- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Ayyy kuzummm yaaa dikkat et kendine birtanemm haydi hayirli sonuclarin ciksin insallahhgünaydınnnnnn....dün kafeini ne kadar cok kaçırdıysam çarpıntıdan kendime gelemedim,gec kaldım işe hazır kahvaltıda yapmamışken bende tahlil verdim.bakalım bende ne çıkacak
Attimm mesaj ozeldenn datlummValla çok doğru canım önce yumuşatacaz sonra eritecez sonra su ile atacağız ben kendimden eminim sporumu yapıyorum kaçamak yapmıyorum kilo vermesemde kesin bi sebebi vardır kendimi analiz edemediğime göre bana sabretmek düşüyo vicdanım rahat vermesemde yemiycem bende hep şu midesini aldıranları düşünüyorum mideleri olmayınca yemiyorlar yemeyince veriyorlar ee hani kıtlık modu vardı ne oldu demekki vücut gerçek kıtlığı da biliyor ayol et yiyoz süt yiyoz ne kıtlığı "ey bedenim kitlem endeksim Eti'n kilosu kaç para biliyomusun da kıtlığa giriyorsun yok sana kıtlık mıtlık hemen küçülüyorsun."diyorum kendimi motive ediyorum şekerler
bu arada akşam planlarımı uyguladım adam istediği kadar şebeklik yapsın YOk öyle yağma
Çok güzel görünüyor afiyet olsun
kız YOk mu face instagram bi bakalım bizde
Hahahaha gevezelik mii benn en sessiziyimm masumumm dohtorumm civanimmmgeveze takımım(pardon hoş sohbet )benim ay sizi çok seviyorum
hadi bismillah herşey gönlünce olsun canım.Yarın bende diyetisyen e gidiyorum insallah hayırlısı ile
Herkese hayırlı aksamlar
eskiden 35 üzeri gec gebelikdi.şimdi onu 42 ye çektiler endişe yok kızlar..Ablam valla bana normal geliyor artık 40 da doğurmak mesela ben nasip olursa bebeğimi doğurunca 32 olacağım ikinci belki üçüncü dersem zaten 40 eşim şimdi 38 yaşında zatenAllah hayırlısını versin herseyin. Yengemin oğlu olmasa annem de yengemde evde yalnız kalacaklardi şimdi en azından Ömer paşa var evde ses
Hatta halamın bebeği yaşamadı yaşasa idi o da 42 de doğmuş olacaktı yaşla ilgili değildi miyom yüzünden zorunlu kürtaj oldu
vakit kaybetmeden hemen bul ve başla bence.Aynen ya ben de öyle düşündüm valla diyetisyenlik okusaymışım iyiymiş
Ben aslen antepliyim ama doğma büyüme i̇stanbul :) antepe çok gittim akrabalar hep oradalar
@Davina mın diyetisyenine mail attım o bana bi dönüş yapsın fiyat konuşalım uygunsa ona başlayayım. Yoksa dediğin gibi devlet düşünürüm
Hadi hayırlısı bakalım :) inşallah çok memnun kalırsın. Hayırlı akşamlar :)
aaa tıp okuyan bu kadar uyur mu.kaçıncı sınıfsın sen bakim.sana bundan sonra çömez muamaelesi var.Evettt bugün erkenciyim çünkü hiç uyumadımtabi birazdan uykum gelir de uyuyakalırsam kötü olur
Çok şükür iyiyim sen nasılsın
Bana da bana da banane küserimAttimm mesaj ozeldenn datlumm
canım mümkünse öğle 11 ile 2 arası uyu.o aradaki uyku 4 kat verimli 2 saat uyusan 8 saat uyumus gibi olursun.Alışkanlık olduusaat 5 e kadar uyumayınca hiç uyumayayım dedim yoksa yine 13-14 gibi kalkıp tüm günü mahvedecektim tabi şimdi nolcak bakalım.. Akşama kadar dayanabilirsem senin dediğin gibi yapcam inşallah
Gecmis olsun canim. Dikkat et kendine. İnşaAllah güzel cıkar sonuçlarıngünaydınnnnnn....dün kafeini ne kadar cok kaçırdıysam çarpıntıdan kendime gelemedim,gec kaldım işe hazır kahvaltıda yapmamışken bende tahlil verdim.bakalım bende ne çıkacak
Hemenn canimmBana da bana da banane küserim
Zeytin gözlüm çekik gözlü çipilim benimValla canim ben kendime yaptim oylee before after ohaa dedimm kendimee resmenn ne kadsr kormusum simdii halimm super daha da iyii olacakk insallah onceden gözlerim bile yagdan kilodan kuccucukmmus simdii gozlerim belerdii
Yaaa canimsinn benimm kuzuummm dogruu diyinn hee sende cipill benii gördün tamm cadiyimm dimii heee birtanesii seviliyorsunnZeytin gözlüm çekik gözlü çipilim benimAradaki fark var ya muhteşem kuzum ya maaşallah Süpersin azimli tatliş
@masumm T tuba52 canımlarım benim hiçç moralini bozmayın ben en son doğumdan sonra emzirme döneminde 92 oldum 3.takıma girdim bir türlü veremedim.herkes verirken ben onlardan az yerken veremiyordum.baktım omayacak diyetisyene başladım.89900le ve onunla 3 ay gibi kısa zamanda 70lere indimDün kilolarımdan yüzünden yine moralim çok bozuldu arkadaşın doğumgünü vardı fotolardaki çok kötü çıkmış yaşım resmen 10 yaş büyük görünüyordu
Gunaydinlarr sevgi doluu kocaman sari papatyammGünaydın şekerler ♡♥♡♥♡♥
aynı ben.takıma moral bozuklugu olmasın diye söylemedim ama ilk 2 gün artı bile cıkmıstım son 2 gündeydi umudum.evet cnm benim bünyeye şok degil ne yaparsan yap 74,3 çıktım yani cumaya göre
400 gr artı
Gördüm tatlişim maasallah tatlı cadımYaaa canimsinn benimm kuzuummm dogruu diyinn hee sende cipill benii gördün tamm cadiyimm dimii heee birtanesii seviliyorsunn
anammm enişte duymasın walla.gözlerin öne cıktıkca ahu oluyon enişteeee nutiyi getir.Valla canim ben kendime yaptim oylee before after ohaa dedimm kendimee resmenn ne kadsr kormusum simdii halimm super daha da iyii olacakk insallah onceden gözlerim bile yagdan kilodan kuccucukmmus simdii gozlerim belerdii
oyyy kuzuuuumm sagolasin bitaneeemmmGunaydinlarr sevgi doluu kocaman sari papatyamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?