Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaaa bu kadar olur bende bi tuhaflık var.ne zaman bişeyi arayacak olsam ogün tevafuk karsıma cıkar sonra anlarım.
şöyleki sabah sabah markete girdim beyaz bişey paketlerde aa abune acaba karbonatmı dedim meger süttozuymus.hıh dedim bana lazım değil.
veee bu tarifi okudum şimdi nerde buluruma gerek kalmadı.

anammm enişte duymasın walla.gözlerin öne cıktıkca ahu oluyon enişteeee nutiyi getir.
Yaa ama bak senii yerimm yaa gönlü güzel kendi güzel dohtorumm civanımmm hee vallahh nutii yiyemeden gidicemmm anamda kocaa kavanoz almışş kardeşim sıcacıkk ekmege sürüp sdürüp yiyoorr nispet edercesinee yiyemedenn ölecemm

kuzummmmm midene otururum.
nuti mi ıyyyyyyyyy.hiççç sevmem en son ne zaman yedim hatırlamıyorum.kendimi tiksindirdim kavanozu önümde dikseler tepelerine ıyyy olurum.

kuzummmmm midene otururum.
nuti mi ıyyyyyyyyy.hiççç sevmem en son ne zaman yedim hatırlamıyorum.kendimi tiksindirdim kavanozu önümde dikseler tepelerine ıyyy olurum.
Amann dohtorumm tellim oturda sen oturr mideme belkimm yimem iyiice zayıflarım Valla bende unuttum tadını nutinin akşam baksam mı kiii

ben 92den 75 e düştükten sonrada bi hastam geldi zaten kadın kilo takıntılı ne dese iyi ayyy doktor hanımmmm ne kadar inceldiniz anlatamam.siz neydiniz bundan önce cok fenaydınız cok.
Anaaa densizeee bak yaaa kavgada söylenmezzz üzülmee kuzummm süper görünüyorsunn valla 3 çocuklu hatuna gayet iyisinn maşallahhhh

Amann dohtorumm tellim oturda sen oturr mideme belkimm yimem iyiice zayıflarım Valla bende unuttum tadını nutinin akşam baksam mı kiii
tadına bakma hatta ben sana 750lik kavanoz alayım seferogullarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı tarih olacaksınız .fonda şuh kahkaha duymasanızda idare edin

Anaaa densizeee bak yaaa kavgada söylenmezzz üzülmee kuzummm süper görünüyorsunn valla 3 çocuklu hatuna gayet iyisinn maşallahhhh
nedense beni böyle laflar etkilemez.sanırım hasta gözüyle baktıgım için.beni istediğim kıyafete girememek oramın buramın pörtlemesi üzer.dışarı çıkasım bi yere gidesim gelmez.

süt tozu güzel bişey ama çok kullanmıyorum yine de kilo vermeyi etkiler belki diye.

hAHHAHHAAA çokk zalimm gördümm senii beybisiii

nedense beni böyle laflar etkilemez.sanırım hasta gözüyle baktıgım için.beni istediğim kıyafete girememek oramın buramın pörtlemesi üzer.dışarı çıkasım bi yere gidesim gelmez.
Bendee de kuzumm hiç bir kimseyii tınıldamamm kendi hayatım kendi doğrularm her zaman derim ben başkaları ne düşünür diye gelmedim bu dünyaya onlar konuşur biz tarih yazarızz dermişimm ahahahhahaa o ne özgüven öyleee gibi olduu

Ya merakımdan sorucam sen neden sürekli ıhlamur içiyorsun cnm diyete faydasımi var yoksa sevdigindenmi

aynı ben.takıma moral bozuklugu olmasın diye söylemedim ama ilk 2 gün artı bile cıkmıstım son 2 gündeydi umudum.

kelebek ama şöyle birde benim regli günüm ben çok ödem oluyorum reglide
birde kabızlık var bunalrıda sayarsakk aslında eksi olmuş olma ihtimalim yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…