sizin watsap grubunuz mu varDurun ben bi yazayım WhatsApp tan
sizin watsap grubunuz mu var
kimler kimler var orda anamm merak ettim
haklısıncnm bende bir tek aus un watsapı var grup yok
olmasında paylaşım azalıyor buradaki
haklısın
kaptana watsaptan ulaştınmı nerdeymiş
kesinlikle öyle ama ben arasıra dayanamayıp çay kaşığı batırıyorum nutiyesabah bi kaç hurma ile çiğ badem yedim var yaaaa acayip mutlu oldum.bide filtre kahve.nuti de neymişşşş.
ayyy betüllllllllll.çok özledim seni ya...kesinlikle öyle ama ben arasıra dayanamayıp çay kaşığı batırıyorum nutiye
cadıııııııııııııııııııııııı hormonluymus.görürüsün sen.kelebekolacam DelyDoly begum75
Aman Allah ım noliiiiy dedim yaa
Yok kız ben mali müşavirim ama çalışmıyorum daydream ablam sormuşta branşı söyleyim diye yazdım kelebekolacak doktorum deyim bari bundan sonra yada hormonlu tırtıl
ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeayyy betüllllllllll.çok özledim seni ya...
Selmaının kınası olacak ya yakında bugün gittim bir elbise baktımayyy betüllllllllll.çok özledim seni ya...
Hahhaa doktorrrr edecagukk senii zorlaaa hahahahkelebekolacam DelyDoly begum75
Aman Allah ım noliiiiy dedim yaa
Yok kız ben mali müşavirim ama çalışmıyorum daydream ablam sormuşta branşı söyleyim diye yazdım kelebekolacak doktorum deyim bari bundan sonra yada hormonlu tırtıl
aman iyi olda uyuya kalmış ol canımAnaaaaaaaam ne uyumuşum beeee
Sabah regl olmuşum karnım ağrının ötesinde horon tepiyordu resmen , eş işe çocuk okula ...bende malum boştayım artıkdedim bi 10 dk uzanayım
12:03 tü gözümü açtığımda ....öğlen yemeğe geliyor bizimkiler ....nasıl fırladım yataktan ... hemen kettle akahvemi içtim önce ..
Ayyy ancak ayıldım valla .
Gün bitti bile .
aman iyi olda uyuya kalmış ol canım
wuuu yakışırrrrrrrr.ne zamanki bende kaçsam,laz uşağı topuklarımdan vurur.benimde 75 ken aldıgım deri detaylı bi elbisem var giyerim ayyyyy sabahlar olmasın oynarız karsılıklıSelmaının kınası olacak ya yakında bugün gittim bir elbise baktım44 beden yeşil fistodan, dize kadari içinde askılı kombinezonu var, hoşuma gitti Alsam mı ki bilemedim
Gecmis olsun tatlimmm. Iyi olmus uyuman dinlenmeye ihtiyacın varmış demekAnaaaaaaaam ne uyumuşum beeee
Sabah regl olmuşum karnım ağrının ötesinde horon tepiyordu resmen , eş işe çocuk okula ...bende malum boştayım artıkdedim bi 10 dk uzanayım
12:03 tü gözümü açtığımda ....öğlen yemeğe geliyor bizimkiler ....nasıl fırladım yataktan ... hemen kettle akahvemi içtim önce ..
Gün bitti bile .
Anaaaaaaaam ne uyumuşum beeee
Gün bitti bile .
Gecmis olsun tatlimmm. Iyi olmus uyuman dinlenmeye ihtiyacın varmış demek
ay benimde geleydi bi regli günaydınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?