Masumum yaptirdin mi bilmiyorum ama tsh ina baktirdin mi troit degerlerine. Eger bir sorun yoksa belki senin bunyen ac kalarak degil azar azar yiyerek kilo veriyordur..3 ana 3 ara ogun yapsan..
evet buna katılıyorum,zaten aç kalmak doğru bişey değil,metabolizma kıtlık moduna giriyo ve boşu boşuna metabolizmamızı yavaşlatıyoruz
zaten aç kalmayla zayıflansaydı ben kan hapı alıyorum diye aylardır akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum ve 6 aydır aydı kilodayım
Ben Ramazanın başından beri yediklerime dikkat etmeye başladım. Ara ara yemediğim tatlılar, geri çevirdiğim aburcuburlar geliyor aklıma. ve o tarihler 6- 7 ay öncesine ait. Demek ki en az 6 aydır diyetteyim, ama 24 Ağustosta buraya geldikten sonra kilo vermeye başladım.
24 ağustos- 7 Aralık= tam 105 gün, yani 3,5 ay ve ben tam 10,5 kilo eksildim. Yani diyeceğim o ki ondan önceki 3 ay resmen kilo vermeme yaramamış, GÜÇ, BEREKET, İSTİKRAR burada arkadaşlar.
Hepinize çok teşekkür ederim bu süreçteki varlığınız için
@masum veAhu060812 ben bide şöyle düşünüyorum ve bu sayede yılmıyorum (biraz tuhaf bi benzetme oluyo ama bende işe yarıyor )
hani diyet spor yapıyoruz bazen böyle kilo takılıyoya, bunu şuna benzetiyorum,mutfakta uzun süre temizlenmeyen yağlar olur,artık bağlamış tutmuş derler, öyle 1-2 kere yağ çözücüyle arınmaz,bikaç kez yağ çözücü sıkıp direncini kırmak gerekir,bizdeki yağlarda böyle uzun zaandır vücudumuzdalar öyle bi şok diyetle kıpraşmıyolar, diyetimizi ısrarla sürdürüp direnci kırıp yağları öyle çözündürebiliriz
o yüzden pes etmicez, ısrarla sabredip yağları önce yumuşatcaz sonra ılık su içip vücudumuzdan atıcaz
umarım anlatabildim,düşünürken mantıklı geliyoda yazıp okuyunca tuhafıma gitti
bu ne yaaaaaaaa, ağzımın suları aktıııısize kahvaltımı takdim edeyimdiyorum ya menü bildirirken dukan sandviç diye böyle bişey yapıyorum
bunlardan iki tane yedim.
bu kek kalıbı gibi büyük duruyor, ne kadar büyüklükteki iki tane yedinsize kahvaltımı takdim edeyimdiyorum ya menü bildirirken dukan sandviç diye böyle bişey yapıyorum
Yooo gayet mantikli bi tespit.@masum veAhu060812 ben bide şöyle düşünüyorum ve bu sayede yılmıyorum (biraz tuhaf bi benzetme oluyo ama bende işe yarıyor )
hani diyet spor yapıyoruz bazen böyle kilo takılıyoya, bunu şuna benzetiyorum,mutfakta uzun süre temizlenmeyen yağlar olur,artık bağlamış tutmuş derler, öyle 1-2 kere yağ çözücüyle arınmaz,bikaç kez yağ çözücü sıkıp direncini kırmak gerekir,bizdeki yağlarda böyle uzun zaandır vücudumuzdalar öyle bi şok diyetle kıpraşmıyolar, diyetimizi ısrarla sürdürüp direnci kırıp yağları öyle çözündürebiliriz
o yüzden pes etmicez, ısrarla sabredip yağları önce yumuşatcaz sonra ılık su içip vücudumuzdan atıcaz
Üzülme kuzumm vericegizz insallahh inann 15 yas daha küçük duracaksin.Azmettik basaracagizzz hayata bakis acimizz bile degisecekk sabrett azmet iyii gidiyorsunnDün kilolarımdan yüzünden yine moralim çok bozuldu arkadaşın doğumgünü vardı fotolardaki çok kötü çıkmış yaşım resmen 10 yaş büyük görünüyordu
Valla canim ben kendime yaptim oylee before after ohaa dedimm kendimee resmenn ne kadsr kormusum simdii halimm super daha da iyii olacakk insallah onceden gözlerim bile yagdan kilodan kuccucukmmus simdii gozlerim belerdiiO fotoğraflar before-after larda isine yarayacak..
hemeeen canım :)bu ne yaaaaaaaa, ağzımın suları aktıııı
Hemen tarif istiyorum hemennnnn
yok yok çok büyük değil. kek kalıbının tam fotosu yok ama avuç içi kadar ancakbu kek kalıbı gibi büyük duruyor, ne kadar büyüklükteki iki tane yedin
sağol canımmafiyet olsun ceyda gzel görünüyor
bi hayal ettim deValla canim ben kendime yaptim oylee before after ohaa dedimm kendimee resmenn ne kadsr kormusum simdii halimm super daha da iyii olacakk insallah onceden gözlerim bile yagdan kilodan kuccucukmmus simdii gozlerim belerdii
muhteşem görünüyor hemi de çok lezzetli. Görünüşünden acaba glutensiz unla mı yaptın dedim. En kısa zamanda deniyeceğim inşallah, çok güzel görünüyorhemeeen canım :)
1 yumurtayı çırpıyorum , 3 yk yulaf kepeği 1 yk yağsız süt tozu ve 1 çk kabartma tozu ekliyorum.
kek kıvamına gelmesi için birazda süt ekliyorum . bu kadar
şöyle bişey olmuş oluyor. onu ortadan böldüm
Eki Görüntüle 1922045
Hahaha cipilim kiz ben cekuk gözlü o halde bile saglam belerdimm hahahaa ayy keske görsen degisimi vay den heebi hayal ettim degözlerin böyle mi belerdiiii
kesinlikle tavsiye ederimmuhteşem görünüyor hemi de çok lezzetli. Görünüşünden acaba glutensiz unla mı yaptın dedim. En kısa zamanda deniyeceğim inşallah, çok güzel görünüyor
Canimmmuhteşem görünüyor hemi de çok lezzetli. Görünüşünden acaba glutensiz unla mı yaptın dedim. En kısa zamanda deniyeceğim inşallah, çok güzel görünüyor
Valla çok doğru canım önce yumuşatacaz sonra eritecez sonra su ile atacağız ben kendimden eminim sporumu yapıyorum kaçamak yapmıyorum kilo vermesemde kesin bi sebebi vardır kendimi analiz edemediğime göre bana sabretmek düşüyo vicdanım rahat vermesemde yemiycem bende hep şu midesini aldıranları düşünüyorum mideleri olmayınca yemiyorlar yemeyince veriyorlar ee hani kıtlık modu vardı ne oldu demekki vücut gerçek kıtlığı da biliyor ayol et yiyoz süt yiyoz ne kıtlığı "ey bedenim kitlem endeksim Eti'n kilosu kaç para biliyomusun da kıtlığa giriyorsun yok sana kıtlık mıtlık hemen küçülüyorsun."diyorum kendimi motive ediyorum şekerler@masum veAhu060812 ben bide şöyle düşünüyorum ve bu sayede yılmıyorum (biraz tuhaf bi benzetme oluyo ama bende işe yarıyor )
Çok güzel görünüyor afiyet olsunsize kahvaltımı takdim edeyimdiyorum ya menü bildirirken dukan sandviç diye böyle bişey yapıyorum
kız YOk mu face instagram bi bakalım bizdeHahaha cipilim kiz ben cekuk gözlü o halde bile saglam belerdimm hahahaa ayy keske görsen degisimi vay den heeDavina ikizimm tarif etsinn oo cok iyi biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?