Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınnnnnn....dün kafeini ne kadar cok kaçırdıysam çarpıntıdan kendime gelemedim,gec kaldım işe hazır kahvaltıda yapmamışken bende tahlil verdim.bakalım bende ne çıkacak
Ayyy kuzummm yaaa dikkat et kendine birtanemm haydi hayirli sonuclarin ciksin insallahh

Attimm mesaj ozeldenn datlumm

Yarın bende diyetisyen e gidiyorum insallah hayırlısı ile
Herkese hayırlı aksamlar
hadi bismillah herşey gönlünce olsun canım.

eskiden 35 üzeri gec gebelikdi.şimdi onu 42 ye çektiler endişe yok kızlar..

vakit kaybetmeden hemen bul ve başla bence.

Evettt bugün erkenciyim çünkü hiç uyumadım tabi birazdan uykum gelir de uyuyakalırsam kötü olur
Çok şükür iyiyim sen nasılsın
aaa tıp okuyan bu kadar uyur mu.kaçıncı sınıfsın sen bakim.sana bundan sonra çömez muamaelesi var.

canım mümkünse öğle 11 ile 2 arası uyu.o aradaki uyku 4 kat verimli 2 saat uyusan 8 saat uyumus gibi olursun.

günaydınnnnnn....dün kafeini ne kadar cok kaçırdıysam çarpıntıdan kendime gelemedim,gec kaldım işe hazır kahvaltıda yapmamışken bende tahlil verdim.bakalım bende ne çıkacak
Gecmis olsun canim. Dikkat et kendine. İnşaAllah güzel cıkar sonuçların

Valla canim ben kendime yaptim oylee before after ohaa dedimm kendimee resmenn ne kadsr kormusum simdii halimm super daha da iyii olacakk insallah onceden gözlerim bile yagdan kilodan kuccucukmmus simdii gozlerim belerdii
Zeytin gözlüm çekik gözlü çipilim benim Aradaki fark var ya muhteşem kuzum ya maaşallah Süpersin azimli tatliş

Zeytin gözlüm çekik gözlü çipilim benim Aradaki fark var ya muhteşem kuzum ya maaşallah Süpersin azimli tatliş
Yaaa canimsinn benimm kuzuummm dogruu diyinn hee sende cipill benii gördün tamm cadiyimm dimii heee birtanesii seviliyorsunn

Dün kilolarımdan yüzünden yine moralim çok bozuldu arkadaşın doğumgünü vardı fotolardaki çok kötü çıkmış yaşım resmen 10 yaş büyük görünüyordu
@masumm T tuba52 canımlarım benim hiçç moralini bozmayın ben en son doğumdan sonra emzirme döneminde 92 oldum 3.takıma girdim bir türlü veremedim.herkes verirken ben onlardan az yerken veremiyordum.baktım omayacak diyetisyene başladım.89900le ve onunla 3 ay gibi kısa zamanda 70lere indim
bi gün hiç unutmam bi hastam geldi,dr hanım nerde dedi benim buyrun dedim yok dedi sizden önceki dr hanım.iyide dedim yıllardır ben burdayım,bir türlü inandıramadım.ki benden önce dr bey vardı yanı adam beni tanıyamadı.3 ay gibi kısa bir sürede.
masumm sana tavsiyem diyetisyene başla tuba cım sende sakın pes etme.

evet cnm benim bünyeye şok degil ne yaparsan yap 74,3 çıktım yani cumaya göre
400 gr artı
aynı ben.takıma moral bozuklugu olmasın diye söylemedim ama ilk 2 gün artı bile cıkmıstım son 2 gündeydi umudum.

Valla canim ben kendime yaptim oylee before after ohaa dedimm kendimee resmenn ne kadsr kormusum simdii halimm super daha da iyii olacakk insallah onceden gözlerim bile yagdan kilodan kuccucukmmus simdii gozlerim belerdii
anammm enişte duymasın walla.gözlerin öne cıktıkca ahu oluyon enişteeee nutiyi getir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…