kuzumm vericegizz insallahh inann 15 yas daha küçük duracaksin.Azmettik basaracagizzz hayata bakis acimizz bile degisecekk sabrett azmet iyii gidiyorsunn

O fotoğraflar before-after larda isine yarayacak..
Valla canim ben kendime yaptim oylee before after ohaa dedimm kendimee resmenn ne kadsr kormusum simdii halimm super daha da iyii olacakk insallah onceden gözlerim bile yagdan kilodan kuccucukmmus simdii gozlerim belerdii

bu ne yaaaaaaaa, ağzımın suları aktıııı

Hemen tarif istiyorum hemennnnn
hemeeen canım :)

1 yumurtayı çırpıyorum , 3 yk yulaf kepeği 1 yk yağsız süt tozu ve 1 çk kabartma tozu ekliyorum.
kek kıvamına gelmesi için birazda süt ekliyorum . bu kadar
şöyle bişey olmuş oluyor. onu ortadan böldüm

Valla canim ben kendime yaptim oylee before after ohaa dedimm kendimee resmenn ne kadsr kormusum simdii halimm super daha da iyii olacakk insallah onceden gözlerim bile yagdan kilodan kuccucukmmus simdii gozlerim belerdii
bi hayal ettim de gözlerin böyle mi belerdiiii

muhteşem görünüyor hemi de çok lezzetli. Görünüşünden acaba glutensiz unla mı yaptın dedim. En kısa zamanda deniyeceğim inşallah, çok güzel görünüyor

muhteşem görünüyor hemi de çok lezzetli. Görünüşünden acaba glutensiz unla mı yaptın dedim. En kısa zamanda deniyeceğim inşallah, çok güzel görünüyor
Canimm cydnz_1 kuzumun tarifleri ve sununlari super lezzetli oluyoo tavsiye ederimm sevgilimm kepekcimm benimm spor kocumm canimm ceydosumm

Valla çok doğru canım önce yumuşatacaz sonra eritecez sonra su ile atacağız ben kendimden eminim sporumu yapıyorum kaçamak yapmıyorum kilo vermesemde kesin bi sebebi vardır kendimi analiz edemediğime göre bana sabretmek düşüyo vicdanım rahat vermesemde yemiycem bende hep şu midesini aldıranları düşünüyorum mideleri olmayınca yemiyorlar yemeyince veriyorlar ee hani kıtlık modu vardı ne oldu demekki vücut gerçek kıtlığı da biliyor ayol et yiyoz süt yiyoz ne kıtlığı "ey bedenim kitlem endeksim Eti'n kilosu kaç para biliyomusun da kıtlığa giriyorsun yok sana kıtlık mıtlık hemen küçülüyorsun."diyorum kendimi motive ediyorum şekerler

bu arada akşam planlarımı uyguladım adam istediği kadar şebeklik yapsın YOk öyle yağma
size kahvaltımı takdim edeyim diyorum ya menü bildirirken dukan sandviç diye böyle bişey yapıyorum
bunlardan iki tane yedim.

Çok güzel görünüyor afiyet olsun
Hahaha cipilim kiz ben cekuk gözlü o halde bile saglam belerdimm hahahaa ayy keske görsen degisimi vay den hee Davina ikizimm tarif etsinn oo cok iyi biliyor
kız YOk mu face instagram bi bakalım bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…