- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Hahahahha asla nuti mii aaaa o neykii aceppp bilmiyom ben hiccnutiye bi yaklaş var ya
Sınıf öğretmeni yazacaktım kız be alakaysakelebekolacam bacım branşın hangisi??
sende mi doktorsun?Sınıf öğretmeni yazacaktım kız be alakaysa
Doktorum ailemizin hekimi ablacım
portakal diyeti ne ola ki acep.(iç ses aman yasemin bi şoka daha atlama )Cumaya 76.9 gormek istiyorum 2 gün portakal diyetinden yapmaya karar verdim bakalim regl olacagim icin kilom sabit..2 günde 1 kilo vermem gerek yani
ayyyy canım sakın sakın ahu ya dr musun deme gecen bi böyle olduda gülmekten altımıza kaçıracaktık.yanlış anlama zinciri kuruluyor .en son karar vermiştik hepimiz dr duk.sende mi doktorsun?
kaçamak yapmadıgım hiç bir regl de artı çıkmadım.belkibaskule eksi yansımaz ama artı cıkmazsın negatiif sinyal verme.regl dönemini iyi değerlendir daha hızlı veriliyor.Kızlar benimde bu hafta regl ödemim var bu haftayı etkileyecek diye korkuyorum listede olmasam sorun etmezdim de böyle olunca insan sorumluluk hissediyo inşallah artı çıkmam dua edin
ayyyy canım sakın sakın ahu ya dr musun deme gecen bi böyle olduda gülmekten altımıza kaçıracaktık.yanlış anlama zinciri kuruluyor .en son karar vermiştik hepimiz dr duk.
ahu müşavir.dr olan benim branşımda aile hekimi
Hahahaha dejavu yasadimmm vallaaaa yaaaayyyy canım sakın sakın ahu ya dr musun deme gecen bi böyle olduda gülmekten altımıza kaçıracaktık.yanlış anlama zinciri kuruluyor .en son karar vermiştik hepimiz dr duk.
Şok diyet degil canim abd de ameliyat olacak obez hastalara yaptirilan bir diyet..int.de var..portakal diyeti ne ola ki acep.(iç ses aman yasemin bi şoka daha atlama )
Durun ben bi yazayım WhatsApp tangören duyan yok sanırımAusencia kaptanım nerdesin?
ayyyy canım sakın sakın ahu ya dr musun deme gecen bi böyle olduda gülmekten altımıza kaçıracaktık.yanlış anlama zinciri kuruluyor .en son karar vermiştik hepimiz dr duk.
Hahahaha dejavu yasadimmm vallaaaa yaaa
kelebekolacam DelyDoly begum75
Aman Allah ım noliiiiy dedim yaa
Yok kız ben mali müşavirim ama çalışmıyorum daydream ablam sormuşta branşı söyleyim diye yazdım kelebekolacak doktorum deyim bari bundan sonra yada hormonlu tırtıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?