- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
yaaa bu kadar olur bende bi tuhaflık var.ne zaman bişeyi arayacak olsam ogün tevafuk karsıma cıkar sonra anlarım.hemeeen canım :)
1 yumurtayı çırpıyorum , 3 yk yulaf kepeği 1 yk yağsız süt tozu ve 1 çk kabartma tozu ekliyorum.
kek kıvamına gelmesi için birazda süt ekliyorum . bu kadar
şöyle bişey olmuş oluyor. onu ortadan böldüm
Eki Görüntüle 1922045
Yaa ama bak senii yerimm yaa gönlü güzel kendi güzel dohtorumm civanımmmanammm enişte duymasın walla.gözlerin öne cıktıkca ahu oluyon enişteeee nutiyi getir.
Bugünn nasılsınn birtanesii valla ben tamda şebelekimm bugünnoyyy kuzuuuumm sagolasin bitaneeemmmSana da gunaydin guzeller guzelim
Tatlim iyiyim sonuclar icin bekliyorum. Baş ağrın gecti mi kuzum? Iyi olmana sevindim tatlim. Hep iyi ol senBugünn nasılsınn birtanesii valla ben tamda şebelekimm bugünn
kuzummmmm midene otururum.Yaa ama bak senii yerimm yaa gönlü güzel kendi güzel dohtorumm civanımmmhee vallahh nutii yiyemeden gidicemmm anamda kocaa kavanoz almışş kardeşim sıcacıkk ekmege sürüp sdürüp yiyoorr nispet edercesinee yiyemedenn ölecemm
Amann dohtorumm tellim oturda sen oturr mideme belkimm yimem iyiice zayıflarımkuzummmmm midene otururum.
nuti mi ıyyyyyyyyy.hiççç sevmem en son ne zaman yedim hatırlamıyorum.kendimi tiksindirdim kavanozu önümde dikseler tepelerine ıyyy olurum.
Anaaa densizeee bak yaaa kavgada söylenmezzz üzülmee kuzummm süper görünüyorsunn valla 3 çocuklu hatuna gayet iyisinn maşallahhhhben 92den 75 e düştükten sonrada bi hastam geldi zaten kadın kilo takıntılı ne dese iyi ayyy doktor hanımmmm ne kadar inceldiniz anlatamam.siz neydiniz bundan önce cok fenaydınız cok.
tadına bakma hatta ben sana 750lik kavanoz alayım seferogullarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı tarih olacaksınız .fonda şuh kahkaha duymasanızda idare edinAmann dohtorumm tellim oturda sen oturr mideme belkimm yimem iyiice zayıflarımValla bende unuttum tadını nutinin akşam baksam mı kiii
nedense beni böyle laflar etkilemez.sanırım hasta gözüyle baktıgım için.beni istediğim kıyafete girememek oramın buramın pörtlemesi üzer.dışarı çıkasım bi yere gidesim gelmez.Anaaa densizeee bak yaaa kavgada söylenmezzz üzülmee kuzummm süper görünüyorsunn valla 3 çocuklu hatuna gayet iyisinn maşallahhhh
yaaa bu kadar olur bende bi tuhaflık var.ne zaman bişeyi arayacak olsam ogün tevafuk karsıma cıkar sonra anlarım.
şöyleki sabah sabah markete girdim beyaz bişey paketlerde aa abune acaba karbonatmı dedim meger süttozuymus.hıh dedim bana lazım değil.
veee bu tarifi okudum şimdi nerde buluruma gerek kalmadı.
hAHHAHHAAA çokk zalimm gördümm senii beybisiiitadına bakma hatta ben sana 750lik kavanoz alayım seferogullarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı tarih olacaksınız .fonda şuh kahkaha duymasanızda idare edin
Bendee de kuzumm hiç bir kimseyii tınıldamamm kendi hayatım kendi doğrularm her zaman derim ben başkaları ne düşünür diye gelmedim bu dünyaya onlar konuşur biz tarih yazarızz dermişimm ahahahhahaa o ne özgüven öyleeenedense beni böyle laflar etkilemez.sanırım hasta gözüyle baktıgım için.beni istediğim kıyafete girememek oramın buramın pörtlemesi üzer.dışarı çıkasım bi yere gidesim gelmez.
Ya merakımdan sorucam sen neden sürekli ıhlamur içiyorsun cnm diyete faydasımi var yoksa sevdigindenmigünaydın kızlar,salı günü menüm
sabah(07:45)
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 kivi
30 gram beyaz peynir
2 küçük yeşil biber / domates/salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez
aralarda
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (09:30)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (10:30)
öğlen yemeğim (11:45)
1 dilim dalyan köfte
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık ev yoğurdu
1 dilim ekmek
salata
aralarda
2 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (13:00)
1 çay bardağı ıhlamur (100 ml) (15:00)
akşam (arkadaştaydık bu kadarla kalkabildim daha pek çok şey vardı yemedim)(saat 18:00)
2 kaşık patates salatası
1 küçük dilim bisküvi pastası
aynı ben.takıma moral bozuklugu olmasın diye söylemedim ama ilk 2 gün artı bile cıkmıstım son 2 gündeydi umudum.
yok canım işyerinde demleniyor,çaycı getiriyor sürekli ondan içiyorumYa merakımdan sorucam sen neden sürekli ıhlamur içiyorsun cnm diyete faydasımi var yoksa sevdigindenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?